Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayda2kilogo emeğine sağlık cnm
Ben bisikleti günde en az yarım saat yapıyorumbisikleti 15 dk fazla calısmak basenleri büyütüyo canım aklında olsun ip atla onun yerine hem daha cok kalori yakarsın hiç olmadı internette birsürü egzersiz programı var onları dene
foruma bakıyorum bi yandan da elimde kıymalı börek var onu ıstırıyorum![]()
yanına bi de kola söyleyeyim bari kuru kuru gitmiyor
![]()
Ben bisikleti günde en az yarım saat yapıyorum![]()
foruma bakıyorum bi yandan da elimde kıymalı börek var onu ıstırıyorum![]()
yanına bi de kola söyleyeyim bari kuru kuru gitmiyor
![]()
merhaba kızlarkilo verenleri tebrik ederim darısı benim başıma inşallah
bende sizin kilolarınıza gelirim bu arada haftaya en fazla veren ben olucam hepiniz kıskancaksınız hıh
canım beni de bu hafta tablo ya ekler misin diyete başlama tarihim 08.12.2014 bir pazartesi günü kilom hakkında henüz kesin bir yargıya varabilmis degilim pazartesi günü 3 yerde tartıldım 79.3 çıkyım bugün 77.3 çıktım 5 günde 2 kilo vermem herhalde henüz tartımın aklını yiyip yemediğinden emin değilim olunca söylerim
bu arada eğer eklenirsem tablodaki ennn tombiş ben olucam ayyy
![]()
Bu arada sabah ve öğle limonlu su içiyorum inşallah buda iyi gelir deneyeniniz var mı![]()
5 günde 2 kilo verirsin canım veremem deme ama giden yag degil ödem ve sudur. vucudunu susuz bırakma ve biraz proteinlere agırlık ver kaslarını destekle
sabah içiyorum bide öğleden sonra dershaneden gelince yemeğe saldırmayayım diye bi bardak içiyorum yoksa gözüm dönüyo zaten ayy cok etkilemez umarımben içiyorum her sabah ılık limonlu su sanada tavsiyem günde 1 bardaga düşür tansiyon sorunu yaşama
kız ben sana ve size september bisiklet alacağı zamanlarda demiştim bisiklet basen büyütüyor diye şimdi ilk kez duymuş gibi yapmasana sakalımız yokki dinlenmiyoruz biz hiç.![]()
Kız ben 30 günlük programını yaptıydım ya ne çabuk unuttun
Ben çok anlamadım bıngıl bıngıl slallanıyor beni bacaktaki etler
Benim kollarım ve bacaklarımda çok sarkık
Ohaa kızım evde özel işlerim var erken gideyim nedir ya ben olsam izin vermem madem evde özel işin var otur evinde çalışma derim daha inandırıcı bulman lazım.![]()
canım bende basenleri erittigini bildigimden 1 saate yakın yapıyodum spor hocası uyardı ordan biliyorum zaten net bilgi :) yürüyüş yapamıyosan internette leslie diye bi program var arastır mutlaka evde yapabilirsin birde 30 günlük suqat programı
![]()
bu squatın incelttiğinden emin misiniz????? artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu çözemiyorummm
nette o kadar araştırdım hafif ayarda uzun süre pedal çevrildiğinde kas yapması imkansızdır diyordu kas yapmak için çok ağır antremanlar gereklidir diyordu kafamda deli sorulaaarrrr![]()