- 8 Temmuz 2013
- 1.128
- 572
- 158
off diyorumŞu an önümde yarım porsiyon trileçe var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off diyorumŞu an önümde yarım porsiyon trileçe var.
bu arada bebek planlayan hatunlar @RosalindaDiyette @nerdengeldibumelekitirazimvar ve diğerleri lütfen saçlarınız boyalıysa bebek planladığınız andan itibaren dip boyalarınızın ciyak ciyak bağırmayacağı bir renge dönün
ayy deli oluyorum dip boyası kulağına kadar gelmiş hamileleri görünce
şindi canlarım prensip olarak çocuğun yeri anasının yeridir..yani illa çocuk bakcam diyen yanında bana da bakar..![]()
gerçekten takdir edilesi bi durum..ama benim yaşadığım yer asosyal bi yer..çarşısı 100 m mesela..düzenli takip etmesemde mecbur izliyoz ne bulduysak..bi tek haberleri izlemiyom 1 senedir..
doğru diyon..bi ara bi çılgınlık yapıp sarı olduydum..ve bu bana şunu öğretti: olmuyosa zorlamıcan..![]()
Şu an önümde yarım porsiyon trileçe var.
hiç yemedim kız tadı nası bişeyŞu an önümde yarım porsiyon trileçe var.
canımızı çektirio dicem ama tadını bilmiom canım çekemiobunun bize ne faydası var..![]()
çok güzel sütlü hafif kekin ıslanmışı garip birşeyhiç yemedim kız tadı nası bişey![]()
canımızı çektirio dicem ama tadını bilmiom canım çekemio![]()
şiiiiiiii ttttttt pissttttt perişan sultan geldi kimse demiyor bari ben kendi kendime havaya gireyim bari
ya kim kim olmuş ben hiç birşey anlamadım kızlar![]()
çok güzel sütlü hafif kekin ıslanmışı garip birşey
olur olurrrPER-İ ŞAN sultan diyem sana..olarmı sultanım..![]()
30 nisan canım Ankara da olanları bekliyorum ama gerçekten perişanım kız gündüz nasıl akşam oluyor bılmıyorum akşam da eve gıt yemek sonra temızlıgı yap dun 12:00 geçmişti yatarken az kaldı ama canımcıgım
ama
hemde hep denerim özellikle yiyecek ise mutlaka tadına bakarımgarip şeyler hep korkutucu gelmiştir bana..![]()
olmamı benim tarafım gelecek samsundan en az 15 kişi falan yemek yatak derdi gezdirme derdi var canım ondan zaten bu kadar stresayy gerçekten az kalmış evde kimseyi ağırlayacak mısın? evde telaşın olacak mı yatacak yer yemek falan
karadeniz inatı bir tutam bir tutamda siz kiloluyken size laf söyleyenler bir tutam koçişin lafları bir tutamda aynaya baktıgınızda gördüğünüz o cıkıntılar yeterli olur canım günde 3 öğün düşünün bunlarıper-i şan sultanım ne tavsiye edersiniz bizlere bu koca totoları eritmek içün..![]()
Şu an önümde yarım porsiyon trileçe var.
evet yaaaa o ne öyle yarısı bi renk yarısı diğer renk
kız benimki bakar, zannedersin anne kazoğluna küçük çocuk gibi davranıyor
canım bizde şehre uzaktayız, yapı olarak çok dışarı çıkmayı da sevmiyoruz. ama bilgisayardan hergün film izliyoruz. tek farkı televizyonu açıp rastgele izlemiyoruz. yoksa ciddi film takipçisiyiz, bütün filmleri izlioz nerdeyse
![]()
karadeniz inatı bir tutam bir tutamda siz kiloluyken size laf söyleyenler bir tutam koçişin lafları bir tutamda aynaya baktıgınızda gördüğünüz o cıkıntılar yeterli olur canım günde 3 öğün düşünün bunları
Ben g.t. başı dağıttım iyice zaten afedersiniz.bu hafta da senin önüne hep dehşet şeyler geliyor
anne kaz mı???ayy karınım ağrıdı kahkahalarla gülmemek için kendimi sıkarken
anne kaz
![]()
olmamı benim tarafım gelecek samsundan en az 15 kişi falan yemek yatak derdi gezdirme derdi var canım ondan zaten bu kadar stres
Ben g.t. başı dağıttım iyice zaten afedersiniz.