- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.691
- 448
Alayım bence de, kutusu da ahşap, taktım kutuyao zaman al bunu hiç düşünme indirimde olması beni çok cezbettii bayıldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alayım bence de, kutusu da ahşap, taktım kutuyao zaman al bunu hiç düşünme indirimde olması beni çok cezbettii bayıldım![]()
ye canım ye ohh ne tatlıdır mmmmm harika afiyet bal yağ olsunnnhiç bırakma peşinden ağlar
tatlım kıravat ve kol düğmesi dahil mi ?
bencede sadece kutu boş olmaz kıravat ve düğmeler şartcüzdanından paracıklar gidiyor didoşşşşş sol elin kaşınıyor mu canıımmm
![]()
Kız senin reglin de geçti, niye böyle oldun ki?şeker komasına giricem şu 2 günde
Ben geçen sene marmarise gitmiştim, hatta benimkiylen orada tanıştıkbende bu sene tatile gitmek istiyorum kızlar tavsiye edeceğiniz yer mekan var mıdır
Alayım bence de, kutusu da ahşap, taktım kutuya![]()
şeker komasına giricem şu 2 günde
bende bu sene tatile gitmek istiyorum kızlar tavsiye edeceğiniz yer mekan var mıdır
otelin adı pleaseBen geçen sene marmarise gitmiştim, hatta benimkiylen orada tanıştık
Beğenmiştim, kaldığımız otel de güzeldi.
Ve şuanda fiyatı çok uygun.
mühendis bakışı bu olsa gerekönünde feneri olan beyaz bi baret al canım taktıkça sevgilim aldı der. mühendisler beyaz baret takar![]()
Pineta Park Deluxe Hotel. Tatilbudur.com dan bak.otelin adı please![]()
Bu arada işten ayrıldıönünde feneri olan beyaz bi baret al canım taktıkça sevgilim aldı der. mühendisler beyaz baret takar![]()
Bu arada işten ayrıldı
Ve yer altında çalışmak istemiyor artık.
Ama fikrin çok güzel.
Her şerde bi hayır vardır diye düşünmek istiyorum.bu kötü olmuş
senin şansına taliplerin iş konusunda şansız![]()
tabiki öyle herşeyin hayırlısıHer şerde bi hayır vardır diye düşünmek istiyorum.
Belki bu vesileyle burada bi iş bulur, bizim açımızdan her şey daha iyi olur o zaman.
otel çok güzel de yalnız denize sıfır mı anlayamadımBen geçen sene marmarise gitmiştim, hatta benimkiylen orada tanıştık
Beğenmiştim, kaldığımız otel de güzeldi.
Ve şuanda fiyatı çok uygun.
otelin adı please![]()
Bi de bana yakın olursa tadından yinmeztabiki öyle herşeyin hayırlısı
dediğin gibi olursa sizin ve ilişkiniz için mikemmel olur.
![]()
Denize sıfır değil canım ama otelden ücretsiz servisle götürüyorlar, 5 dk falan sürüyor.otel çok güzel de yalnız denize sıfır mı anlayamadım
istanbula koçiş ile bir kaçamak yapmak istiyorum ama ne zaman bilemem
tatil işide bakalım yanımdaki arkadaş doğum iznine ayrılcak ben tekmi kalcam onun yerıne mı bırını alcaklar benım yerıme alıp ben mi onun yerine geçeceğim hiç bilmiyorum bu sorulardan dolayı kafam çok karışık kızlar
müdür o hamiş arkadaşa ilerde onu senin yanına almayı düşünüyorum demiş (ama onun hamile olduğunu bilmiyordu )
ama bilmesin kendi istekli olsun demiş şimdi ki durumda bir mecburiyet var beraber çalıştığımız için işin büyük bir bölümünü biliyorum yeni birisi alıp öğretmek zaman alır gitsem konuşsam mı diyorum ki hiç bana göre değil yada bekle gör diyorum sizce böyle ben iş konusunda çok stratejik düşünemiyorumya
Kız senin reglin de geçti, niye böyle oldun ki?
Hep dolunaydan ya...
benim sıpam olacağı için denize sıfır bir yer istiyorum ben cnm tşk ederimDenize sıfır değil canım ama otelden ücretsiz servisle götürüyorlar, 5 dk falan sürüyor.
Ayrıca yemekleri falan da iyi.