Kalori Arkadaşım

buarada yaptığım sporlar meyvesini verdi btacm. kalçadan 2 cm incelmişimmmmm:KK49::KK49::KK49::KK49:

heh tam konuya değindin. ben şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama ortalama 59 kiloyken olduğum ölçülerime kavuştum:KK57:
Normalde bugn jilliana başlıcaktım, daha çok incelmek için amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün çalışmalara başladım :KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

ne yapsam . bi sıkıntı olur mu ?

Kabızlığını bitirmeden protein ağırlıklı beslenme bence.
Yulaf kepeği bunun için işte, kabız olmamak için.

yaaaa çok üşeniom, sonra başlıım o zaman ben dukana:KK66:

kesinlikle işe yarıyo..ama ben bide aynı zamanda doğadn form elma kromlu çay içiyom....içten glimsel dışa vurumsal olarak sistem mikemmel işliyo..

kızzzz hemen atarım o zaman. ne kadar suya ne kadar atacağım ki?

heh tam konuya değindin. ben şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama ortalama 59 kiloyken olduğum ölçülerime kavuştum:KK57:
Normalde bugn jilliana başlıcaktım, daha çok incelmek için amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün çalışmalara başladım :KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

ne yapsam . bi sıkıntı olur mu ?
kız hoplama zıplama varsa yapma, onun haricindekileri yapabilirsin bence. leslie falan yap olmadıo_O

yok artıkkkkkk nası çözemedin len :KK67:
şüşüüüüüüüü

şüşüüü kızzz aklmına gelmedi yaa geçen poko diyordu rozalinda yapacağım ama almışlar o ismi diye o sandım ama onun kaynanası da yakın olup olmadığını bilmiyordum zaten sabah yarım yamalak bakındım

kızz eşinle aran açılmadı mı?

buarada yaptığım sporlar meyvesini verdi btacm. kalçadan 2 cm incelmişimmmmm:KK49::KK49::KK49::KK49:

kızz neler yaptım çabuk anlat çok ihtiyacım var çoookkkkk

yaaaa çok üşeniom, sonra başlıım o zaman ben dukana:KK66:

kızzzz hemen atarım o zaman. ne kadar suya ne kadar atacağım ki?

valla değişik değişik yazıyo her yerde..dün biraz araştırdım..ama en son 1 lt suya 1 çay kaşığı atıyom..asıl eczanelerde ingiliz karbonatı varmış, ondan atıyomuş millet..ama ben evdeki yemek sodasından attım..günde 3-4 lt tüketilcek diolar ama ilk zamanlar çok içme..ben günde 2 lt iççem..sodayı fazla atma..:KK6::KK6::KK69::KK37:

bilmiomki..vardır heralde..hergün 1 tane içiyom ben ya..günde bi paket sigara tüketen biri olarak sinamekinin zararı bana devede kulak geliyo..:KK70::KK70:

sana akıl sır ermiyor bir yandan bebek tedavisi görüyorsun bir yandan günde 1 paket sigara içiyorsun kuzum bebek çalışmalarına başlamadan en az 6 ay önce sigarayı bırakmanız gerekiyor hem eşinin hem senin hamilelik dönemi boyunca en çok senin özen göstermen gerekiyor haksız mıyım yani :KK11:

bilmiomki..vardır heralde..hergün 1 tane içiyom ben ya..günde bi paket sigara tüketen biri olarak sinamekinin zararı bana devede kulak geliyo..:KK70::KK70:
Öyle deme kızım bağırsaklarda aşınma ve yırtılma yapıyo mahvolursun demedi deme. bi tanıdığım oldu işte . ben de senin gbi düşünüyodm ama korktum açıkçası

sana akıl sır ermiyor bir yandan bebek tedavisi görüyorsun bir yandan günde 1 paket sigara içiyorsun kuzum bebek çalışmalarına başlamadan en az 6 ay önce sigarayı bırakmanız gerekiyor hem eşinin hem senin hamilelik dönemi boyunca en çok senin özen göstermen gerekiyor haksız mıyım yani :KK11:

ivit..haklısın..hamile kalınca bırakcam...hem diet yapıp hem sigarayı bırakamam..çok denedim..:KK1::KK1:

Allah kimseyi suratsız biriyle aynı ortamda çalıştırtmasın.
İşten ayrılırsam sırf şu kadın yüzünden ayrılırım.

ben tam 5 yıldır iş ahlakı olmayan, iki yüzlü, çıkarcı, dalkavuk bir kadroyla çalışıyorum...nasıl bir duygu çok iyi bilirim..ALLAH sabır versin..

KADIN YERİNE ADAM KOY BENM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUN AMA BENM İŞTEN AYRILMA GİBİ Bİ LÜKSÜM YOK
Ya sabah odaya giriyorum, "günaydın" diyorum, yarım ağızla günaydın diyor, insan kafasını bi çevirir bakar.
Sabahtan beri tek kelime etmedi.
Lan burada bana muhtaçsın sen, bari numaradan da olsa az güler yüz göster.
Valla sinirlerim hopluyor iyice.
Ben böyle bi insan görmedim hayatımda ya.
Kompleksli ve sonradan görme..

şüşüüü kızzz aklmına gelmedi yaa geçen poko diyordu rozalinda yapacağım ama almışlar o ismi diye o sandım ama onun kaynanası da yakın olup olmadığını bilmiyordum zaten sabah yarım yamalak bakındım

Yok elhamdulıllah açılmadı.:nazar: Ama benim bi sorunum yoktu ki . ben bunlarla karşılaşmamak için hep tavrımı korudum , neyin nereye gidceğini düşünerek hareket ettim. sonuçta da o tartışma yaşanırken açıklayamıcağım hiçbişey olmadı

kızz neler yaptım çabuk anlat çok ihtiyacım var çoookkkkk

canım
leslie 3 mile(bununla ısınıyorum)+
15x2 squat
upload_2015-4-20_10-40-53.webp

15x2 ileri hamle
images

15x2 bundan
images

15x2 bundan
images

veeee en son 20 sn plank
upload_2015-4-20_10-46-12.webp

tirtir titriyorsun bu hareketten sonra

valla değişik değişik yazıyo her yerde..dün biraz araştırdım..ama en son 1 lt suya 1 çay kaşığı atıyom..asıl eczanelerde ingiliz karbonatı varmış, ondan atıyomuş millet..ama ben evdeki yemek sodasından attım..günde 3-4 lt tüketilcek diolar ama ilk zamanlar çok içme..ben günde 2 lt iççem..sodayı fazla atma..:KK6::KK6::KK69::KK37:

bende 1 çk atayım, iki litre içsem bana da yeter

KIZLAR GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARIDA YAZARMISNIZ Bİ ZAHMET AAA KIZDIRMAYIN BENİ İSİM VERİP RENCİDE ETMEK İSTEMİOM HEEEE

Back
X