Kalori Arkadaşım

F fatmiss rica etsem benim için tatlım spor hocana bir soru sorabilir misin?
Voit D40 Silver Collection Seleli Manyetik Eliptik Bisiklet bu bisikleti almak istiyorum faydası olur mu? Bu da basenleri genişletiyor mu? Lütfen bilgi edinip bana bilgi verir misin :mad:
:KK60:

foruma bakıyorum bi yandan da elimde kıymalı börek var onu ıstırıyorum :kk77: :KK70::KK70::KK70::KK70: yanına bi de kola söyleyeyim bari kuru kuru gitmiyor :KK53::KK53::KK53::KK53:

merhaba kızlar:KK54: kilo verenleri tebrik ederim darısı benim başıma inşallah:KK51: bende sizin kilolarınıza gelirim bu arada haftaya en fazla veren ben olucam hepiniz kıskancaksınız hıh:KK48::KK48: canım beni de bu hafta tablo ya ekler misin diyete başlama tarihim 08.12.2014 bir pazartesi günü kilom hakkında henüz kesin bir yargıya varabilmis degilim pazartesi günü 3 yerde tartıldım 79.3 çıkyım bugün 77.3 çıktım 5 günde 2 kilo vermem herhalde henüz tartımın aklını yiyip yemediğinden emin değilim olunca söylerim:oops: bu arada eğer eklenirsem tablodaki ennn tombiş ben olucam ayyy:mad::mad:

merhaba kızlar:KK54: kilo verenleri tebrik ederim darısı benim başıma inşallah:KK51: bende sizin kilolarınıza gelirim bu arada haftaya en fazla veren ben olucam hepiniz kıskancaksınız hıh:KK48::KK48: canım beni de bu hafta tablo ya ekler misin diyete başlama tarihim 08.12.2014 bir pazartesi günü kilom hakkında henüz kesin bir yargıya varabilmis degilim pazartesi günü 3 yerde tartıldım 79.3 çıkyım bugün 77.3 çıktım 5 günde 2 kilo vermem herhalde henüz tartımın aklını yiyip yemediğinden emin değilim olunca söylerim:oops: bu arada eğer eklenirsem tablodaki ennn tombiş ben olucam ayyy:mad::mad:

5 günde 2 kilo verirsin canım veremem deme ama giden yag degil ödem ve sudur. vucudunu susuz bırakma ve biraz proteinlere agırlık ver kaslarını destekle

Bu arada sabah ve öğle limonlu su içiyorum inşallah buda iyi gelir deneyeniniz var mı o_O

5 günde 2 kilo verirsin canım veremem deme ama giden yag degil ödem ve sudur. vucudunu susuz bırakma ve biraz proteinlere agırlık ver kaslarını destekle

inşallah vermişimdir ya olsun ödem oda iyi :KK48: su içiyorum bayağı 1,5-2 nin altına düşmemeye çalısıyorum ne kadar zor olsa da...

ben içiyorum her sabah ılık limonlu su sanada tavsiyem günde 1 bardaga düşür tansiyon sorunu yaşama
sabah içiyorum bide öğleden sonra dershaneden gelince yemeğe saldırmayayım diye bi bardak içiyorum yoksa gözüm dönüyo zaten ayy cok etkilemez umarım

kız ben sana ve size september bisiklet alacağı zamanlarda demiştim bisiklet basen büyütüyor diye şimdi ilk kez duymuş gibi yapmasana sakalımız yokki dinlenmiyoruz biz hiç. :KK12::KK12::KK12::KK12:

nette o kadar araştırdım hafif ayarda uzun süre pedal çevrildiğinde kas yapması imkansızdır diyordu kas yapmak için çok ağır antremanlar gereklidir diyordu kafamda deli sorulaaarrrr:mad::mad::mad:

Kız ben 30 günlük programını yaptıydım ya ne çabuk unuttun :KK11::KK11:
Ben çok anlamadım bıngıl bıngıl slallanıyor beni bacaktaki etler :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Benim kollarım ve bacaklarımda çok sarkık :cry::cry::cry:

Ohaa kızım evde özel işlerim var erken gideyim nedir ya ben olsam izin vermem madem evde özel işin var otur evinde çalışma derim daha inandırıcı bulman lazım. :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben çıkıyorum kızlar amirim izin verdiiiii

canım bende basenleri erittigini bildigimden 1 saate yakın yapıyodum spor hocası uyardı ordan biliyorum zaten net bilgi :) yürüyüş yapamıyosan internette leslie diye bi program var arastır mutlaka evde yapabilirsin birde 30 günlük suqat programı

squatprogrami.jpg

bu squatın incelttiğinden emin misiniz????? artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu çözemiyorummm

bu squatın incelttiğinden emin misiniz????? artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu çözemiyorummm

kendim yapmadıgım ve faydasını görmedigim birşeyi baskasına önermem canım eger yeni baslayan biriysen 15le baslayıp hergün 5 arttırman kaslarını yormamıs olur

nette o kadar araştırdım hafif ayarda uzun süre pedal çevrildiğinde kas yapması imkansızdır diyordu kas yapmak için çok ağır antremanlar gereklidir diyordu kafamda deli sorulaaarrrr:mad::mad::mad:

bak canım kas yapar demiyorum basenleri genişletir diyorum ve bence ikisinin arasındaki farkıda ayırt debilirsin
zaten biyolojik acıdan bayanların erkekler gibi kas yapabilmesi mümkün degil ilaçlarla desteklenmedikce

Back
X