• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

:24::24::24::24: cok mutluyumm 1 marttan beri kalori sayımı yapıyordum 78 kilo ile başlamıştım bugün tartıldım 73 kg yum :)
kalori sayımı + yarım saat yürüyüş + ekmeksiz abur cubursuz hayat :):16::16::16:

yuh bana yaa bende bi sorun var çok kızdım kendime şimdi ben 1 ay oldu bugün 3 kilo verdim uff yaaa ben sayamıyorum demekki bu kalorileri :27:

bu arada maşallah sen güzel kilo vermişsin ben kendime kızıyorum :19:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Kullanıcı[/TD]
[TD="align: center"]1.Hafta[/TD]
[TD="align: center"]
1.Hafta

(Fark)[/TD]
[TD="align: center"]2.Hafta[/TD]
2.Hafta

(Fark)
[/TD]
[TD="align: center"]3.Hafta[/TD]
3.Hafta

(Fark)[/TD]
[TD="align: center"]4.Hafta[/TD]
4.Hafta

(Fark)[/TD]
Aylık Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]masalmelek[/TD]
[TD="align: center"]73.7[/TD]
[TD="align: center"]-1[/TD]
[TD="align: center"]73.6[/TD]
[TD="align: center"]-0.1[/TD]
[TD="align: center"]71.7[/TD]
[TD="align: center"]-1.9[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]orkide67[/TD]
[TD="align: center"]61.2[/TD]
[TD="align: center"]-0.6[/TD]
[TD="align: center"]60.8[/TD]
[TD="align: center"]-0.4[/TD]
[TD="align: center"]60.5[/TD]
[TD="align: center"]-0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cimcime_89[/TD]
[TD="align: center"]57[/TD]
[TD="align: center"]Aynı[/TD]
[TD="align: center"]59[/TD]
[TD="align: center"]+2[/TD]
[TD="align: center"]57.5[/TD]
[TD="align: center"]-1.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]-meLinDa_[/TD]
[TD="align: center"]53.9[/TD]
[TD="align: center"]52.8[/TD]
[TD="align: center"]-1.1[/TD]
[TD="align: center"]53.6[/TD]
[TD="align: center"]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Loopdido+[/TD]
[TD="align: center"]82.9[/TD]
[TD="align: center"]-0.5[/TD]
[TD="align: center"]81.1[/TD]
[TD="align: center"]-1.8[/TD]
[TD="align: center"]81.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hejira[/TD]
[TD="align: center"]58.7[/TD]
[TD="align: center"]+1.6[/TD]
[TD="align: center"]57.3[/TD]
[TD="align: center"]-1.4[/TD]
[TD="align: center"]57[/TD]
[TD="align: center"]-0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]drydry[/TD]
[TD="align: center"]77.1[/TD]
[TD="align: center"]-1.1[/TD]
[TD="align: center"]77[/TD]
[TD="align: center"]-0.1[/TD]
[TD="align: center"]76.2[/TD]
[TD="align: center"]-0.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]1.hafta[/TD]
[TD="align: center"]1.hafta Fark[/TD]
[TD="align: center"]2. hafta [/TD]
[TD="align: center"] 2. hafta Fark[/TD]
[TD="align: center"] Sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] hilal777(81.9) [/TD]
[TD="align: center"] 80.9[/TD]
[TD="align: center"]-1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

melek coşmuşsun tebrikler cnmmm :46::46::46:
evet ama tamamen ekmegi pilavı makarnayı cıkardım hayatımdan hergün bir paket büyük boy cips yiyodum 1 lt cola iciyodum cikolatalarda cabası 20 gündür yemiyorum yedigim tek tatlı o da bir kerecik nogger mini :)

ee onları bende yemiyorum ama ben o kadar veremiyorum. sadece tam buğday ekmeği yiyorum :17::17::17:

HAFTANIN 1.si _________ -1.9 kg. ________masalmelek :81::118::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 1.5 kg. _________ cimcime_89 :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ -0.8 kg. _________ drydry
:81::118::71:

kızlar tebrikler. Cimcime cnm 1,5 kilo çok iyi maşallah.
drydry açıkcası senden daha büyük bir başarı bekliyordum ama haftaya inş. :17::17::17: tebrikler hepinize kızlar :16::16::16::16:

melek coşmuşsun tebrikler cnmmm :46::46::46:

ee onları bende yemiyorum ama ben o kadar veremiyorum. sadece tam buğday ekmeği yiyorum :17::17::17:

kızlar tebrikler. Cimcime cnm 1,5 kilo çok iyi maşallah.
drydry açıkcası senden daha büyük bir başarı bekliyordum ama haftaya inş. :17::17::17: tebrikler hepinize kızlar :16::16::16::16:

