Kalori Arkadaşım

Bambide 40 TL alayım mı?

bende bunun gibi şeritli 2 tane var ikisi de bol geliyor ayak uzunluğu tabanı falan tam küçük yada taşma yok ama üstündeki şerit bantlar bol olduğundan rahat edemiyorum bu yaz tabanına görünmez şeffaf tabanlık koyarak deneyeceğim

baharcımm inox çok şık evet . ama kesinlikte tavsiye etmiyorum :KK43: ben çok seerek falan aldm ama çok pişmanım. temizliği aşırı zor. ve çzim çizim çiziliyo naparsan yap

vazgeçtim almayacağım zaten bendeki de onlardan sadece mermere gömülü değil alacağımın tek farkı mermere gömülü olması

Game Of Thrones culara bi güzellik olsun. @ayda2kilogo 34bta26 34bta26 @lola_bunny

K4gLQG.jpg
şunu afiş yaptırıyım da ben de izliyim şu diziyi ya:D komşu mu hepsi ? :D:D

baharcımm inox çok şık evet . ama kesinlikte tavsiye etmiyorum :KK43: ben çok seerek falan aldm ama çok pişmanım. temizliği aşırı zor. ve çzim çizim çiziliyo naparsan yap

Enemmm ben inox aldiydimdi..nolcek sindi..en iyisi hic temizlemiyim çizilmesin.. Prensip olarak sorununun nedenini ortadan kaldirirsam sorun yasamam diye düşündüm :D

yağçöz yaptıktan sonra benimki mahvoldu. leke leke kaldı hep üstü . paslanmış gibi oldu . sonra bi cifldm pırıl pırıl. sonra devam işte...

en iyisi üzeri temperli cam olanlar çizilmiyor kolayda temizleniyor o yönden derdim yok tek derdim kulpları onlar çok can sıkıcı

Kuşlar bugün yeryuzundeki tuketimim:

Bugünkü menüm
Sabah: 1 bardak sut
Öğlen: yarim ekmek arasi tavuk iki ayran ( utaniyorum ama yemek zorundaydım,is için disardaydim başka secenegim yoktu ve actim :KK43:..) ama belirtmek isterim ki is yerinde hayir icin dagitilan sutlaci geri çevirdim .. Mikemmel bi duyguydu.. :)

İntihar gibi akşam yemegime gelecek olursak; ogle kacamagindan dolayı kendime ceza verdigimden
Biber közlemesi yagsiz (6-7tane)
Yeşil salata( yagsiz elma sirkeli)
Tavada 1 yumurta yagsiz( yarisi tavada kaldi :)
Yarim dilim kepek ekmeği

Sonuç: AÇIM
görüş : İNSAN İNSANA BUNU YAPMAZ ;(

:D :D :D

Back
X