Kalori Arkadaşım

peki cnm :1::1: tatlı falan yeme bak o kadar elma boşa gitmesin:9::9:
tamam yatıştım şu anda kazasız belasız uykum gelse artık:9::9:
kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfen :( bende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡

merhaba:3::3:
çok güzel kilo vermişsin:46: takip ediyonda niye yazmıyon muhabbetimiz iyidr bak bağımlı olacaksın sonrada incecik:16::16:

çok güzel kilo vermişsin:46: takip ediyonda niye yazmıyon muhabbetimiz iyidr bak bağımlı olacaksın sonrada incecik:16::16:[/QUOTE]

inş ya incecik olmak istiyorum.kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşında 1çocuk annesiyim kurtulmaya çalıştıgım kiloları hamilelik esnasında aldım ama vermek kısmet olmadı.86.8 ile başlamıstım şuan 81.9 um.spor olarak leslie 2 mil ve ip atlyorum.şuan çalışmadığım için gün boyu evdeyim.(birde şu duygu ifadelerini nerden yapacağımı bilmiyorum yaa tabletten giriyorum)

çok güzel kilo vermişsin:46: takip ediyonda niye yazmıyon muhabbetimiz iyidr bak bağımlı olacaksın sonrada incecik:16::16:

inş ya incecik olmak istiyorum.kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşında 1çocuk annesiyim kurtulmaya çalıştıgım kiloları hamilelik esnasında aldım ama vermek kısmet olmadı.86.8 ile başlamıstım şuan 81.9 um.spor olarak leslie 2 mil ve ip atlyorum.şuan çalışmadığım için gün boyu evdeyim.(birde şu duygu ifadelerini nerden yapacağımı bilmiyorum yaa tabletten giriyorum)[/QUOTE]

ya ne güzel Allah bağışlasın :16::16:yorumun alt tarafında görünüyor ama acaba tablet olunca mı göremiyorsun bilemedim ki inşallah verirsin hep birlikte veririz:29:

hep beraber ins.yurtdisinda oturuyoruz ve mayis sonunda turkiyeye tatile gittigimizde herkesi sasirtmak istiyorum.biktim vallahiaaa cok kilo almissin laflarindan.:14:

kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfen :( bende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡

hoşgeldin aramızaaaaaaa:3::3: maşallah çok hoş vermişsin darısı diğer kiloların başına:34::34:

kız o jilian beni öldürür denemeye çalıştım ilk 5 dk da pes ettim :D:1::1::1::1::1:

saol bebeimmm :31::31::31::31:

jiliyi beğenmiyon leslieyi beğenmiyon orkidenin programını da beğenmezsen çığlık atarım arık sana:9::9:

azmine hayranım :nazar::nazar::16:

iyi akşamlar kızlar fena acıktım ve canım tatlı istiyor bir an önce sabah olsa da unutsam :50::50::50:
teşekkür ederim canım hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.:32::32::32:

Canim hos geldin iyiki geldin kilolarim8z cok yakin cok sevindim :)
Ins birlikte guzelce zayiflayacagiz benimde motivasyonum dusmustu seni gorunce yukseldi :D

Uyumaya giderken bakim kizlar ne kaynatmis dedim bakmaz olaydim tatlilar sutluler gece gece aklimiza sokmasaniz olmaz dimi. :@ bakin o karakter smilleri telden gozukmuyor ama saplamali kirmizi surat varmis gibi okuyun siz :D

Sabah gorusuruz optum sizi fit hatunlar.

Canim hos geldin iyiki geldin kilolarim8z cok yakin cok sevindim :)
Ins birlikte guzelce zayiflayacagiz benimde motivasyonum dusmustu seni gorunce yukseldi :D

Uyumaya giderken bakim kizlar ne kaynatmis dedim bakmaz olaydim tatlilar sutluler gece gece aklimiza sokmasaniz olmaz dimi. :@ bakin o karakter smilleri telden gozukmuyor ama saplamali kirmizi surat varmis gibi okuyun siz :D

Sabah gorusuruz optum sizi fit hatunlar.

aa bende sevindim yakın kiloda olduğumuza.benim boyum 1.68senin kilo ve boy kaç

ay valla ne güzel kilo vermişsin maşallah :46: :nazar: devamıda gelir inşallah :34:

cnm benm kilom 81.1 dü geçen cuma günü hafta sonu + ya çıktım - meye çalışıyorum . Boyum 1.63-64-65 olabilir emin değilim hangisi :1::1::1::1:

hilal77 nin aramıza katılmasına senin adına o kadar sevindim ki artık yalnız değilsin loop um benim :27: hilalin yazdığı mesajı okur okumaz sen geldin aklıma ohh loop um nasıl sevinecek şimdi dedim :52:

saat gece yarısı olmuş asıl yersen çatlarsın :47::47::47::47:

günaydın kızlar:16::16::16:

günaydınlarrr

Günaydın kızlarrr:3: hayırlı sabahlar herkeseeeeee:16::16::16:

günaydınlarr

Back
X