• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ye canım ye ohh ne tatlıdır mmmmm harika afiyet bal yağ olsunnn :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:hiç bırakma peşinden ağlar :KK60:

tatlım kıravat ve kol düğmesi dahil mi ?

bencede sadece kutu boş olmaz kıravat ve düğmeler şart :KK76: cüzdanından paracıklar gidiyor didoşşşşş sol elin kaşınıyor mu canıımmm:KK70::KK70:

şeker komasına giricem şu 2 günde

Kızlar bu arada tatili belli olanlar tatil sitelerine göz atsın, erken rez. indirimleri çok iyi. :KK59:

bende bu sene tatile gitmek istiyorum kızlar tavsiye edeceğiniz yer mekan var mıdır

Alayım bence de, kutusu da ahşap, taktım kutuya :KK70::KK70:

All Al elimiz bu ara darda olmayaydı bende alırdım :KK14::KK14::KK14:

şeker komasına giricem şu 2 günde

bol bol şekerli şeyler ye vucuduna enerji yapar ımm su da içersin mis misss :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

bende bu sene tatile gitmek istiyorum kızlar tavsiye edeceğiniz yer mekan var mıdır

İstanbul Büyükada bir ömür orda yaşamaya razıyım ben aşık oldum oraya mikemmel ömrüm arttı kaldıoğım günlerde :rolleyes::rolleyes:

önünde feneri olan beyaz bi baret al canım taktıkça sevgilim aldı der. mühendisler beyaz baret takar :KK66:

Ben geçen sene marmarise gitmiştim, hatta benimkiylen orada tanıştık :KK68:
Beğenmiştim, kaldığımız otel de güzeldi.
Ve şuanda fiyatı çok uygun.
otel çok güzel de yalnız denize sıfır mı anlayamadım

otelin adı please :rolleyes::rolleyes:

istanbula koçiş ile bir kaçamak yapmak istiyorum ama ne zaman bilemem

tatil işide bakalım yanımdaki arkadaş doğum iznine ayrılcak ben tekmi kalcam onun yerıne mı bırını alcaklar benım yerıme alıp ben mi onun yerine geçeceğim hiç bilmiyorum bu sorulardan dolayı kafam çok karışık kızlar
müdür o hamiş arkadaşa ilerde onu senin yanına almayı düşünüyorum demiş (ama onun hamile olduğunu bilmiyordu )
ama bilmesin kendi istekli olsun demiş şimdi ki durumda bir mecburiyet var beraber çalıştığımız için işin büyük bir bölümünü biliyorum yeni birisi alıp öğretmek zaman alır gitsem konuşsam mı diyorum ki hiç bana göre değil yada bekle gör diyorum sizce böyle ben iş konusunda çok stratejik düşünemiyorumya

otel çok güzel de yalnız denize sıfır mı anlayamadım

istanbula koçiş ile bir kaçamak yapmak istiyorum ama ne zaman bilemem

tatil işide bakalım yanımdaki arkadaş doğum iznine ayrılcak ben tekmi kalcam onun yerıne mı bırını alcaklar benım yerıme alıp ben mi onun yerine geçeceğim hiç bilmiyorum bu sorulardan dolayı kafam çok karışık kızlar
müdür o hamiş arkadaşa ilerde onu senin yanına almayı düşünüyorum demiş (ama onun hamile olduğunu bilmiyordu )
ama bilmesin kendi istekli olsun demiş şimdi ki durumda bir mecburiyet var beraber çalıştığımız için işin büyük bir bölümünü biliyorum yeni birisi alıp öğretmek zaman alır gitsem konuşsam mı diyorum ki hiç bana göre değil yada bekle gör diyorum sizce böyle ben iş konusunda çok stratejik düşünemiyorumya
Denize sıfır değil canım ama otelden ücretsiz servisle götürüyorlar, 5 dk falan sürüyor.
Ayrıca yemekleri falan da iyi.

Back
X