Kalori Arkadaşım

aslında aklıma gelmedi değil :KK53::KK53::KK53:
ama onlarla pskolojimi bozarım takarım diye hiç bakmadım :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
kkızlar düşünsenize 2 tane minnak pofiddik :KK76:hayali bile beni benden alıyor :oops::oops::oops:

kızz ikiz mi beton gibi sağlam psikoloji lazım ikiz için :KK70:

olur mu ki kız nedersin:oops::oops::KK17::KK17::KK17:
evet bende pek mevcut olmasa beton gibi pskoloji yinede istiyombananem ya :KK11::confused::confused::confused::KK4:

bende bi ara istiyordum hatta biri kız biri erkek olsun bi daha uğraşmayayım diyordum ama sonra düşündüm eşim çocukken çook yaramazmış yaramazlığı köylüleri akrabaları arasında nam salmış millet misafir gelirken arabasını 2 sokak ileriye park ediyormuş zarar vermesin diye bende saman altından su götüren yaramazlardandım bu yüzden abim az dayak yememiştir şimdi genler ortada eşim hala büyümüş sayılmaz 2 çocuk ta ilave olursa etti mi evde 3,5 çocuk sonra bize kim bakacak sonra vazgeçtim bi kızım olsun yeter diyorum eşimse en az 3 çocuğumuz olsun diyor sanki fermuar takılıcam :confused::confused::confused:

bende bi ara istiyordum hatta biri kız biri erkek olsun bi daha uğraşmayayım diyordum ama sonra düşündüm eşim çocukken çook yaramazmış yaramazlığı köylüleri akrabaları arasında nam salmış millet misafir gelirken arabasını 2 sokak ileriye park ediyormuş zarar vermesin diye bende saman altından su götüren yaramazlardandım bu yüzden abim az dayak yememiştir şimdi genler ortada eşim hala büyümüş sayılmaz 2 çocuk ta ilave olursa etti mi evde 3,5 çocuk sonra bize kim bakacak sonra vazgeçtim bi kızım olsun yeter diyorum eşimse en az 3 çocuğumuz olsun diyor sanki fermuar takılıcam :confused::confused::confused:

Güldürdün beni ya :KK70::KK70::KK70:
Bizim çok şükür öyle haşereliklerimiz yok eşimde bende sakin çocukluklar geçirmişiz :KK59:
Ben de ikiz konusunda senin gibi düşünüyorum tek çocuk az geliyor bana yapabilsemde çok çocuğumuz olsa keşke :KK60:
Bazen görüyorum fıstık gibi bayanlar 3 4 çocuklu avmlerde fink atıyorlar hem imreniyorum hem özeniyorum :KK14:,
tek çocuk olması çocuk için çok zor bence :KK43:

Bizim çok şükür öyle haşereliklerimiz yok eşimde bende sakin çocukluklar geçirmişiz :KK59:
Ben de ikiz konusunda senin gibi düşünüyorum tek çocuk az geliyor bana yapabilsemde çok çocuğumuz olsa keşke :KK60:
Bazen görüyorum fıstık gibi bayanlar 3 4 çocuklu avmlerde fink atıyorlar hem imreniyorum hem özeniyorum :KK14:,

tek çocuk yapmam 2 çocuğum olsun istiyorum benle abim arasında 9 yaş var ve abim hep öğlenciydi sabah kalkardık kahvaltı yapardık o okula giderdi akşam gelirdi haftasonu futbol antremanları vardı sonra lisede yatılı okudu askerlik falan evlendi biz hiç kardeş kardeş oyunlar oynayamadık o evin büyükleri kategorisine giriyordu bense evin tek çocuğu gibiydim

ne kadar genç yaşta doğurursan o kadar fit kalıyorsun yaş ilerledikçe kilolar yapışıyor bi arkadaşımın kardeşi vardı kız 90 lı ve geçen sene doğum yaptı 40 ı çıkmadan eski vücuduna geri döndü mini etek şort giyinmeye başladı

Kızlar yaşlandık kabul edin 34bta26 34bta26 Hamburger Hamburger
Hele siz yine benden bir adım öndesiniz, ben sizin yerinizde hiç beklemeden doğururum.
Çocukla aranızda dünya kadar yaş farkı mı olsun?

güveneceğim biri olsa cesaret ederim ama kimsem yok burada şu an hasta olsam bi çorba yapanım yok sağolsun eşim yemek hiç bilmiyor 3 senede anca menemen yapmayı öğrenebildi ama bu yazıda serbest relaks geçiriyim sonbahar olsun istiyorum tabi bu işler sen istediğinde olmuyor onuda biliyorum :KK70: artık seneye beni bulursunuz soğan kürü topiklerinde

güveneceğim biri olsa cesaret ederim ama kimsem yok burada şu an hasta olsam bi çorba yapanım yok sağolsun eşim yemek hiç bilmiyor 3 senede anca menemen yapmayı öğrenebildi ama bu yazıda serbest relaks geçiriyim sonbahar olsun istiyorum tabi bu işler sen istediğinde olmuyor onuda biliyorum :KK70: artık seneye beni bulursunuz soğan kürü topiklerinde
Evvelallah sen hemen büyülü bahçe olursun, biz de hemen teyzecikler oluruz :anneadayı::KK46::nazar::KK60:

ayrıntısını bilmiyorum ama kesildiğini ve doğumdan sonra dikildiğini biliyorum ve ürkütüyor ama sezeryan daha da ürkünç
Canım sen bebeği doğurmaya çalışırken kesik atıldığının farkında bile olmazsın.
O kadar kadın nasıl doğurduysa sen de öyle doğuracaksın.
Eskiden köylerde kadınlar kendi kendilerine doğuruyorlarmış.

Canım sen bebeği doğurmaya çalışırken kesik atıldığının farkında bile olmazsın.
O kadar kadın nasıl doğurduysa sen de öyle doğuracaksın.
Eskiden köylerde kadınlar kendi kendilerine doğuruyorlarmış.

tüm bunları bende biliyorum ama insan korkularına gem vuramıyor tabi bu korkular evlat sahibi olmamı engelleyecek boyutta değil :) 2005 yılında bi akciğer ameliyatı geçirdim benimle aynı ameliyatı geçiren bi teyze vardı odada kadın 7 çocuk doğurmuş ve ameliyat ağrılarından bahsederken 7 çocuk doğurdum hepsini toplasam bunun kadar ağrım olmamıştır diyip duruyordu

tüm bunları bende biliyorum ama insan korkularına gem vuramıyor tabi bu korkular evlat sahibi olmamı engelleyecek boyutta değil :) 2005 yılında bi akciğer ameliyatı geçirdim benimle aynı ameliyatı geçiren bi teyze vardı odada kadın 7 çocuk doğurmuş ve ameliyat ağrılarından bahsederken 7 çocuk doğurdum hepsini toplasam bunun kadar ağrım olmamıştır diyip duruyordu
Geçmiş olsun canım.

Demek ki sen de kolayca doğurabilirsin :KK46::anneadayı:

Geçmiş olsun canım.

Demek ki sen de kolayca doğurabilirsin :KK46::anneadayı:

yok yaaa bence o teyze abartıyor ben daha adet sancılarına katlanamıyorum ağrı kesici içiyorum gerçi benim o dönemlerimde çok ağır geçiyor her ay 1 bebek sancısı çekiyorumdur herhalde ilaç almasam

geçen haftaki kilolarınızı da yazın mutlaka çizelgeye ekleyeceğim geçen hafta tablo ediveremediydim malum emekliydim :KK73:

Back
X