Kalori Arkadaşım

Arkadaşlar bişey sorucam ya o kalori nerden bakılıyo mesela bişey aldın marketten kutunun neresinde yazıyor besin değerlerindemi ben hiç görmedim :( ve evet cahilim :D

Kızlar öğleden önce kilo bildirimi yapın olur mu ben kpss öğrencisiyim hem de kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz 12 den sonra gelenleri tabloya yazmam bak:1: geçen hafta ki kilonuz ve şimdiki kilonuzu yazarsanız sevinirim:34:

canım hiiiiç sanmam 12 den önce gelebileceğimi belki tlf dan girip bi kıyak yapabilirm ama söz veremem:1:

kızlar hepinize günaydın.
Kendimi çok motivasyonsuz ve üzgün hissediyorum.
Geçen hafta cuma günü 88.8 ' dim bu sabah 88.300 çıktım hiç kilo veremedim sayılır yarım kilo nedir ki :14::14::14::14::14:
Aranızda en kötü benim sanırım. Aslında haftaiçi hergün en az 30 dk ka yürüyorum eve geliş gidişlerdeki yürüyüşüm hariç. Eve gidincede yine hareket ediyorum. Sadece bu hafta hiç spor yapamadım bir iki mekik çektim o kadar. İnşallah bu hafta güzel bir kilo veriririm . :5::5::5::5::5:

Bende vericem bu kiloları inş. :47::47::47::47::15::15::15::15::32::32::32::32:

menümu paylaşıyorum
sabah = 1 su bardağı limonlu ılık su + akşam yaptığım az yağlı peynirli böreğin bir diliminden sadece 2 ısırık.
ara ögün = 1 pporsiyon meyve
Öğlen= Fırın tavuk yemeği bir porsiyon + taze fasülye yemeği 1 porsiyon + yarım porsiyonda yoğurt.
ara öğün bitki çayı
Akşam = kararsızım.:32::32::32::32:

$Adsýz.webp

Bu kadar kalori ile kapatabilirsem yine iyiyim

Geçen hafta cuma günü 88.8 ' dim bu sabah 88.300 çıktım hiç kilo veremedim sayılır yarım kilo nedir ki :14::14::14::14::14:
Aranızda en kötü benim sanırım. Aslında haftaiçi hergün en az 30 dk ka yürüyorum eve geliş gidişlerdeki yürüyüşüm hariç. Eve gidincede yine hareket ediyorum. Sadece bu hafta hiç spor yapamadım bir iki mekik çektim o kadar. İnşallah bu hafta güzel bir kilo veriririm . :5::5::5::5::5:

Canım benim üzülme bu etkiler seni yıldırmasın inşallah güzelce zayıflayacaz:34::34:

Kızlar günaydın, evdeki tartı çalışmıyor :/ o yüzden kilomu yazamıyorum maalesef :( zaten sabah sabah regl oldum, tartılsaydım da doğru bi sonuç olmazdı sanırım :/ kendime yeni bi tartı almalıyım, marka konusunda önerilere açığım.:54:

günaydın kızlar :)) nasılsınız bakalım.hemen kilo bildirim 58 ile başladım 56,5 olmuşum:9::10::10: ama ben bile şaşırdım bu duruma inşallah hep böyle devam ederde

canım kilo almamışsın önemli olanda bu zaten vermişsin ya haftaya inşallah daha çok verirsin

günaydın kızlar :)) nasılsınız bakalım.hemen kilo bildirim 58 ile başladım 56,5 olmuşum:9::10::10: ama ben bile şaşırdım bu duruma inşallah hep böyle devam ederde
ayy senin adına çoook sevindim. 1 haftada 1.5 kilo oh oh maşallah :32::32::32: tebrik ederim :32::32:

canım kilo almamışsın önemli olanda bu zaten vermişsin ya haftaya inşallah daha çok verirsin
haklısın canım da işte içten içe üzülüyorum yarım kilo ya :52::27::52::27:

Kızlar günaydın, evdeki tartı çalışmıyor :/ o yüzden kilomu yazamıyorum maalesef :( zaten sabah sabah regl oldum, tartılsaydım da doğru bi sonuç olmazdı sanırım :/ kendime yeni bi tartı almalıyım, marka konusunda önerilere açığım.:54:

günaydın cnm ben yarım kilo verdiğim için içten içe üzgünüm :53::53: sen nasılsın?

benim kullandığım bu ürün Arzum AR553 Fitsense Vücut Analiz Baskülü
Bence sadece kilonu öğrenebileceğin basit birşey al önemli olan doğru tartması. Şahsen ben bu ürüne o kadar para verdiğime pişmanım. Sadece kiloma bakıyorum diğerleri ile ilgilenmiyorum bile :52::52:

Back
X