Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bugünkü performansımda dünle aynı. 1500 kalori, 50 birim karbonhidrat, 6 bin adım tempolu yürüyüş.
Ya harika gidiyorsun var ya Ben de kontrollü gidiyorum ama chloe yi düzenli yapamadım dışarı işlerim vardı dışarda yorulunca eve enerjim kalmadı.Bugün dışarda yememek için baya bi kendimle mücadele ettim eskiden olsa hemen pes ederdim.Özetle sazın telini bulduk gibiBiliyorsun her zaman bu azim gelmiyor o yüzden hazır motive olmuşken yarın da yeniden başlıyoruz tamam mı Dün ve bugünkü gibi kapatırsak bizden iyisi yok

Sana verdiğim sözü yememek için dikkat ediyorum tatlım. Sana ayrıca teşekkür ediyorum canım beni de motive ettiğin için. Cumaya kadar böyle devam.

Bu hafta senden de iyi bir performans bekliyoruz tatlım.
Daha önce de söyledim benim 1. Olmam sizin elinizde
Bugün günlerden Adana ve 2000 kalori 9100 adım
İşte böyle yiyin yiyin ben 1. Olayım bu hafta
Her gün yeniden mi başlıyorsunuz iyi taktik hiç diyeti bırakmamış oluyorsunuz. Benim diyetim 1 günlük öbür gün yeniden başlıyorum. Ooo tuttum bu işi

Artık hiç kalori saymıyorum kızlar. Yürüyüşe devam ediyorum. umarım fazla yemiyorumdur.
Aslında her şeyin kalorisini öğrendik yediğimiz şeyin az çok ne kadar ettiğini biliyoruz.Ben de bi süre saymadım ilk hafta fazla kaçırırım korkusuyla az yemişim ki kilo vermiştim.Sonra da almaya başladım derken bu hafta yine sayıyorum.
Sen düzenli yürüyüş de yapıyorsun sorun olacağını sanmam

Bu hafta olmadı ama gelecek hafta birinci olman konusunda yardımcı olabilirim hayatım. Haftaya Bolu’da olacağım o yüzden bu hafta kadar kontrollü olamam

Fazla yemiyorum canım aslında. Ama ilk günler gibi kalem kalem de sayamıyorum nedense. Günde en az 12bin adım atmaya devam ediyorum. Bakalım cuma günü tartı ne diyecek
Hadi bakalım. Vücudumuzun geldiğimiz kiloyu hafızaya alabilmesi için 1 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyormuş. Yoksa hep bir önceki hafızaya aldığı kiloya dönmeye çalışıyormuş

Arkadaşlar ben bu hafta ne bulduyssm yedim .Bunun içinde tatlısını varana dek .Ortalama günlük aldığım kalori 1300 civarı .Bu hafta öyle üstümü başımı çıkarıp tartı kontrolü bile yapmadım.Acaip merak ediyorum.Kilo verdim mi aldım mi yoksa aynımı valla aynıysa bile süper .

İnşallah almamışsındır canım. Çok yüksek değil 1300 kalori

Afiyet olsun cnm vücudun şaşırmıştır :)
Aile sorunları nasıl? Biraz düzelme var mı cnm mutluluktan yemişsindir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…