Kalori Arkadaşım

2015 sonu evlilik için veriyorsun, evlilik teklifi için mi veriyorsun?
2015 sonu deyince bi an çok uzun bi süre gibi geldi, ama zaten 1 ay sonra 2015 :KK70:

Evet zaten babalarını göremiyorlardır, bir de senin eksikliğin olmasını kaldıramazlar..

Allam bebiş gelecek :KK70:
Sen bebiş yap ben de evleneyim..

aynen 2015 sonbaharında Allah kısmet ederse hamilelik istiyorum

evlilik teklifi için maksimum süre 2015 sonu yani 1 yıl

nöbettleri çok canım 9 5 değil ayda 9 nöbet tutuyor yani eve 32 saat çalışıp akşam 5 degelir
biz yıllardır aynı çarkın içinde dönüyoruz bir türlü bitmiyor 2009 da genel cerrahi asistanıydı ankarda bıraktı ,tekrar tus çalıştı kulak burun boğazı kazandı 2 yıl sonra sınavlarındaki bazı soruları mahkemeye vermişler özetle sınav sonucu değişti puanı yükseldi o da fırsatı değerlendirmek istedi radyoloji bölümüne geçti çok rahat ve parası iyi diye KBB deki iki yılını yaktı
bu arada bu bölümler hep ayrı şehirlede ben devamlı taşınmalarda 2 sene sonra buradan mezunuz inşallah

Ayy Allah kolaylık versin sen yazdın ben yoruldum ne zor yaa:KK43::KK43::KK43::KK43:
aklı fikri çikiletada yaaa :KK70::KK70::KK70:

çok severim :KK22::KK22::KK22:

yaaa kızlar bugün menüde nohut turşu var dayanamaz turşu yersem yarına çok ödem tutar vicütüm nefsimle savaşıcam
yeme alma tabağına mmm nasılda yenir ama sen yeme :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bakalım bundan evlenme teklifi alacak mıyım, alacaksam ne zaman alacağım, kafamda deli sorular :KK23:

Alırsın alırsın işi var yaşı var daha ne olsun sendede ısrarcı olmuş demek ki etkilenmiş bence 5-6 ay sonra teklif alırsın 2015 sonu da düğün olur :KK76::KK76::KK76:
bu arada yarın dr gideceğim için işten izin aldım bi şekilde bildirim yaparım
ayy ne doktoru diyeceektim ammma okudum aşağıda :KK70::KK70::KK70:genel kontrol amaçlıymış inş. önemli bir şey çıkmaz tatlım:KK60:

adam 28 yaşında ve çalışıyor beklemesi gereken bi şey yok seni iyice tanımak ve emin olduktan sonra teklif eder diyorum arada mesafelerde var git gel zor olacak özlemde olacak ben max. 2015 sonuna kadar süre tanıyorum

arada mesafe mi var farklı şehirlerde misiniz :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

öğretmenim çalışmıyorum çalışmayı düşünmüyorum çocukları büyütünce kendime göre bir iş yeri açmak hayalim
ben de çalışırsam çocuklar için zor olur

eğer maddi imkanınız varsa bence çocukların iyi yetişebilmesi için annenin en azından yavrucaklarını büyütünceye kadar çalışmaması evlatlar için daha iyi olur :oops:
tam kan sayımı yaptırıyım bu sabahları yataktan ceset gibi çıkmamım nedeni nedir hangi vitaminim eksik yani genel bi kontrol ve geçen gün rengim sarardı sanki demiştim yaa sonra dedim neden ben hepatit aşısı olmuyorum hem hamilelikte düşünüyorum yaptırıyım testlerimi eğer bağışıklığım yoksa aşı yaptırıcam
hamilelikte zaten vurulmayacak mısın şimdi neden vurulmak istiyorsuno_O

benimde hayalim iş yeri açmak şöyle küçük bi baharatçı ( bahartları çok severim) yada züccaciye yada tuhafiye falan ama cesaret istiyor bu tür şeyler

bende çikiletacı tükkanı açacam çoook severimm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar ben zayıflamaya karar verdiğim dönemlerde bir ark hamile kalmıştı kocişimde o dönem illa bebek istiyorum triplerine girmişti bende kendisine 2015 nisan - mayıs gibi olur dediydim deneriz dediydim adam unutmamış geçen gün hatırlattı gözlerime gözlerime öyle bir baktıki bu defa ne kadar erteleyebilirim bilmiyorum :KK60::KK43::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ayy Allah kolaylık versin sen yazdın ben yoruldum ne zor yaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

