Kalori Arkadaşım

yooo ben bütün gün kadınlar kulübündeydim hiç denk gelmedim bakım mı vardı :52:

belki senin bilg sorunvardır. :1:

sadece benm bilgisayarımda sorun olsaydı siz burada konuşmuş olurdunuz kimseden ses çıkmadığına göre site bakımdaydı :51::51::51::51::51:

iyi diyelim iyi olsun cnm aldıklarımı vermeye çalışıyorum :1::1::1: sende ne var ne yok senin nasıl gidiyor.:31::31::31:
Çok şükür canım daha kötü günleri de gördüm:1: ama bu hafta iddalıyım bakalım:17::17:

kızlar hepinize günaydın sizi çok özledim :16::16::16:
Dün bütün gün site de bakım vardı görüşemedik . Nasılsınız :31::31::31:

herkese de kocaman günaydınlar:16::16:

sadece benm bilgisayarımda sorun olsaydı siz burada konuşmuş olurdunuz kimseden ses çıkmadığına göre site bakımdaydı :51::51::51::51::51:

ayy ne fenasın kız:1::1:

hepinizi çook özledim kızlar ya hayatıma yer edinmişsiniz yokluğunuza alışamadım:1:

Ayyyyy kızlar hepinizi çok özledim :54::16:
Günaydınnnnn :16::16::16:

günaydın bebeişşş bende özledim bende :16::16::16::16::16:
Çok şükür canım daha kötü günleri de gördüm:1: ama bu hafta iddalıyım bakalım:17::17:
oo yarın çok çekişmeli olacak anlaşılan :8::8::8::8::8::8::8:

herkese de kocaman günaydınlar:16::16:
günaydın dadlım :31:

ayy ne fenasın kız:1::1:

hepinizi çook özledim kızlar ya hayatıma yer edinmişsiniz yokluğunuza alışamadım:1:
aynen ya dün 50 defa denedim sayfaya girmeyi :52::52::52::52:

ben de jilliana başlamak istiyorum ilk hangi videosuyla başlamam gerekiyor acaba bilen var mı ?

hejirra sen youtube videosunu buraya koyuyorsun ya onu nasıl yapıyorsun ?

ben işyerindeyim ya youtub açılmıyor ama sen buraya video koyunca onu izleyebiliyorum.

bana jillian nın ilk başlama videosunu bulup youtube dan buraya koyabilirmisin nasıl zormuymuş bi bakayım yapabilirmiyim ki ? ben başka bi videoyu takip ediyorum ama o da çok uzun sürüyor. vaktim yok benim jillianın 6 week videosunu izledim de az önce yarım saatte heryerini çalıştırtıyor. bi denemek lazım. ama önce hangisinden başlamalıyım bu izlediğim biraz daha zoru sanırım.

ben yardımcı olayım :1:
ilk önce 30 day shred ile başlanmalı.. 3 level dan oluşuyo
her level 10 gün yapılıyo
bu da ilk level canım

[video=youtube;1Pc-NizMgg8]http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]

Ayyyy kuzucuğum bana sorular sormuş ama ben dün hastaneye gitmiştim sabahtan, nete girmedim o sebeple. Öğleden sonra gelince de burada bakım varmış, ondan giremedim ama Melindacığım benim yerime cevaplamış :16:
Yine sormak istediklerin olursa cevaplarım memnuniyetle..

:54: Ben spor ayakkapla yaptım hepsini, ilk bi kaç gün ayakkabısız denedim ama öyle insanın tüm vücudu ağrıyor, ayakkabıyla daha rahat.
:54: Dambıl yerine 1 ltlik uludağ limonata şişesi kullandım.
:54: Bazı hareketlerde dirsekler ve dizler acıyor, o yüzden yer hareketlerini yaparken altında yumuşak bişey olsun (mat, battaniye vs.)
:54: Bazı hareketleri yapamayabilirsin, o zamanlarda moralini bozma, yapabildiklerini yap ama her seferinde yapamadıklarını da dene, zamanla bir önceki günden daha iyi olacaksın zaten.
:54: Çok su içmemeye çalış spor yaparken, mideni rahatsız eder, mümkün olduğunca küçük yudumlar al sadece ağzını ve boğazını ıslatması için.

Ayyy havaya girdim kızzzz :8::8::8:

Ayyyy kuzucuğum bana sorular sormuş ama ben dün hastaneye gitmiştim sabahtan, nete girmedim o sebeple. Öğleden sonra gelince de burada bakım varmış, ondan giremedim ama Melindacığım benim yerime cevaplamış :16:

:54: Ben spor ayakkapla yaptım hepsini, ilk bi kaç gün ayakkabısız denedim ama öyle insanın tüm vücudu ağrıyor, ayakkabıyla daha rahat.
:54: Bazı hareketlerde dirsekler ve dizler acıyor, o yüzden yer hareketlerini yaparken altında yumuşak bişey olsun (mat, battaniye vs.)
:54: Bazı hareketleri yapamayabilirsin, o zamanlarda moralini bozma, yapabildiklerini yap ama her seferinde yapamadıklarını da dene, zamanla bir önceki günden daha iyi olacaksın zaten.
:54: Çok su içmemeye çalış spor yaparken, mideni rahatsız eder, mümkün olduğunca küçük yudumlar al sadece ağzını ve boğazını ıslatması için.

