Kalori Arkadaşım

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee merak ediyorummm bana da bana daaaaaaaaaaaa

Evet :54: Çok tatlısın :16:
ay bebişim o sizin tatlılığınız :16::16::16:

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee merak ediyorummm bana da bana daaaaaaaaaaaa

Bende seni merak ediyom bende istiyom baananane :1::1::1::1::1::17::17::17::17::17::17:
ben de istiyommmmmm
bence albüm yap burda gizli albüm :1:

ben seni de görmedim senide görmek istiyom :17::17::17::17:

Bu arada sevindirik oldum ne çok sevenim varmış benim :16::16::16::16::16:

Kaçtı heralde, hiç birimize cevap vermiyor. :9:

aklımdan geçmedi değil :30::30::30::37::27::27::1::1::1::1:

kızlar bakın ne buldum
Wc ye çıkmak için;
ömer coskun'dan aldıgım ve deneklerim üstünde işe yarayan bir tarifi vereyim.
geceden yarım cay bardagı has zeytinyagına 1 kuru inciri kucuk kucuk kesip koyuyorsunuz, sabaha bu incir parçalarını yiyorsunuz ve ustune 1 bardak ılık su.
bu cok etkili bir yontem ancak ugrastırıcı gelirse kısa yoldan sabah ac karına 1 domates ve ardına yine 1 bardak ılık su.
ve her zaman bol bol su, bu cok önemli.
(alıntı):53:

ay bebişim o sizin tatlılığınız :16::16::16:

Bende seni merak ediyom bende istiyom baananane :1::1::1::1::1::17::17::17::17::17::17:

ben seni de görmedim senide görmek istiyom :17::17::17::17:

Bu arada sevindirik oldum ne çok sevenim varmış benim :16::16::16::16::16:

aklımdan geçmedi değil :30::30::30::37::27::27::1::1::1::1:

benim fotom var kiii
ama arkadaş diil miyiz acaba, ekliyim seni burdan görebilirsin albümlerimde var

cnm şimdi gördüm resimlerini çok güzelsin maşallah. :16::16::16:
Ben nasıl göstercem kız resmimi :26::26::26:

sağol canım :16:
albüm yapıcaksın oraya fotonu ekliceksin :26:

profiline girceksin, sol altta bi yerde albümler yazıyo
ordan albüm oluşturcannnn

slm yavru ceylanlar
yine ben geldim yokluğumda baya bir kaynatmışsınız yine maşallah:nazar: resim olayına gelince bende görmek istiyorum seni loopdido melinda ve didemi gördüm facede ekliler bende konuştuğum tatlı kızı merak ediyorum senin gül cemalini de görürsem çok sevinirim:39::39:Bu arada kızlar öğlen yemeğinde 1 kase tavuklu tarhana 1 porsiyon mantar kavurma 5 kaşık yoğurt ve 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim.1.5 saat sonra 1 bardak form çayı içtim ardından da 100 squatımı çektim.artık squat zorlaşmaya başladı benim için sanırım 250 ye gelince 125 de bir mola vermem gerekecek.:50::50::50:

Son düzenleme:
slm yavru ceylanlar
yine ben geldim yokluğumda baya bir kaynatmışsınız yine maşallah:nazar: resim olayına gelince bende görmek istiyorum seni loopdido melinda ve didemi gördüm facede ekliler bende konuştuğum tatlı kızı merak ediyorum senin gül cemalini de görürsem çok sevinirim:39::39:Bu arada kızlar öğlen yemeğinde 1 kase tavuklu tarhana 1 porsiyon mantar kavurma 5 kaşık yoğurt ve 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim.1.5 saat sonra 1 bardak form çayı içtim ardından da 100 squatımı çektim.artık squat zorlaşmaya başladı benim için sanırım 250 ye gelince 125 de bir mola vermem gerekecek.:50::50::50:

Squatı o kadar yapabiliyorsan ara vermeden hey maşallahhh diyorum :nazar::nazar::nazar:

Kizlar cok ozur dilerim resmi koyamadim misafirim geldi hic bakamadim yarin ilk isim resimimi gostermek olacak.Beni merak edip tatli guzel yorumlariniza bayildim. Tesekkur ederim sevildiginizi biilin. Opuyorum k9caman iyi uykular. Yarin icin cok heyecanliyim.

Squatı o kadar yapabiliyorsan ara vermeden hey maşallahhh diyorum :nazar::nazar::nazar:

evet canım ara vermeden yapabiliyorum şimdilik ama sayı her gün artıyor ilerleyen günlerde ara vererek yaparım bakalım kaçta ara verip yapacam:44::44::44:
ara vermeden yapabilmemi her gün yaptığım cardiolara borçluyum sanırım çünkü yaptığım cardiolarda daha ağır hareketler var ve spor bittiğinde resmen duştan çıkmış gibi terliyorum dilim dışarıda kalıyor:5::5::5: akşam sporumu da yaptım 10 dk cardio 20 dk bel göbek ve 15 dk twister yaptım. yarın tartı günü çok heyecanlıyım bakalım sabah ne kadar çıkacam:18::18::18::18::18::18:

Back
X