çok severim :KK22::KK22::KK22:

yeme alma tabağına mmm nasılda yenir ama sen yeme :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Alırsın alırsın işi var yaşı var daha ne olsun sendede ısrarcı olmuş demek ki etkilenmiş bence 5-6 ay sonra teklif alırsın 2015 sonu da düğün olur :KK76::KK76::KK76:

ayy ne doktoru diyeceektim ammma okudum aşağıda :KK70::KK70::KK70:genel kontrol amaçlıymış inş. önemli bir şey çıkmaz tatlım:KK60:

arada mesafe mi var farklı şehirlerde misiniz :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

eğer maddi imkanınız varsa bence çocukların iyi yetişebilmesi için annenin en azından yavrucaklarını büyütünceye kadar çalışmaması evlatlar için daha iyi olur :oops:

hamilelikte zaten vurulmayacak mısın şimdi neden vurulmak istiyorsuno_O

bende çikiletacı tükkanı açacam çoook severimm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

oooofff amma alıntı yapmışın hamilelikte bildiğim kadarıyla sadece tetanoz aşısı vuruluyor ben hepatit aşısı olmak istiyorum bundan 2 yıl önce yeğenim 1. sınıfa başladığında öğretmenleri tavsiye etmişti çocuklarınıza hepatit testleri yaptırıp bağışıklıkları yoksa aşılatın burda wc lerde oyun derdine gereken titizliği göstermezler demişti bende yeğenimle beraber 1 doz olmuştum ama gerisini getiremedim Eskişehire taşındık şimdi tekrar testlerini yaptırıp aşılarımı olmak istiyorum çünkü o zaman bağışıklığım yoktu

Kızlar ben zayıflamaya karar verdiğim dönemlerde bir ark hamile kalmıştı kocişimde o dönem illa bebek istiyorum triplerine girmişti bende kendisine 2015 nisan - mayıs gibi olur dediydim deneriz dediydim adam unutmamış geçen gün hatırlattı gözlerime gözlerime öyle bir baktıki bu defa ne kadar erteleyebilirim bilmiyorum :KK60::KK43::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eee siz denemelerde bulunmuyormuydunuz zaten

yaaa kızlar bugün menüde nohut turşu var dayanamaz turşu yersem yarına çok ödem tutar vicütüm nefsimle savaşıcam
kızım o turşu yenmez mi aaaa çok ayıp olur turşuya. bende salı kan tahlili verdim b vitaminime baktırdım falan .

para para para ille de para para :KK73:
geçen gün önümde bi mercedes cip durdu içinden inen kadını göreceksin kesinlikle ev hanımı kocası paraları kazanıyor kadına da almış bi cip kadın ora senin bura benim fink atıyor. bende 3 kuruş para kazanabilmek için 4 sene okumuşum okuduğum yetmemiş bi de ömrümün sabah 8 den akşam 5 i ne kadar ki kısmını 3 kuruş için birilerinin emrinde çalışmakla geçiriyorum. çocuğumdan uzak kalıyorum akşamları 1-2 saat görebiliyorum. ve hayat standardımız öyle lüks de değil.

bi ev alalım para biriktirelim diye aman onu almayayım bunu giymiyivereyim diye avm ye bile gitmek istemiyorum.
ama alemin gerizekalı kızları para mal mülk içinde keyif sürüyor. şu an mutlumuyum bu yaşamımdan değilim. çalışmayı sevmiyorum çalışmak istemiyorum çocuğumla vakit geçirmek istiyorum ama imkansız çalışmam lazım hemde 55 yaşına kadar. daha 25 senem var. bu şekilde ömrümü tüketeceğim.