öyle evet bende kendimden bekliyordum daha fazla ama olmadı :43:

hilal benden fazla vermiş 1 kilo vermiş 3. o olmicakmıydı şaşırdım ben kendimi görünce :52:

masalcık nasıl güzel kilo verdin öyle

kız masal la cimcime elma diyeti yapacaklardı hatırladın mı ondan bu kadar kilo verdiler gülüm üzülme loopdidom bizde veririz :52:

hilal benden fazla vermiş 1 kilo vermiş 3. o olmicakmıydı şaşırdım ben kendimi görünce :52:

kız masal la cimcime elma diyeti yapacaklardı hatırladın mı ondan bu kadar kilo verdiler gülüm üzülme loopdidom bizde veririz :52:

kız iyi dedin onların ikisi kesinlikle elma diyetiyle verdiler. Kim bilir başka neler yaptılarda sölemiyolar :47::47::47::47::47::47::47:

hilal in 3. olması lazım sanki bana da öyle geldi :26:

drydry cnm bizde seninle bu hafta özel şeylerle zayıflayalım kız bitirelim şunları :27::27::27::27::27::27:

canım hakkını helal et yanlışlık yapmışım öyle hızlı yaptım ki karıştırdım internetim bi manyak oldu da

kız iyi dedin onların ikisi kesinlikle elma diyetiyle verdiler. Kim bilir başka neler yaptılarda sölemiyolar :47::47::47::47::47::47::47:

drydry cnm bizde seninle bu hafta özel şeylerle zayıflayalım kız bitirelim şunları :27::27::27::27::27::27:

Evet 3 günlük bi detoks yaptık gerçekten işe yaradı ben ekstra sabah sirkeli su içtim ve her elma yiyende yanında form çayı ve kayısılı çay içtim ha bide sabah sirkeden sonra 1-2 kuru kayısı ve su içtim işte bu kadar :51::51: kıskanmak yok hep siz mi 1-2 kilo verceksiniz bakim uzun zamandan sonra ilk defa 2. kez 1.9 u görmüş biriyim :1::1:

ya ben gönderdiğim iletileri bile göremiyorum bilgisayarım donuyo sayfayı açmıyo:50::50:

canım hakkını helal et yanlışlık yapmışım öyle hızlı yaptım ki karıştırdım internetim bi manyak oldu da

helal olsun yavrucum iyi bile oldu az da olsa seviniverdim bana yetti :52: :52: :27:

tamam yapalım ama burdan söylemeyelim anlaştık mı çok gizli olsun :34: kih kih kih :27:

Herkesi tebrik ederim :16:

Bu arada ben regliyim ama yine de ekside çıktım, belki azıcık daha eksideyimdir de şişliğim vardır :17: insanın kendini kandırması ne güzel, resmen pollyanna oldum :37:

helal olsun yavrucum iyi bile oldu az da olsa seviniverdim bana yetti :52: :52: :27:

tamam yapalım ama burdan söylemeyelim anlaştık mı çok gizli olsun :34: kih kih kih :27:

kızlar hepinizi tebrik ederim güzel kilolar vermişsiniz:64::64::64::46::46::46::46::46: cimcime seni ayrıca tebrik ederim 1.5 kiloyu vermişsin yarışı da kazanmış oldun demek ki yarış işe yaradı :52::52::52::52:detoks yapan arkadaşlar iyi kilo vermişsiniz ama dikkat etmezseniz hepsini 2 günde geri alıyorsunuz :50::50::50:bende daha önce yapmıştım detoks 1-5 2 kilo vermiştim ve 3 günde geri aldım verdiğimi aman deyim dikkat edin:20::20::20:hafta sonu geliyor saldırmayın yemeklere pastalara :20::20::20:

cnm az önce gözüm döndü :1::1::1::1: söyleyemedim 1 kilo vermişsin tebrik ederim. :46::46::46::46::46::46:

sen 78 olursan bende olurum :47::47::47::47::47: ya 1 haftada 3 kilo verilirmi verilmez ulaşamayacağım hedefler koymayalım:43::43::43::43:
Gel 79,5 da anlaşalım nolurrrr geçip gitme beni:43::43::43:

canım ben 2 gündür sporu arttırdım.esra erolu iZlerken tv karşısında 1 saat olduğum yerde yürüyorum:1: 79 konusunda kararsızım:52:

Evet 3 günlük bi detoks yaptık gerçekten işe yaradı ben ekstra sabah sirkeli su içtim ve her elma yiyende yanında form çayı ve kayısılı çay içtim ha bide sabah sirkeden sonra 1-2 kuru kayısı ve su içtim işte bu kadar :51::51: kıskanmak yok hep siz mi 1-2 kilo verceksiniz bakim uzun zamandan sonra ilk defa 2. kez 1.9 u görmüş biriyim :1::1:

ya ben gönderdiğim iletileri bile göremiyorum bilgisayarım donuyo sayfayı açmıyo:50::50:

Bak şekerim bu mucizevi detoksu bana özelden ayrıntılı yazıyorsun :17::17::17: sana zahmet :32::32::32::32::32:

tmm cnm söylemeyelim :19::19::19::19::19:

Back
X