cif döküyorum bezle siliyorum pırıl pırıl oluyo. ama çiziyo tabi cif sonuçta. ama domestos falan kar etmiyo.Yaaaa o zamanlar bizim topikte olsaydın kızlar sana iyi akıl verirdi. Şimdi uğraş dur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cif döküyorum bezle siliyorum pırıl pırıl oluyo. ama çiziyo tabi cif sonuçta. ama domestos falan kar etmiyo.Yaaaa o zamanlar bizim topikte olsaydın kızlar sana iyi akıl verirdi. Şimdi uğraş dur.
Bambide 40 TL alayım mı?
baharcımm inox çok şık evet . ama kesinlikte tavsiye etmiyorumben çok seerek falan aldm ama çok pişmanım. temizliği aşırı zor. ve çzim çizim çiziliyo naparsan yap
şunu afiş yaptırıyım da ben de izliyim şu diziyi ya
Tünaydın kissssslaaarrrr
ben geldimmmmmm![]()
bende bu ayakkabının benzeri bile yok canım
ama ben böyle burnu yukarı kıvrık ayakkabılarda öne doğru düşecek gibi oluyorum yaa almıyorum hiçtakdirevalli gibi
![]()
cif döküyorum bezle siliyorum pırıl pırıl oluyo. ama çiziyo tabi cif sonuçta. ama domestos falan kar etmiyo.
yaa fotoyu bi tek ben mi göremiyorum Alla Allaşunu afiş yaptırıyım da ben de izliyim şu diziyi yakomşu mu hepsi ?
![]()
telleseydin bi de cif yetmezamann temizle gitsin boş ver
ben ilk evlendiğim aylarda çelik çaydanlığı ciflemiştim nasıl çizildi anlatamamdersimi aldım
beramann temizle gitsin boş ver
ben ilk evlendiğim aylarda çelik çaydanlığı ciflemiştim nasıl çizildi anlatamamdersimi aldım
HAHAHHAHA NEYE TAKILLMŞyaa fotoyu bi tek ben mi göremiyorum Alla Alla
telleseydin bi de cif yetmez![]()
takıldım walla benim ocak linklerim Rose da çamaşır makinesi olarak açılıyor onun paylaştığı foto bende hiç görülmüyor noluyoo yaaaaber
HAHAHHAHA NEYE TAKILLMŞ
kız iletinin içine yazmışsın![]()
baharcımm inox çok şık evet . ama kesinlikte tavsiye etmiyorumben çok seerek falan aldm ama çok pişmanım. temizliği aşırı zor. ve çzim çizim çiziliyo naparsan yap
amann temizle gitsin boş ver
yağçöz yaptıktan sonra benimki mahvoldu. leke leke kaldı hep üstü . paslanmış gibi oldu . sonra bi cifldm pırıl pırıl. sonra devam işte...Ben yagcoz yapiyom..temizliyodu ama UNIX ta olurmu bilmem
yağçöz yaptıktan sonra benimki mahvoldu. leke leke kaldı hep üstü . paslanmış gibi oldu . sonra bi cifldm pırıl pırıl. sonra devam işte...
aynen. ablamınki beyaz cam bi silyo miss gibi. bi daha alsam ondan alrıım.en iyisi üzeri temperli cam olanlar çizilmiyor kolayda temizleniyor o yönden derdim yok tek derdim kulpları onlar çok can sıkıcı