dambıllarını sevsinler:9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar ben özel mesaj gönderemiyorum 12 mesajım varmış 50 olması gerekiyormuş önceden böyle bir sorun olmamıştı :26:

evet evet melinda anlattı saolsun.

başladınmı jilliye :D

başladım kız sorma valla yapacam diye g...tüm çıktı :27:

şınavı çekemedim

dizimin üstünde bile yapamadım hejira nın dediği gibi dizlerim çok acıdı halıda yapmaya çalıştım ama olmadı gıcık oldum.

ayakkabıyla yaptım sporu yatarak yaptığın hareketlerde ayakkabı ağırlık yapıyor ayağına daha zorlanıyorsun.

en sevmediğim şey şu oldu

bi yatıyon bi kalkıyon bi daha yatıyon hoop ben yatana kadar onlar geri kalkıyor :27:

başım döndü yat kalktan

zıplamaktan memişlerim sarkacaktı. bi elimle onları tutarak zıpladım kuzucuklarım sarkmasın diye. :52:

elleri havada birleştirdiğimiz zıplama hareketini çok güzel yaptım ama :52:

çok hevesliydim ama çok da sevmedim çok zıplatıyor. yat kalk tansiyonum düştü. bi karar verse yatsak yerdeki hareketleri yapsak sonra kalksak zıplasak doya doya yok olmuyor :52:

vardır kesin bi mantığı ama sıkıyor yat kalk adamı. :26: :35:

bugün yaparmıyım bilmiyom ya değermiki yaptığıma. sarkacaklar diye korkuyom sarkarlarsa dönüşü yok. 2. çocuk olursa dizimden emzirmek kolay olur :52: :27: ama istemiyorum banane yaa sarkmasınlar

kızlar ben özel mesaj gönderemiyorum 12 mesajım varmış 50 olması gerekiyormuş önceden böyle bir sorun olmamıştı :26:

kız nolmuş senin mesajları temizleyivermişler dünkü bakımda.:27:

demekki senin mesajlarını silmek için tüm gün kadınlar kulübü kapalıydı senin yüzünden mi giremedik biz nete şimcik :33: :27: :52:

benimde 500 e yakındı mesaj sayım 300 lere inmiş :32:

şınavı çekemedim

dizimin üstünde bile yapamadım hejira nın dediği gibi dizlerim çok acıdı halıda yapmaya çalıştım ama olmadı gıcık oldum.

ayakkabıyla yaptım sporu yatarak yaptığın hareketlerde ayakkabı ağırlık yapıyor ayağına daha zorlanıyorsun.

bi yatıyon bi kalkıyon bi daha yatıyon hoop ben yatana kadar onlar geri kalkıyor :27:

başım döndü yat kalktan

zıplamaktan memişlerim sarkacaktı. bi elimle onları tutarak zıpladım kuzucuklarım sarkmasın diye. :52:

çok hevesliydim ama çok da sevmedim çok zıplatıyor. yat kalk tansiyonum düştü. bi karar verse yatsak yerdeki hareketleri yapsak sonra kalksak zıplasak doya doya yok olmuyor :52:

bugün yaparmıyım bilmiyom ya değermiki yaptığıma. sarkacaklar diye korkuyom sarkarlarsa dönüşü yok. 2. çocuk olursa dizimden emzirmek kolay olur :52: :27: ama istemiyorum banane yaa sarkmasınlar

:1::1::1::1::1::1::1::1: bayıldım gülmekten :1: şu sarkma işi çok kötü gerçekten :5::5::43::43::43: zaten genişledikçe çatlaklar oluşmuş her yerimde birde sarkıklık istemiyom :30::30::30::30::30::30::30: korse giyebilirsin cnm illa jili yapmak istiyorsan :26::26::26:
dizinde emzirmene de çok güldüm:9::9::9::9:

:1::1::1::1::1::1::1::1: bayıldım gülmekten :1: şu sarkma işi çok kötü gerçekten :5::5::43::43::43: zaten genişledikçe çatlaklar oluşmuş her yerimde birde sarkıklık istemiyom :30::30::30::30::30::30::30: korse giyebilirsin cnm illa jili yapmak istiyorsan :26::26::26:
dizinde emzirmene de çok güldüm:9::9::9::9:

gülme kız zayıflayacan şimdi hemde benim sayemde olacak sonrada bana yetişecen yok canıımm :51:

geri alıyorum esprilerimi :41: :27: :52:

şınavı çekemedim

başım döndü yat kalktan

Sütyensiz yapma.

dün resmen aç yattım, spor da yaptım ama bu sabah yine artıda gördüm kendimi
o nedenle yarın için hiiiiiç iddialı değilim :47:

Back
X