Üstüne de bisküvi yedim. Ohhh.Durdun durdun turnayı gözünden vurdun tavuk şiş yemiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstüne de bisküvi yedim. Ohhh.Durdun durdun turnayı gözünden vurdun tavuk şiş yemiş![]()
Hey anasını....tarhana çorbaa, yeşil mercimek yemeği , 1 kaşık kısır , ayran , patatesli börek vardı onu da 1 saat sonra çayla yicem![]()
Hey anasını....
Kız sizin orada altın günü mü vardı, börekler kısırlar?
Yeşil mercimeği biz de çorbadan sayarız, çok saçma yemek olarak adlandırılması.menü çok saçmaydı yaa tarhana çorba yeşil mercimek yemeği biz yeşil mercimeği de çorbadan sayarız hiç yemek kategorisine girmez patatesli börek vardı salata olarak da kısırla yeşil salata koymuşlardı ben ikisinden 1 kaşık aldım
Üstüne de bisküvi yedim. Ohhh.
Yeşil mercimeği biz de çorbadan sayarız, çok saçma yemek olarak adlandırılması.
Kızlar kahkül kestireyim diyorum, ne dersiniz?
anladığım kadarıyla senin saçların dümdüz ve şu aralar kahkül moda olmaya başladı sana yakışır kestir canımm
anladığım kadarıyla senin saçların dümdüz ve şu aralar kahkül moda olmaya başladı sana yakışır kestir canımm
Canım dümdüz değil, saçma bi şekli var, düz mü dalgalı mı ne olduğu belli değil.bu arada cuma günü bende saçlarımı kestirdim en sonunda evime yakın güzel bi kuaför buldum şansıma yeni açılmış saçlarımı kestirdikten sonra kadına güvenince kaşlarımı da aldırttım ve çook mutlu oldum
tarhana çorbaa, yeşil mercimek yemeği , 1 kaşık kısır , ayran , patatesli börek vardı onu da 1 saat sonra çayla yicem![]()
Üstüne de bisküvi yedim. Ohhh.
Hey anasını....
Kız sizin orada altın günü mü vardı, börekler kısırlar?
bu arada cuma günü bende saçlarımı kestirdim en sonunda evime yakın güzel bi kuaför buldum şansıma yeni açılmış saçlarımı kestirdikten sonra kadına güvenince kaşlarımı da aldırttım ve çook mutlu oldum
Canım dümdüz değil, saçma bi şekli var, düz mü dalgalı mı ne olduğu belli değil.
Aslında bakır kızılı rengine boyayacaktım ama bu aralar spordan dolayı her gün duş aldığım için renk saçımda durmaz diye boyamadım. Ve değişikliğe ihtiyacım var, kestirmeyi de düşünmediğim için bari kahkül kestireyim diyorum.
Daha yeni uzattım kahkülleri zaten ama kafam çok karışık.
Canım dümdüz değil, saçma bi şekli var, düz mü dalgalı mı ne olduğu belli değil.
Aslında bakır kızılı rengine boyayacaktım ama bu aralar spordan dolayı her gün duş aldığım için renk saçımda durmaz diye boyamadım. Ve değişikliğe ihtiyacım var, kestirmeyi de düşünmediğim için bari kahkül kestireyim diyorum.
Daha yeni uzattım kahkülleri zaten ama kafam çok karışık.
Ben de şimdi modelini soracaktım senin, bi fotoğraf yollasana, merak ettim.bakır kızılı saç çok zor olur yaaa turuncuya döner o renk benim avatarımdaki wilmaya dönersin
Bob modeli kestir saçların düzse güzel oluyor ben geçen sene kestirmiştim hem düz hem dalgalı kullanabiliyorsun saçlarım uzadı model kaynadı gitti bende cuma günü dümdüz kestirdim kulak arkasıda perçem yaptırdım uzatmak istiyorum
Bob modelinin ne olduğunu bilmiyordum, şimdi baktım netten. Ben kaç kez kestirdim o model, çok yakışıyor bana, bakır da boyadım, üniv. o renkle geçti, akınca da güzel duruyor bende.bakır kızılı saç çok zor olur yaaa turuncuya döner o renk benim avatarımdaki wilmaya dönersin
Bob modeli kestir saçların düzse güzel oluyor ben geçen sene kestirmiştim hem düz hem dalgalı kullanabiliyorsun saçlarım uzadı model kaynadı gitti bende cuma günü dümdüz kestirdim kulak arkasıda perçem yaptırdım uzatmak istiyorum
bakır kızılı saç çok zor olur yaaa turuncuya döner o renk benim avatarımdaki wilmaya dönersin
34bta26 menü çok saçmaymış mercimekle tarhana ayran saçmalığın dibine vurmuşlar resmen kim ayarlıyor menüleri çok merak ettim.
Didoş sana kahkül yakışır bence yapmalısın
keşke bende evime yakın kuaför bulabilsem
mutsuz kadınlar saçlarıyla oynarmış ben hiç kestirmiyorum ne kadar mutluyum siz düşünün![]()
Bob modelinin ne olduğunu bilmiyordum, şimdi baktım netten. Ben kaç kez kestirdim o model, çok yakışıyor bana, bakır da boyadım, üniv. o renkle geçti, akınca da güzel duruyor bende.
mutsuz kadınlar saçlarıyla oynarmış ben hiç kestirmiyorum ne kadar mutluyum siz düşünün![]()
bende bob modelini kestirdikten sonra 1 yıldır kestirmiyordum saçlar uzadı saçma bi hal aldı cuma günü uçlarını düzelttirdim saçlarımla oynamayı çok severim ama kesme ve boyama yapmam model olarak oynarım
Valla benim bu zamana kadar ne boyamadığım renk kaldı, ne de kestirmediğim model kaldı.ben hiç boyamadım saçlarımı o yüzden bişi diyemicem ben senin gibi sıkılıp değişiklik isteyince hemen karar vermiyorum yaptırmadan önce 10 gün falan bekliyorum sonra hala onu istiyorsam yaptırıyorum
Valla benim bu zamana kadar ne boyamadığım renk kaldı, ne de kestirmediğim model kaldı.
Bunu bile kestirdim
![]()