- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
bizimki de aynı hem titiz hem temizlik yapmayı sevmiyor ne perhiz ne lahana turşusu

benimki hep yatmayı sever yatmayı dediysem gerçekten yatıp uyumayı hiçbirşey yapmamayı yanlış anlaşılmasın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimki de aynı hem titiz hem temizlik yapmayı sevmiyor ne perhiz ne lahana turşusu
benimki hep yatmayı sever yatmayı dediysem gerçekten yatıp uyumayı hiçbirşey yapmamayı yanlış anlaşılmasın.![]()
Günaydın fıstıklar![]()
Günaydın kızlar, nabersiniz?günaydıııınnnnnn
Günaydın kızlar, nabersiniz?
Ben de işler yüzünden depresifim, ve o kadar tembelleştim ki, canım hiç ama hiç çalışmak istemiyor, çalışamıyorum...regl öncesi depresifim senden nbr?
Ben de işler yüzünden depresifim, ve o kadar tembelleştim ki, canım hiç ama hiç çalışmak istemiyor, çalışamıyorum...
Aklım sürekli başka yerlerde.
Anla işte nerede olduğunu.nerelerde ???
Anla işte nerede olduğunu.
Anla işte nerede olduğunu.
ayy sevdiceğini düşünmek çok güzeldir
Kızlar kendimi çok şişik hissediyorum ayrıca benimde çalışasım yok![]()
ayy sevdiceğini düşünmek çok güzeldir
Kızlar kendimi çok şişik hissediyorum ayrıca benimde çalışasım yok![]()
Daha tam sevdiceğim diyemem ama aklım onda evettahmin ettim nerede olduğunu
benim kadar şişik hissedemezsin ++++ bu kadar + dayım![]()
Daha tam sevdiceğim diyemem ama aklım onda evet
Böyle içim içime sığmıyor gibi ama aynı zamanda mutsuzum... Değişik bi ruh hali..
Çalışamadığım için, yapmam gerekenleri yapamadığım için, aöf sınav zamanı geldi...neden mutsuzsun ki ?
Çalışamadığım için, yapmam gerekenleri yapamadığım için, aöf sınav zamanı geldi...
Daha tam sevdiceğim diyemem ama aklım onda evet
Böyle içim içime sığmıyor gibi ama aynı zamanda mutsuzum... Değişik bi ruh hali..
Çalışamadığım için, yapmam gerekenleri yapamadığım için, aöf sınav zamanı geldi...