Kalori Arkadaşım

kızlar ilk kez babet denen ayakkabılardan aldım. yerde yürüyen yerden bitme gibi hissediyorum kendimi :KK57::KK57:

kız onlar çok fena oluyo..bende nasır yaptı..En Büyük KKçok sağlıksız bi ayakkabı olduğunu söylüyorlar..:KK14:bende sonradan duydum..araştır bi..:KK52:

kızlarr bu arada fırın ocak demişken bir konuda yardımlarınızı istiyorum

set üstü ocak alabilirim hani şu dokunmatik mermere gömmeli falan davlumbazı ile beraber sizce
kullanışlı olur mu??
hangi markayı tercih edeyim ? benim tüm beyaz eşyalarım bosch
temizliği kolay olur mu?

ve diğer yorumlarınızı ACİL bekliyorummm

ben lojmanda olduğumdan ankastre kullanmıyom..o yüzden büyük fırın aldım ocaklı..ama o dediklerin çok şık oluyo..bence kullanışlı gibi de duruyo..

ben lojmanda olduğumdan ankastre kullanmıyom..o yüzden büyük fırın aldım ocaklı..ama o dediklerin çok şık oluyo..bence kullanışlı gibi de duruyo..

bide ben 1.yi beğendim..temziliği daha kolay sankim..prensip olarak eğer güzel pişiriyosa ateşi görmeye gerek yok:KK70:

kızlar öğlen kabak yemeğimi yedim nihayet..yanında az yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği..
ama bu kabak yemeğinde tahminimden çok kalori varmış ya:KK53:..diyetkolik 1 kaşıkta 18 cal. diyo..kabak bu ya..altı üstü kabak yani..zaten yiyerek yeterinde irade gösteriyoz..:KK51:

http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/ocaklar/POP6C6B10L.html?source=browse

galiba bunu alacağım sabah gönderdiklerim elektirikliymiş öğrendiğim bilgileri paylaşayım ileride ihtiyacı olabilecek arkadaşlar faydalansın

şöyle oluyormuş efendim o üzerinde hiç bir şey bulunmayan dokunmatik ocaklar sadece elektirikle çalışıyormuş

gazlı olan ocaklar yukarıdaki linkteki gibi alev çıkarmak zorundaymış yani gaz yanacak ki ısıtıp pişirsin :KK48:

ilgililere duyurulur sizce yukarıdaki model güzel mi fikir alış verişi karmaşık aklıma iyi gelir

aydacım bunun ızgaraları çelikmiş makinaya atılır mı?? soyulma yapar mı?? bilgin var mı????

http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/ocaklar/POP6C6B10L.html?source=browse

galiba bunu alacağım sabah gönderdiklerim elektirikliymiş öğrendiğim bilgileri paylaşayım ileride ihtiyacı olabilecek arkadaşlar faydalansın

şöyle oluyormuş efendim o üzerinde hiç bir şey bulunmayan dokunmatik ocaklar sadece elektirikle çalışıyormuş

gazlı olan ocaklar yukarıdaki linkteki gibi alev çıkarmak zorundaymış yani gaz yanacak ki ısıtıp pişirsin :KK48:

ilgililere duyurulur sizce yukarıdaki model güzel mi fikir alış verişi karmaşık aklıma iyi gelir

aydacım bunun ızgaraları çelikmiş makinaya atılır mı?? soyulma yapar mı?? bilgin var mı????
Ben bunu çok beğendim de temizliği nasıl olur acaba, ciflenir mi mesela?

Dünkü beyazları aldın mı?
hayır almadım.o bantlar vardı ya onlar lastik beyaz lastik. Bi baktım ayağımın yan kısımlarını buzusturmus nine ayağı gibi görünüyor du. Deli oldum. Bi de adam bu geçen sezondan diyince ooo bunun modası geçmiş dedim almadım.:KK50:
bende onu soracaktım beyazlar nolduu??
almadım. Babet aldım
renklilerle yıkamışım hepsi pembe oldu..:p

konuya bi yerinden giriim didim..:KK70::KK31:
:KK53::KK53:

kızım set üstü ocak anlatıp çamaşır makinesi llinki paylasmissin :KK70:açıyorum makine çıkıyor :-)

Bunlardan sececektim

Eklentiler

• IMG-20150510-WA0009.webp
    IMG-20150510-WA0009.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMAG0951.webp
    IMAG0951.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 100
hayır almadım.o bantlar vardı ya onlar lastik beyaz lastik. Bi baktım ayağımın yan kısımlarını buzusturmus nine ayağı gibi görünüyor du. Deli oldum. Bi de adam bu geçen sezondan diyince ooo bunun modası geçmiş dedim almadım.:KK50:

almadım. Babet aldım

kızım set üstü ocak anlatıp çamaşır makinesi llinki paylasmissin :KK70:açıyorum makine çıkıyor :-)
O kadar fikrimizi soyledik, yorum yaptik, kafa patlattik, sonuctan bizi haberdar etmen gerekirdi :63:

almadım. Babet aldım

yok kız ocak linki o herkese ocak olarak açılan link sana niye çamaşır makinesi olacak açıldı anlamış değilim :KK70::KK70::KK70:

O kadar fikrimizi soyledik, yorum yaptik, kafa patlattik, sonuctan bizi haberdar etmen gerekirdi :63:

kesinlikle katılıyorum

şimcik kızlar biliyorsunuz aspiratörüm kırılmıştı acaba yeni bir aspiratör mü alsam yoksa davlumbaz mı alsam ??

görselliği önemsemeyip sadece çekiş gücüne göre mi karar versem değerli fikirlerinizi bekliyor olcağım

bu arada ocak almayı askıya aldım ekteki ocağın set üstü hali elimde var ama çok girintisi çıkıntısı olduğu için sevmiyorum temizliği kolay olmuyor değiştirirsem sırf bu sorunu yüzünden değiştiririm o yüzden bu konuda beklemedeyim

ayrıcaaa hepinize günaydınnnn

Back
X