Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın,
Hafta sonum bol kalorili geçti fakat pişman değilim
Bu hafta pek uğrayamicam buralara bilginiz olsun, işler çok yoğun. Nasıl olduğumu merak eden arkadaşlar watsapptan filan ulaşabilir
Sizi seviyorum.![]()
günaydın kızlar
öncelikle hilalcim geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah.hafta sonu bende yedim kızlar abartmadan ama sporumu da yaptım.hasta oldum dün her tarafım ağrıyor ve şişim umarım cumaya kadar biter yoksa bende tartı da artıda gözükecem yoksa![]()
Günaydın cnmm
İşlerine Allah kolaylık versin.
Cuma sabah erkenden uğrada hafta içi bir şekilde görüşüveririz
Günaydın cnm
sıcak su koy ayacıklarına
canım sen bugüne kadar kaç kilo verdin ? Aklıma geldi şimdi![]()
günaydın kızlar
öncelikle hilalcim geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah.hafta sonu bende yedim kızlar abartmadan ama sporumu da yaptım.hasta oldum dün her tarafım ağrıyor ve şişim umarım cumaya kadar biter yoksa bende tartı da artıda gözükecem yoksa![]()
canım 9 kilo verdim şimdiye kadar hedefime 1.5 kilo kaldı yavaş yavaş onu da verecem inşallahsabah sporumu yaptım bugün 1 saat yapmışım sporumu yapasım yoktu hiç ama nasıl 1 saat oldu anlamadım daha kalça egzersizlerimi yapmadım onu da öğleden sonra yaparım artık
![]()
cok sagol canim.sanada gecmis olsun.bende dun eksideydim ama bugun artidayim.ilaclar odem yaparmi acaba moralim cok bozuk![]()
ohh maşallah cnmsen spor ile birlikte kilo veriyorsun benden kat kat daha iyisin
![]()
evet canım hem kilo verdim hemde şekillendim sporu bırakmamam lazım bundan sonra yoksa çabuk verdiklerimi geri alırımbu arada 28 dk kalça egzersizlerimi de yaptım bugünlük bu kadar spor yeter
![]()
tatlım neden moralini bozuyorsun
İlaçlardan ve şişkinliktendir. Lütfen moralini bozma sen çok iyi gidiyorsun![]()
Bende çok hastayım rapor aldım işe de gitmiyorum löpüme küsmedim demek için girdim sırf öpüyorum Grsz kızlar
ins oyledir canim.biran once iyilesmek istiyorum.sporda yapamadim 4 gundur.sagolsun esim iyi bakiyor yemek bulasik vs.herseye kosuyor.yarin kalkarim ins yataktankimsem yok burda bana bakacak ondan baska :127:
Bende çok hastayım rapor aldım işe de gitmiyorum löpüme küsmedim demek için girdim sırf öpüyorum Grsz kızlar
Slm kizlar bugun cok yogundum pek gelemedim. Gordugum kadariyla bu cuma hepimiz ins ekside olacagiz. Yediklerime dikkat edince cumayi iple cekiyorum. Hepinizi optum sabah grs ins.
canım benim ekside çıkmam zor gözüküyor regli olduğumdan dolayı canım acayip tatlı istiyor yedim dün, bugünde pizza yedim şişkinlikte var sporumu yapıyorum ama ekside çıkacağımı sanmıyorum almayayım yeter cumaya tartı da eksi çıkarsam tam bir şok olur benim için
cimcimem aramıza döndün demek hoş geldin özlettin kendini![]()