tabi bunlar içinde hergün Allahım a şükrediyorum çünkü daha kötü durumda olan insanlar var. Allah ıma şükür sağlığımız yerinde minik akıl küpü bi prensesim var. evime ekmek alabileceğim bi mesleğim var. aç değiliz açıkrta değiliz.

geçen park da bi kadın la tanıştım sohbet ettik bakıcım ayrıldı diyor bana. aylık 700 tl veriyormuş bakıcısına. ev hanımı kendisi gününe falan çocukla gidemiyormuş evin işlerine yetişemiyormuş kendine zaman ayıramıyormuş ondan bakıcı tutmuş.hem bakıcı hem hizmetçi. ağlayasım geldi. zor durdum. haklısın kolay değil falan dedim.:rolleyes:

bu arada ben de mühendisim devlet dairesinde çalışan bi mühendis tek maaşla evini zor geçindirir onu belirteyim. özelde çalışıyorsa mühendis o ayrı. devamlı bi iş bulması tabiki zor olur ama bulduğun da da hiç yoktan bizden fazla maaş alır.
inşaat mühendisi ise aile hayatı olmaz özelde çalışırken onu da belirteyim. ben özelde çalışırken eskişehir de 15 günde 1 gün izin kullanıyordum. şantiyede iş durmuyor çünkü. sabah 8 de iş başlar yazın hava kararana kadar iş devam ederdi. devlettekinden fazla para alıyordum evet ama canım çıkıyordu.

mühendis bir damat adayı olan gülümüze duyrulur :KK66:

eee siz denemelerde bulunmuyormuydunuz zaten
ne yapayım o kadar çok yazmıştınızki mecburen çok alıntıladım :KK11:
yoo ne denemesi keyfimize bakıyorduk :63::63::KK70::KK60:

kızım o turşu yenmez mi aaaa çok ayıp olur turşuya. bende salı kan tahlili verdim b vitaminime baktırdım falan .

geçen gün önümde bi mercedes cip durdu içinden inen kadını göreceksin kesinlikle ev hanımı kocası paraları kazanıyor kadına da almış bi cip kadın ora senin bura benim fink atıyor. bende 3 kuruş para kazanabilmek için 4 sene okumuşum okuduğum yetmemiş bi de ömrümün sabah 8 den akşam 5 i ne kadar ki kısmını 3 kuruş için birilerinin emrinde çalışmakla geçiriyorum. çocuğumdan uzak kalıyorum akşamları 1-2 saat görebiliyorum. ve hayat standardımız öyle lüks de değil.

bi ev alalım para biriktirelim diye aman onu almayayım bunu giymiyivereyim diye avm ye bile gitmek istemiyorum.
ama alemin gerizekalı kızları para mal mülk içinde keyif sürüyor. şu an mutlumuyum bu yaşamımdan değilim. çalışmayı sevmiyorum çalışmak istemiyorum çocuğumla vakit geçirmek istiyorum ama imkansız çalışmam lazım hemde 55 yaşına kadar. daha 25 senem var. bu şekilde ömrümü tüketeceğim.

tabi bunlar içinde hergün Allahım a şükrediyorum çünkü daha kötü durumda olan insanlar var. Allah ıma şükür sağlığımız yerinde minik akıl küpü bi prensesim var. evime ekmek alabileceğim bi mesleğim var. aç değiliz açıkrta değiliz.

geçen park da bi kadın la tanıştım sohbet ettik bakıcım ayrıldı diyor bana. aylık 700 tl veriyormuş bakıcısına. ev hanımı kendisi gününe falan çocukla gidemiyormuş evin işlerine yetişemiyormuş kendine zaman ayıramıyormuş ondan bakıcı tutmuş.hem bakıcı hem hizmetçi. ağlayasım geldi. zor durdum. haklısın kolay değil falan dedim.:rolleyes:

bu arada ben de mühendisim devlet dairesinde çalışan bi mühendis tek maaşla evini zor geçindirir onu belirteyim. özelde çalışıyorsa mühendis o ayrı. devamlı bi iş bulması tabiki zor olur ama bulduğun da da hiç yoktan bizden fazla maaş alır.
inşaat mühendisi ise aile hayatı olmaz özelde çalışırken onu da belirteyim. ben özelde çalışırken eskişehir de 15 günde 1 gün izin kullanıyordum. şantiyede iş durmuyor çünkü. sabah 8 de iş başlar yazın hava kararana kadar iş devam ederdi. devlettekinden fazla para alıyordum evet ama canım çıkıyordu.

