kızım o turşu yenmez mi aaaa çok ayıp olur turşuya. bende salı kan tahlili verdim b vitaminime baktırdım falan .
para para para ille de para para

geçen gün önümde bi mercedes cip durdu içinden inen kadını göreceksin kesinlikle ev hanımı kocası paraları kazanıyor kadına da almış bi cip kadın ora senin bura benim fink atıyor. bende 3 kuruş para kazanabilmek için 4 sene okumuşum okuduğum yetmemiş bi de ömrümün sabah 8 den akşam 5 i ne kadar ki kısmını 3 kuruş için birilerinin emrinde çalışmakla geçiriyorum. çocuğumdan uzak kalıyorum akşamları 1-2 saat görebiliyorum. ve hayat standardımız öyle lüks de değil.
bi ev alalım para biriktirelim diye aman onu almayayım bunu giymiyivereyim diye avm ye bile gitmek istemiyorum.
ama alemin gerizekalı kızları para mal mülk içinde keyif sürüyor. şu an mutlumuyum bu yaşamımdan değilim. çalışmayı sevmiyorum çalışmak istemiyorum çocuğumla vakit geçirmek istiyorum ama imkansız çalışmam lazım hemde 55 yaşına kadar. daha 25 senem var. bu şekilde ömrümü tüketeceğim.
tabi bunlar içinde hergün Allahım a şükrediyorum çünkü daha kötü durumda olan insanlar var. Allah ıma şükür sağlığımız yerinde minik akıl küpü bi prensesim var. evime ekmek alabileceğim bi mesleğim var. aç değiliz açıkrta değiliz.
geçen park da bi kadın la tanıştım sohbet ettik bakıcım ayrıldı diyor bana. aylık 700 tl veriyormuş bakıcısına. ev hanımı kendisi gününe falan çocukla gidemiyormuş evin işlerine yetişemiyormuş kendine zaman ayıramıyormuş ondan bakıcı tutmuş.hem bakıcı hem hizmetçi. ağlayasım geldi. zor durdum. haklısın kolay değil falan dedim.
bu arada ben de mühendisim devlet dairesinde çalışan bi mühendis tek maaşla evini zor geçindirir onu belirteyim. özelde çalışıyorsa mühendis o ayrı. devamlı bi iş bulması tabiki zor olur ama bulduğun da da hiç yoktan bizden fazla maaş alır.
inşaat mühendisi ise aile hayatı olmaz özelde çalışırken onu da belirteyim. ben özelde çalışırken eskişehir de 15 günde 1 gün izin kullanıyordum. şantiyede iş durmuyor çünkü. sabah 8 de iş başlar yazın hava kararana kadar iş devam ederdi. devlettekinden fazla para alıyordum evet ama canım çıkıyordu.
mühendis bir damat adayı olan gülümüze duyrulur