Kalori Arkadaşım

8 kilomu :KK57::KK57::KK57::KK57: bir de normal bir insandan bahsediyoruz biz normal de değiliz :KK57::KK57::KK57::KK57:
yok ya onda bi yanlışlık var imkan yok 8 kilo ben bitki çayını dikkatli kullandığımda acı bişey yiom mesela öğlen yiorum akşama yana yana çıkarıorum 8 kilo birikmez imkanı yok

8 kilomu :KK57::KK57::KK57::KK57: bir de normal bir insandan bahsediyoruz biz normal de değiliz :KK57::KK57::KK57::KK57:

yok ya onda bi yanlışlık var imkan yok 8 kilo ben bitki çayını dikkatli kullandığımda acı bişey yiom mesela öğlen yiorum akşama yana yana çıkarıorum 8 kilo birikmez imkanı yok

ben tv de dinlemiştim kaç sene önce. onların yalancısyım :P

öğlen yiyip akşama çıkarmak mı:KK57::KK57: o nasıl bir duygu bizimle paylaşırmısın canım. :KK69:neler hissettin. :KK70::KK70:

nere gidiyon kız yanıma mı geliyorsun. hava pek güzel gel gel :KK70:

nerdeeeee, keşke gelebilsem bi tatil yapsammmm

ayy çok heyecanlıııı sibel kızzz elini çabuk tut seni bekliyoruzzz

Rose kaç kilo oldu merak içerisindeyim tabi bir de lola var

kız ben çok veremedim ki:KK31:

kız nası yaaaaaa, ben 4 günde anca çıkarıommmm:cry::cry::cry:

öğlen yiyip akşama çıkarmak mı:KK57::KK57: o nasıl bir duygu bizimle paylaşırmısın canım. :KK69:neler hissettin. :KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bitkiçayını düzenli hergün 2 fincan içince benm toto gevşek oluo öğlen yemeğini akşam çıkartıorum nerden anlıosun de acı koyuyorum bakıorum yanıo açıorum taharet musluğunu dakikalarca su tutuom nası bi duygu sorusuna gelince o suyu tutarken ohhh ahhh falan bide zevk alıomki anlatamam

günaydin kizlar.ben kilo veremiyorum.istifa ediyorum.hepiniz cok tatlisiniz.cok teşekkür ederim.zayıflamaya calistikca daha cok üzülüyorum.

bitkiçayını düzenli hergün 2 fincan içince benm toto gevşek oluo öğlen yemeğini akşam çıkartıorum nerden anlıosun de acı koyuyorum bakıorum yanıo açıorum taharet musluğunu dakikalarca su tutuom nası bi duygu sorusuna gelince o suyu tutarken ohhh ahhh falan bide zevk alıomki anlatamam
gözümde canlandırttın. helal olsun. da su tutma ne ayol hortumla mı yıkıyon k.ç.nı:KK70:

kızlar dün saat 15:00 te mayaladığım yoğurdumu bu sabah buzdolabına koymayı unuttum sizce ekşir mi??:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Back
X