• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

günaydın kızlar

öncelikle hilalcim geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah.hafta sonu bende yedim kızlar abartmadan ama sporumu da yaptım.hasta oldum dün her tarafım ağrıyor ve şişim umarım cumaya kadar biter yoksa bende tartı da artıda gözükecem yoksa :(

Kızlar günaydın,
Hafta sonum bol kalorili geçti fakat pişman değilim :9:

Bu hafta pek uğrayamicam buralara bilginiz olsun, işler çok yoğun. Nasıl olduğumu merak eden arkadaşlar watsapptan filan ulaşabilir :9:

Sizi seviyorum. :54:

Günaydın cnmm :16::16:
İşlerine Allah kolaylık versin. :54:
Cuma sabah erkenden uğrada hafta içi bir şekilde görüşüveririz :52::52::52::52::52::52:

günaydın kızlar

öncelikle hilalcim geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah.hafta sonu bende yedim kızlar abartmadan ama sporumu da yaptım.hasta oldum dün her tarafım ağrıyor ve şişim umarım cumaya kadar biter yoksa bende tartı da artıda gözükecem yoksa :(

Günaydın cnm :16::16:
sıcak su koy ayacıklarına :16:
canım sen bugüne kadar kaç kilo verdin ? Aklıma geldi şimdi :52:

Günaydın cnmm :16::16:
İşlerine Allah kolaylık versin. :54:
Cuma sabah erkenden uğrada hafta içi bir şekilde görüşüveririz :52::52::52::52::52::52:

Günaydın cnm :16::16:
sıcak su koy ayacıklarına :16:
canım sen bugüne kadar kaç kilo verdin ? Aklıma geldi şimdi :52:

canım 9 kilo verdim şimdiye kadar hedefime 1.5 kilo kaldı yavaş yavaş onu da verecem inşallah :32::32::32::32::32:sabah sporumu yaptım bugün 1 saat yapmışım sporumu yapasım yoktu hiç ama nasıl 1 saat oldu anlamadım daha kalça egzersizlerimi yapmadım onu da öğleden sonra yaparım artık:8::8::8::8:

günaydın kızlar

cok sagol canim.sanada gecmis olsun.bende dun eksideydim ama bugun artidayim.ilaclar odem yaparmi acaba moralim cok bozuk:14:

canım 9 kilo verdim şimdiye kadar hedefime 1.5 kilo kaldı yavaş yavaş onu da verecem inşallah :32::32::32::32::32:sabah sporumu yaptım bugün 1 saat yapmışım sporumu yapasım yoktu hiç ama nasıl 1 saat oldu anlamadım daha kalça egzersizlerimi yapmadım onu da öğleden sonra yaparım artık:8::8::8::8:

ohh maşallah cnm:16: sen spor ile birlikte kilo veriyorsun benden kat kat daha iyisin :46::46:

cok sagol canim.sanada gecmis olsun.bende dun eksideydim ama bugun artidayim.ilaclar odem yaparmi acaba moralim cok bozuk:14:

tatlım neden moralini bozuyorsun :47::47:
İlaçlardan ve şişkinliktendir. Lütfen moralini bozma sen çok iyi gidiyorsun:16:

evet canım hem kilo verdim hemde şekillendim sporu bırakmamam lazım bundan sonra yoksa çabuk verdiklerimi geri alırım:50::50::50:bu arada 28 dk kalça egzersizlerimi de yaptım bugünlük bu kadar spor yeter :32::32::32::32::32:

:54::46: spor çok önemli bende de sendeki gibi istikrar olsa keşke :14:

tatlım neden moralini bozuyorsun :47::47:
İlaçlardan ve şişkinliktendir. Lütfen moralini bozma sen çok iyi gidiyorsun:16:

ins oyledir canim.biran once iyilesmek istiyorum.sporda yapamadim 4 gundur.sagolsun esim iyi bakiyor yemek bulasik vs.herseye kosuyor.yarin kalkarim ins yataktan:43: kimsem yok burda bana bakacak ondan baska :127:

Bende çok hastayım rapor aldım işe de gitmiyorum löpüme küsmedim demek için girdim sırf öpüyorum Grsz kızlar

ins oyledir canim.biran once iyilesmek istiyorum.sporda yapamadim 4 gundur.sagolsun esim iyi bakiyor yemek bulasik vs.herseye kosuyor.yarin kalkarim ins yataktan:43: kimsem yok burda bana bakacak ondan baska :127:

canım benim bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah :( etrafında kimse olmaması çok kötü ama en azından eşin bakıyormuş çok şanslısın.sen iyileş sporunu da yaparsın diyetini de çok istikrarlı gidiyorsun maşallah üzülme sağlık olmadan da hiç bir şey olmuyor iyileşince acısını çıkarırsın.

dry dry canım sana da çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.bu aralar salgın mı var ne tek tek topic hastalanıyor kızlar kendinize dikkat edin hastalanmayın sakın mevsim geçisi herkesi hasta ediyor sanırım:44::44::44::44::44:

Bende çok hastayım rapor aldım işe de gitmiyorum löpüme küsmedim demek için girdim sırf öpüyorum Grsz kızlar

ahh canım sen hasta mı oldun :14::14: Küsmedin mi bana ben buralarda üzülmekten hasta oldum :43::43::43:
Çoook geçmiş olsun :16::16::16:

Kızlar günaydın. Ben hasta felan değilim ama 77 den bir kurtulamadım dün 100 grm verdiğimi bugün geri almışım anlamadım gitti :43:

slm kızlar

sabah elma sirkeli limonlu suyumu içtim 1 saat sporumu yaptım.regli olduğumdan sanırım 59.600 çıktım cumaya tartı da kaç çıkarım bilmiyorum inşallah ekside olurum:50::50:

selam kızlaaaaar:3:
nerelerdesiniz herkes dağılmış bende 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum topladım kendmi geldim:1::1:
9 gün kendmi sıkmalıyım sonrası zor zaten :32::32:

Slm kizlar bugun cok yogundum pek gelemedim. Gordugum kadariyla bu cuma hepimiz ins ekside olacagiz. Yediklerime dikkat edince cumayi iple cekiyorum :D. Hepinizi optum sabah grs ins.

Slm kizlar bugun cok yogundum pek gelemedim. Gordugum kadariyla bu cuma hepimiz ins ekside olacagiz. Yediklerime dikkat edince cumayi iple cekiyorum :D. Hepinizi optum sabah grs ins.

canım benim ekside çıkmam zor gözüküyor regli olduğumdan dolayı canım acayip tatlı istiyor yedim dün, bugünde pizza yedim şişkinlikte var sporumu yapıyorum ama ekside çıkacağımı sanmıyorum almayayım yeter cumaya tartı da eksi çıkarsam tam bir şok olur benim için:52::52::52::52::52::52::52:
cimcimem aramıza döndün demek hoş geldin özlettin kendini:53::53::53::53:

canım benim ekside çıkmam zor gözüküyor regli olduğumdan dolayı canım acayip tatlı istiyor yedim dün, bugünde pizza yedim şişkinlikte var sporumu yapıyorum ama ekside çıkacağımı sanmıyorum almayayım yeter cumaya tartı da eksi çıkarsam tam bir şok olur benim için:52::52::52::52::52::52::52:
cimcimem aramıza döndün demek hoş geldin özlettin kendini:53::53::53::53:

Günaydın kızlarr. Kilo ile ilgili duraksama yaşıyorum moralimi bozmuyorum. :16::16:
Bu hafta da birinci olamayacağım sanrm :53:

Back
X