- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
kızlar ilk kez babet denen ayakkabılardan aldım. yerde yürüyen yerden bitme gibi hissediyorum kendimi![]()
kız onlar çok fena oluyo..bende nasır yaptı..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ilk kez babet denen ayakkabılardan aldım. yerde yürüyen yerden bitme gibi hissediyorum kendimi![]()
kızlarr bu arada fırın ocak demişken bir konuda yardımlarınızı istiyorum
set üstü ocak alabilirim hani şu dokunmatik mermere gömmeli falan davlumbazı ile beraber sizce
kullanışlı olur mu??
hangi markayı tercih edeyim ? benim tüm beyaz eşyalarım bosch
temizliği kolay olur mu?
ve diğer yorumlarınızı ACİL bekliyorummm
ben lojmanda olduğumdan ankastre kullanmıyom..o yüzden büyük fırın aldım ocaklı..ama o dediklerin çok şık oluyo..bence kullanışlı gibi de duruyo..
bi garip oluyor zaten yürümesi. bakalım görecem. sanki evde patiklen dolaşıyor gibiyimkız onlar çok fena oluyo..bende nasır yaptı..çok sağlıksız bi ayakkabı olduğunu söylüyorlar..
bende sonradan duydum..araştır bi..
![]()
Dünkü beyazları aldın mı?bi garip oluyor zaten yürümesi. bakalım görecem. sanki evde patiklen dolaşıyor gibiyim![]()
Dünkü beyazları aldın mı?
bende onu soracaktım beyazlar nolduu??
renklilerle yıkamışım hepsi pembe oldu..
konuya bi yerinden giriim didim..![]()
leeeyynn... canımı beyaz ayakkabı çektirdiniz..![]()
Ben bunu çok beğendim de temizliği nasıl olur acaba, ciflenir mi mesela?http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/ocaklar/POP6C6B10L.html?source=browse
galiba bunu alacağım sabah gönderdiklerim elektirikliymiş öğrendiğim bilgileri paylaşayım ileride ihtiyacı olabilecek arkadaşlar faydalansın
şöyle oluyormuş efendim o üzerinde hiç bir şey bulunmayan dokunmatik ocaklar sadece elektirikle çalışıyormuş
gazlı olan ocaklar yukarıdaki linkteki gibi alev çıkarmak zorundaymış yani gaz yanacak ki ısıtıp pişirsin
ilgililere duyurulur sizce yukarıdaki model güzel mi fikir alış verişi karmaşık aklıma iyi gelir
aydacım bunun ızgaraları çelikmiş makinaya atılır mı?? soyulma yapar mı?? bilgin var mı????
Ben bunu çok beğendim de temizliği nasıl olur acaba, ciflenir mi mesela?
hayır almadım.o bantlar vardı ya onlar lastik beyaz lastik. Bi baktım ayağımın yan kısımlarını buzusturmus nine ayağı gibi görünüyor du. Deli oldum. Bi de adam bu geçen sezondan diyince ooo bunun modası geçmiş dedim almadım.Dünkü beyazları aldın mı?
almadım. Babet aldımbende onu soracaktım beyazlar nolduu??
renklilerle yıkamışım hepsi pembe oldu..
konuya bi yerinden giriim didim..![]()
kızım set üstü ocak anlatıp çamaşır makinesi llinki paylasmissinhttp://www.bosch-home.com/tr/ürünler/pişirme-grubu/ocaklar/POP6C6B10L.html?source=browse
galiba bunu alacağım sabah gönderdiklerim elektirikliymiş öğrendiğim bilgileri paylaşayım ileride ihtiyacı olabilecek arkadaşlar faydalansın
şöyle oluyormuş efendim o üzerinde hiç bir şey bulunmayan dokunmatik ocaklar sadece elektirikle çalışıyormuş
gazlı olan ocaklar yukarıdaki linkteki gibi alev çıkarmak zorundaymış yani gaz yanacak ki ısıtıp pişirsin
ilgililere duyurulur sizce yukarıdaki model güzel mi fikir alış verişi karmaşık aklıma iyi gelir
aydacım bunun ızgaraları çelikmiş makinaya atılır mı?? soyulma yapar mı?? bilgin var mı????
Bunlardan sececektim
O kadar fikrimizi soyledik, yorum yaptik, kafa patlattik, sonuctan bizi haberdar etmen gerekirdihayır almadım.o bantlar vardı ya onlar lastik beyaz lastik. Bi baktım ayağımın yan kısımlarını buzusturmus nine ayağı gibi görünüyor du. Deli oldum. Bi de adam bu geçen sezondan diyince ooo bunun modası geçmiş dedim almadım.
almadım. Babet aldım
kızım set üstü ocak anlatıp çamaşır makinesi llinki paylasmissinaçıyorum makine çıkıyor
![]()
hayır almadım.o bantlar vardı ya onlar lastik beyaz lastik. Bi baktım ayağımın yan kısımlarını buzusturmus nine ayağı gibi görünüyor du. Deli oldum. Bi de adam bu geçen sezondan diyince ooo bunun modası geçmiş dedim almadım.
almadım. Babet aldım
kızım set üstü ocak anlatıp çamaşır makinesi llinki paylasmissinaçıyorum makine çıkıyor
![]()
O kadar fikrimizi soyledik, yorum yaptik, kafa patlattik, sonuctan bizi haberdar etmen gerekirdi![]()