Devlette mühendissin giriş çıkışın hafta sonun bayram tatilin maaşın mesain herşeyin var hiç mızmızlanacak durumun yok duymamış olim :KK11::KK11:
Hem 25 yıl beklemeden seni emekli etmişler kuzum unutma lütfen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şaka bir tarafa kendimizden alt imkanlarda olan insanlara bakmayı hayat tarzı haline getirebilirsek bulunduğumuz hayattan daima zevk alırız ben böyle düşünüyorum :KK60::KK60:

Canım benim çok sağol vakit ayırdığın için.
Adayımız Maden Mühendisi, inşaat mühendislerinden bile zor işi anlayacağınız.
Her gün metrelerce yerin altına giriyor, 3 vardiyada çalışıyor, gecesi gündüzü yok, o ocağa indiğinde benim aklım onda kalıyor ama gözleri bana o kadar güzel bakıyor ki, bunların hepsi silinip gidiyor...

Canım benim çok sağol vakit ayırdığın için.
Adayımız Maden Mühendisi, inşaat mühendislerinden bile zor işi anlayacağınız.
Her gün metrelerce yerin altına giriyor, 3 vardiyada çalışıyor, gecesi gündüzü yok, o ocağa indiğinde benim aklım onda kalıyor ama gözleri bana o kadar güzel bakıyor ki, bunların hepsi silinip gidiyor...

Offf be çok zormuş kuzu

Her gece dua ediyorum, Allahım hayırlı değilse hemen çıksın hayatımdan diyorum, bana boş yere vakit kaybettirmesin kalbimi kırmasın diyorum... Kaç zamandır böyle dua ediyorum, henüz Allah çıkarmadı hayatımdan..

İnş. hayırlı ise gönlünüz birbirine kördüğüm gibi kenetlensin:KK60:

Bende bir baş ağrısı varo_O

Canım benim ya, çok teşekkür ederim.
Kız bir an önce hamile kal da bana dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş :KK60:

Bu aralar herkesin başı ağrıyor canım, bol bol su iç.
İnş cnm inş.:oops:
Sizin bebişleride görürüz inş.:KK76::KK76:
Ayy cnm inş hayırlı zamanda bizede bebiş nasip olur kızlar biliyor musunuz ben ikiz bebiş istiyorum :oops::oops::oops:

Didoş suda içiyorum ama dün akşamdan beri bi ağrı var sabah geçtiydi yine başladı hayırlısı bakalım:mad:

İnş cnm inş.:oops:
Sizin bebişleride görürüz inş.:KK76::KK76:
Ayy cnm inş hayırlı zamanda bizede bebiş nasip olur kızlar biliyor musunuz ben ikiz bebiş istiyorum :oops::oops::oops:

Didoş suda içiyorum ama dün akşamdan beri bi ağrı var sabah geçtiydi yine başladı hayırlısı bakalım:mad:
İstemekle oluyor mu ki canım :KK54:

Çok çalışacaksınız pofudukla, türlü çeşitli pozisyonlar deneyeceksiniz, internetten araştır bakalım hangi pozisyonda ikiz oluyormus :KK70::KK70::KK70: :KK53::KK53::KK53::KK53:
aslında aklıma gelmedi değil :KK53::KK53::KK53:
ama onlarla pskolojimi bozarım takarım diye hiç bakmadım :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
kkızlar düşünsenize 2 tane minnak pofiddik :KK76:hayali bile beni benden alıyor :oops::oops::oops:

Back
X