Kalori Arkadaşım

bu arada bebek planlayan hatunlar @RosalindaDiyette @nerdengeldibumelek itirazimvar itirazimvar ve diğerleri lütfen saçlarınız boyalıysa bebek planladığınız andan itibaren dip boyalarınızın ciyak ciyak bağırmayacağı bir renge dönün

ayy deli oluyorum dip boyası kulağına kadar gelmiş hamileleri görünce

evet yaaaa o ne öyle yarısı bi renk yarısı diğer renk:KK53:

şindi canlarım prensip olarak çocuğun yeri anasının yeridir..yani illa çocuk bakcam diyen yanında bana da bakar..:KK70::KK73:

kız benimki bakar, zannedersin anne kaz:KK70::KK70::KK70: oğluna küçük çocuk gibi davranıyor

gerçekten takdir edilesi bi durum..ama benim yaşadığım yer asosyal bi yer..çarşısı 100 m mesela..düzenli takip etmesemde mecbur izliyoz ne bulduysak..:KK69:bi tek haberleri izlemiyom 1 senedir..

canım bizde şehre uzaktayız, yapı olarak çok dışarı çıkmayı da sevmiyoruz. ama bilgisayardan hergün film izliyoruz. tek farkı televizyonu açıp rastgele izlemiyoruz. yoksa ciddi film takipçisiyiz, bütün filmleri izlioz nerdeyse:KK70:

doğru diyon..bi ara bi çılgınlık yapıp sarı olduydum..ve bu bana şunu öğretti: olmuyosa zorlamıcan..:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

30 nisan canım Ankara da olanları bekliyorum ama gerçekten perişanım kız gündüz nasıl akşam oluyor bılmıyorum akşam da eve gıt yemek sonra temızlıgı yap dun 12:00 geçmişti yatarken az kaldı ama canımcıgım
ama

ayy gerçekten az kalmış evde kimseyi ağırlayacak mısın? evde telaşın olacak mı yatacak yer yemek falan

per-i şan sultanım ne tavsiye edersiniz bizlere bu koca totoları eritmek içün..:KK76::KK49:

per-i şan sultanım ne tavsiye edersiniz bizlere bu koca totoları eritmek içün..:KK76::KK49:
karadeniz inatı bir tutam bir tutamda siz kiloluyken size laf söyleyenler bir tutam koçişin lafları bir tutamda aynaya baktıgınızda gördüğünüz o cıkıntılar yeterli olur canım günde 3 öğün düşünün bunları

Şu an önümde yarım porsiyon trileçe var.

bu hafta da senin önüne hep dehşet şeyler geliyor

evet yaaaa o ne öyle yarısı bi renk yarısı diğer renk:KK53:

kız benimki bakar, zannedersin anne kaz:KK70::KK70::KK70: oğluna küçük çocuk gibi davranıyor

canım bizde şehre uzaktayız, yapı olarak çok dışarı çıkmayı da sevmiyoruz. ama bilgisayardan hergün film izliyoruz. tek farkı televizyonu açıp rastgele izlemiyoruz. yoksa ciddi film takipçisiyiz, bütün filmleri izlioz nerdeyse:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

anne kaz mı??? :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ayy karınım ağrıdı kahkahalarla gülmemek için kendimi sıkarken:KK70::KK70::KK70: anne kaz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kızz peri-şan sultan nerede yatıracaksın 15 kişiyi :KK57::KK57: bana 5-6 kişi geliyor feleğim şaşırıyor

Back
X