Kalori Arkadaşım

Daha bu saatte 695 kalorim oldu. :14:

üzülme bebişim 1000 e kadar yolu var sporda yapıyorsun takma kafana üzülürsen daha çok yemek istersin boşver.
Yedin tadını çıkar üzülerek zehir etme yarın öbürgün hafif beslenirsin olur biter benimde bu saatde 563 kalori olmuş. :18::18::18::18:

üzülme bebişim 1000 e kadar yolu var sporda yapıyorsun takma kafana üzülürsen daha çok yemek istersin boşver.
Yedin tadını çıkar üzülerek zehir etme yarın öbürgün hafif beslenirsin olur biter benimde bu saatde 563 kalori olmuş. :18::18::18::18:

Neyse artık akşam 1 saat fazladan mezdeke oynarım :9::8::21:

Kızlar bu çizme nasıl sizce?

$1237_083.webp $1237_300.webp

Alın size kalorinin hası;

1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal Sil
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil
3.00 x 1 Adet Ekler (Küçük Boy) (85 kcal)255 kcal Sil
0.50 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)64 kcal Sil
0.25 x 1 Adet Burger King Patates Kızartması (Küçük Boy) (213 kcal)53 kcal Sil
0.25 x 1 Dilim (120gr) Yaş Pasta Çeşitleri (296 kcal)74 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)183 kcal Sil
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı1069 kcal

iyi geceler kızlar :16:
bugünkü aldığım kalorim 1004 sporumu da yaptım pert olmuş vaziyette oturuyorum :37:

İyi akşamlar kızlar Menümü paylaşayım

Sabah=2 milföyden yapılmış pizza+ 1 şekersiz çay

Ara Öğün= sütlü kahve

Öğle= 1 dilim beyaz ekmek+2 çatal ısırgan otu kavurması

Akşam= 4 haşlanmış içli köfte+ 2 yemek kaşığı pilav+ 2 yemek kaşığı kuru fasülye

Evet gördüğünüz gibi diyetimi mahfetmiş bulunuyorum bugünkü kalori miktarım 1027 dün gece tartıldım artıda çıktım çooook üzgünüm :14:

Bu arada geçmişi okurken topikte bi söylentiyi gördüm Tartı günümüz CUMA Günü ilk başta öyle ayarlamıştık ya değiştirmeyelim:17:

kızlar yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın çok geveze olmuşsunuz okuyana kadar gözlerim ağırdı :47::47::47::1::1:

hejira canikom hiç mutsuzluğa kapılma bende hala 85 e inememişim 2 ay olacak ya ben ne yapayım:2::2::2:
Senin şurda 3-4 kilo fazlalığın var hiç üzülme ergeç gidecek o kilolar.

Orkide canm takın çok güzel olmuş maşallah yapıp yapıp satıyor musun?:26:

iyi geceler kızlar bugün koşturmacadan giremedim siteye yarın annem ameliyat olacak çok stresliyim onun için dua edin kızlar hayırlısıyla iyi geçsin ameliyatı ve bir an önce ayağa kalksın.bir kaç gün giremeyebilirim siteye beni maruz görün ne olur ama vakit buldukça yazmaya çalışırım.

loopdido soruna gelince evet canım yapıp satıyorum yaptıklarımdan sadece biri bu başka modellerde var çalışmıyorum bir süredir kps ye hazırlanıyorum harçlığımı bundan çıkarıyorum:52:ama bu işin ustası ablam o öğretti bana ve harika modeller yapıyor çok yaratıcı benim gibi takıya düşkünseniz görseniz modelleri bayılırsınız:9::9:bir yerden kazanç olmazsa olmuyor kızlar napayım kimseye muhtaç olmadan yaşamak lazım.ders takı spor ev yemek derken zaman nasıl geçiyor akşam oluyor anlamıyorum.

iyi geceler kızlar bugün koşturmacadan giremedim siteye yarın annem ameliyat olacak çok stresliyim onun için dua edin kızlar hayırlısıyla iyi geçsin ameliyatı ve bir an önce ayağa kalksın.bir kaç gün giremeyebilirim siteye beni maruz görün ne olur ama vakit buldukça yazmaya çalışırım.

loopdido soruna gelince evet canım yapıp satıyorum yaptıklarımdan sadece biri bu başka modellerde var çalışmıyorum bir süredir kps ye hazırlanıyorum harçlığımı bundan çıkarıyorum:52:ama bu işin ustası ablam o öğretti bana ve harika modeller yapıyor çok yaratıcı benim gibi takıya düşkünseniz görseniz modelleri bayılırsınız:9::9:bir yerden kazanç olmazsa olmuyor kızlar napayım kimseye muhtaç olmadan yaşamak lazım.ders takı spor ev yemek derken zaman nasıl geçiyor akşam oluyor anlamıyorum.[/QUOTE]

canım ALLAH şifasını versin. Dualarımız sizinle. Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla sağlığına kavuşsun anacığın..:16::16:
Senide tebrik ediyorum çalışmalarından dolayı maşallah :46::46::46:

kızlar huhu günaydın

incirim baktım resimlere fena değil sen sevdinmi?

kızlar yazdıklarınızı okudum ama tek tek cevap veremiyorum k.bakmayın çok geveze olmuşsunuz okuyana kadar gözlerim ağırdı :47::47::47::1::1:

hejira canikom hiç mutsuzluğa kapılma bende hala 85 e inememişim 2 ay olacak ya ben ne yapayım:2::2::2:

loopdido soruna gelince evet canım yapıp satıyorum yaptıklarımdan sadece biri bu başka modellerde var çalışmıyorum bir süredir kps ye hazırlanıyorum harçlığımı bundan çıkarıyorum:52:ama bu işin ustası ablam o öğretti bana ve harika modeller yapıyor çok yaratıcı benim gibi takıya düşkünseniz görseniz modelleri bayılırsınız:9::9:bir yerden kazanç olmazsa olmuyor kızlar napayım kimseye muhtaç olmadan yaşamak lazım.ders takı spor ev yemek derken zaman nasıl geçiyor akşam oluyor anlamıyorum.

Canımcım anacığına allah acil şifalar versin, dualarım sizinle.
O takıları bize bi göstersene :9:

canım ALLAH şifasını versin. Dualarımız sizinle. Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla sağlığına kavuşsun anacığın..:16::16:
Senide tebrik ediyorum çalışmalarından dolayı maşallah :46::46::46:

kızlar huhu günaydın

incirim baktım resimlere fena değil sen sevdinmi?[/QUOTE]

Günaydın bebişim, ben aldım bile çizmeyi :16:
Çok uygundu fiyatı kaçırmak istemedim.

ne kadardı ki kız bizede haber vereydin int. aldıysan bizde bakardık nasıl olsa farklı şehirlerdeyiz :37::37:

Bebişim Nine West'te çok indirim var ama sadece internet adresinde, bi bak istersen. Ben bunu 80 TL'ya aldım. :9: 530 TL'dan inmiş bu fiyata. :1:

Oha :30::30: o kadar indirim olurmu hemen bakmalıyım :53::37: indirim dedinmi benim için akan sular durur :17:

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah:16:

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyo bakem benim diyet falan kalmadı yine de dikkat etmeye çalışıyorum umarım yarın artıları görmem tek dileğim o:18:

Back
X