Bak nasılda suçu benim üstüme attı aaaa![]()
Yok kuzum aşk olsun üstüne atmadı sen daha tecrübelisin bende sana hep danıştığım için öyle dedim yoksa ben dikkat ettiğim için öyle alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum aşk olsun üstüne atmadı sen daha tecrübelisin bende sana hep danıştığım için öyle dedim yoksa ben dikkat ettiğim için öyle alıyorum
Canım ben midem biraz küçülene kadar böyle idare etmeye çalışıyorum midem küçüldükten sonra normal hale gelecem inşallah![]()
Aman ha biraz kilo vereceğiz sağlığımızdan olmayalım. Hepinizi uyarıyorummm![]()
Kızlar öğleden önce kilo bildirimi yapın olur mu ben kpss öğrencisiyim hem de kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz 12 den sonra gelenleri tabloya yazmam bakgeçen hafta ki kilonuz ve şimdiki kilonuzu yazarsanız sevinirim
![]()
kızlar hepinize günaydın.
Kendimi çok motivasyonsuz ve üzgün hissediyorum.
Geçen hafta cuma günü 88.8 ' dim bu sabah 88.300 çıktım hiç kilo veremedim sayılır yarım kilo nedir ki
Aranızda en kötü benim sanırım. Aslında haftaiçi hergün en az 30 dk ka yürüyorum eve geliş gidişlerdeki yürüyüşüm hariç. Eve gidincede yine hareket ediyorum. Sadece bu hafta hiç spor yapamadım bir iki mekik çektim o kadar. İnşallah bu hafta güzel bir kilo veriririm .
Bende vericem bu kiloları inş.![]()
Canım benim üzülme bu etkiler seni yıldırmasın inşallah güzelce zayıflayacaz![]()
inş canımcım sen kaç kilo verdin söyle bakiyim
Söylememmm tabloda görürsün artık![]()
![]()
kızlar hepinize günaydın.
Kendimi çok motivasyonsuz ve üzgün hissediyorum.
Geçen hafta cuma günü 88.8 ' dim bu sabah 88.300 çıktım hiç kilo veremedim sayılır yarım kilo nedir ki
Aranızda en kötü benim sanırım. Aslında haftaiçi hergün en az 30 dk ka yürüyorum eve geliş gidişlerdeki yürüyüşüm hariç. Eve gidincede yine hareket ediyorum. Sadece bu hafta hiç spor yapamadım bir iki mekik çektim o kadar. İnşallah bu hafta güzel bir kilo veriririm .
Bende vericem bu kiloları inş.![]()
ayy senin adına çoook sevindim. 1 haftada 1.5 kilo oh oh maşallahgünaydın kızlar :)) nasılsınız bakalım.hemen kilo bildirim 58 ile başladım 56,5 olmuşumama ben bile şaşırdım bu duruma inşallah hep böyle devam ederde
haklısın canım da işte içten içe üzülüyorum yarım kilo yacanım kilo almamışsın önemli olanda bu zaten vermişsin ya haftaya inşallah daha çok verirsin
Kızlar günaydın, evdeki tartı çalışmıyor :/ o yüzden kilomu yazamıyorum maalesefzaten sabah sabah regl oldum, tartılsaydım da doğru bi sonuç olmazdı sanırım :/ kendime yeni bi tartı almalıyım, marka konusunda önerilere açığım.
![]()
aşk olsun
zaten üzgünüm şimdi sende daha çok üzgdün![]()
günaydın kızlar :)) nasılsınız bakalım.hemen kilo bildirim 58 ile başladım 56,5 olmuşumama ben bile şaşırdım bu duruma inşallah hep böyle devam ederde
Tebrik ediyorum canımmmmmmmmm![]()