Kalori Arkadaşım

canım ye ye nereye kadar önümden de kaçırmıyorlar istediğim zaman istediğimi yapıp yiyebilecek durumum var çok şükür aç gözlülük yapmaya gerek yok:1::1: ne zorlukla verdik nelerden kısıp bu zamana geldik sende biliyorsun o yüzden kendine dur de bakim ve benimle başla:34::34:

tamam bebiş yerlerde olan motivasyonumu göklere çıkardın teşekkürler. :16::16:

Kilo vermek uğruna bütün iğrenç tatlı şeylere alıştık :9:

_meLinDa_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
aç karınla spor yapmamak lazım denmiyor muydu ya
sırf o yüzden eve gidince spor yapmıyorum yemek yiyince de geç oluyo üşeniyom
bi zararı yoksa ben de öyle yapıcam.

günaydın cnm aç karnına nasıl enerjin oluyor cnm maşallah .

slm kızlar
öğle yemeğimi yedim 1 kase kırmızı mercimek çorbasının içine 1 dilim kepekli ekmek doğradım yanına da 2 yeşil acı biber yedim.1.5 saat sonra bitki çayımı içeceğim ve sonrasında 180 squatımı ve 15 dk karın çalışacağım.ara öğünde de 1 tane yeşil elma yerim.gelelim sorularınıza hejira canım artık bana iğrenç gelmiyor sirkeli ballı su 2 ayı geçkindir içiyorum alıştım:1::1: melindacım ben başladığım günden beri sabah aç karnına yapıyorum spor önce sirkeli ballı suyumu içtiğim için biraz tok oluyorum. loopdido valla canım öyle alıştırdım kendimi şuan çalışmadığım için genelde enerjim oluyor bazen yapasım gelmiyor ama istemeye istemeye de olsa yapıyorum.çünkü bırakırsam soğukluk gelir diye düşünüyorum.kızlar cumaya şurada 2 gün kaldı ve tam gaz diyete devam bakalım 1.5 kilo verebilecek miyim?:52::52::52:

slm kızlar
öğle yemeğimi yedim 1 kase kırmızı mercimek çorbasının içine 1 dilim kepekli ekmek doğradım yanına da 2 yeşil acı biber yedim.1.5 saat sonra bitki çayımı içeceğim ve sonrasında 180 squatımı ve 15 dk karın çalışacağım.ara öğünde de 1 tane yeşil elma yerim.gelelim sorularınıza hejira canım artık bana iğrenç gelmiyor sirkeli ballı su 2 ayı geçkindir içiyorum alıştım:1::1: melindacım ben başladığım günden beri sabah aç karnına yapıyorum spor önce sirkeli ballı suyumu içtiğim için biraz tok oluyorum. loopdido valla canım öyle alıştırdım kendimi şuan çalışmadığım için genelde enerjim oluyor bazen yapasım gelmiyor ama istemeye istemeye de olsa yapıyorum.çünkü bırakırsam soğukluk gelir diye düşünüyorum.kızlar cumaya şurada 2 gün kaldı ve tam gaz diyete devam bakalım 1.5 kilo verebilecek miyim?:52::52::52:

aferin cnm maşallah ben sana güveniyorum kesinlikle vereceksin :8::8::8:

slm kızlar

o zaman eve gittiğimde yemek yapmadan önce ben de sporumu yapayım çünkü eşim geç geliyor, yemeği de onla yemek istiyorum
sonra saat geç oluyo üşeniyom spora..
eve gidince bi iki kuru kayısı atayım ağzıma sonra spor yapayım ben :9:

o zaman eve gittiğimde yemek yapmadan önce ben de sporumu yapayım çünkü eşim geç geliyor, yemeği de onla yemek istiyorum

spor yapmayın çok zayıflamayın beni bekleyn :18::18::17::17::17::17::17::17::47:

evet cnm şişkinliktir.

günaydın cnm:16:

seni kandırıkçı seni öyle söylüyorsun cuma günü 1. oluyorsun yemezler:20::20::20::20::20::17:

günaydın cnm :16::16: aç karnına nasıl enerjin oluyor cnm maşallah :16::16::16:

bende aç karnına yapmamak gerektiğini okumuştum. Tok karnına yapılan spor yağ yakımında daha etkili diye biliyorum.

canım sabahları öyle yapıyorum ama akşamları 6.6.30 gibi yemeğimi yiyorum 8.30 gibi bitki çayımı içiyorum ardından sporumu yapıyorum.şimdi bence benim yaptığım doğru çünkü dikkat edin sabah spora gidenler aç karnına gidiyor ya da 2 kuru kayısı 1 büyük bardak ılık su içip gidiyorlar.benim onun yerine sirkeli suyum var.melindacığım dediğinde haklısın işten geliyorsun yemek yap hazırla ye derken saat geç oluyor ya işten çıkmadan bir şeyler yiyip evde sporunu yapman lazım ya da çok hafif bir şeyler yiyip saat geç olmadan yapman lazım.çalışan için çok zor ama hafta sonu akşam yemeğini 6 da yiyip sporunu geç saate bırakma derim.

Biz böyle olur muyuz acaba squatçılar olarak :52::52::52:

$CYNNA2.webp

aynen canım benimde 2 tane ablam var onlar da geç geliyor işten ben onları beklemiyorum 6. 6.30 yiyorum sadece bitki çayını beraber içiyoruz.kuru kayısını akşama bırakma derim onu ya sabah ye ya da 3-4 arası ye canım.akşam eve gidince ya çorba salata ya da yoğurt ye daha etkili akşam için ve yatağa muhakkak aç gir sabah tartı da farkı göreceksin.:1::1::1::1::1:

ceviz de yiyebilrsin canım kalorisi fazla ama spordan önce tok tutar
spor yapmayın çok zayıflamayın beni bekleyn :18::18::17::17::17::17::17::17::47:

tatlım ben bekliyorum:1:

aynen canım benimde 2 tane ablam var onlar da geç geliyor işten ben onları beklemiyorum 6. 6.30 yiyorum sadece bitki çayını beraber içiyoruz.kuru kayısını akşama bırakma derim onu ya sabah ye ya da 3-4 arası ye canım.akşam eve gidince ya çorba salata ya da yoğurt ye daha etkili akşam için ve yatağa muhakkak aç gir sabah tartı da farkı göreceksin.:1::1::1::1::1:

eskiden eşim mesaiye kalmıyodu en geç 7 çeyrekte yemeğimizi yiyoduk sıkıntı olmuyodu
şimdi yalnız yemek istemiyorum üzülüyorum ama onu bekleyince de hem acıkıyom hem geç oluyo
ben yalnız yiyeyim bari :14: sonra da spor yapayım.. ama onun için de yine en az 1 saat beklemek lazım
zaman yetmiyor anacım banaaaaa :52:

kızlar hafta sonu üniversiteden arkadaşlara gitmiştim ya beni görünce şok olmuşlardı yüzlerinin ifadesi benden gözlerini alamamaları bütün çektiğim açlıklara değdi valla :9::9::9::9:hatta biri her gün yediklerini mesaj çekiyor olmuş mu başka ne yapabilirim ne yiyebilirim diye fikir alıyor ve spora başladı bana ideolümsün diyor nasıl bir mutluluk anlatamam.:9::9::9::9::9:

Back
X