Ya harika gidiyorsun var yaBugünkü performansımda dünle aynı. 1500 kalori, 50 birim karbonhidrat, 6 bin adım tempolu yürüyüş.
9100 adımBugün günlerden Adana ve 2000 kalori9100 adım
Sana verdiğim sözü yememek için dikkat ediyorum tatlım. Sana ayrıca teşekkür ediyorum canım beni de motive ettiğin için. Cumaya kadar böyle devam.Ya harika gidiyorsun var yaBen de kontrollü gidiyorum ama chloe yi düzenli yapamadım dışarı işlerim vardı dışarda yorulunca eve enerjim kalmadı.Bugün dışarda yememek için baya bi kendimle mücadele ettim eskiden olsa hemen pes ederdim.Özetle sazın telini bulduk gibi Biliyorsun her zaman bu azim gelmiyor o yüzden hazır motive olmuşken yarın da yeniden başlıyoruz tamam mı Dün ve bugünkü gibi kapatırsak bizden iyisi yok
Daha önce de söyledim benim 1. Olmam sizin elinizdeBu hafta senden de iyi bir performans bekliyoruz tatlım.
İşte böyle yiyin yiyin ben 1. Olayım bu haftaBugün günlerden Adana ve 2000 kalori9100 adım
Her gün yeniden mi başlıyorsunuz iyi taktik hiç diyeti bırakmamış oluyorsunuz. Benim diyetim 1 günlük öbür gün yeniden başlıyorum. Ooo tuttum bu işiYa harika gidiyorsun var yaBen de kontrollü gidiyorum ama chloe yi düzenli yapamadım dışarı işlerim vardı dışarda yorulunca eve enerjim kalmadı.Bugün dışarda yememek için baya bi kendimle mücadele ettim eskiden olsa hemen pes ederdim.Özetle sazın telini bulduk gibi Biliyorsun her zaman bu azim gelmiyor o yüzden hazır motive olmuşken yarın da yeniden başlıyoruz tamam mı Dün ve bugünkü gibi kapatırsak bizden iyisi yok
Aslında her şeyin kalorisini öğrendik yediğimiz şeyin az çok ne kadar ettiğini biliyoruz.Ben de bi süre saymadım ilk hafta fazla kaçırırım korkusuyla az yemişim ki kilo vermiştim.Sonra da almaya başladım derken bu hafta yine sayıyorum.Artık hiç kalori saymıyorum kızlar. Yürüyüşe devam ediyorum. umarım fazla yemiyorumdur.
Bu hafta olmadı ama gelecek hafta birinci olman konusunda yardımcı olabilirim hayatım. Haftaya Bolu’da olacağım o yüzden bu hafta kadar kontrollü olamamDaha önce de söyledim benim 1. Olmam sizin elinizde
İşte böyle yiyin yiyin ben 1. Olayım bu hafta
Her gün yeniden mi başlıyorsunuz iyi taktik hiç diyeti bırakmamış oluyorsunuz. Benim diyetim 1 günlük öbür gün yeniden başlıyorum. Ooo tuttum bu işi
Aman deyim dikkatli ol. Ne zorluklarla veriyoruz kiloları biliyorsun.Artık hiç kalori saymıyorum kızlar. Yürüyüşe devam ediyorum. umarım fazla yemiyorumdur.
Fazla yemiyorum canım aslında. Ama ilk günler gibi kalem kalem de sayamıyorum nedense. Günde en az 12bin adım atmaya devam ediyorum. Bakalım cuma günü tartı ne diyecekAman deyim dikkatli ol. Ne zorluklarla veriyoruz kiloları biliyorsun.
Hadi bakalım. Vücudumuzun geldiğimiz kiloyu hafızaya alabilmesi için 1 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyormuş. Yoksa hep bir önceki hafızaya aldığı kiloya dönmeye çalışıyormuşFazla yemiyorum canım aslında. Ama ilk günler gibi kalem kalem de sayamıyorum nedense. Günde en az 12bin adım atmaya devam ediyorum. Bakalım cuma günü tartı ne diyecek
Hain vücutHadi bakalım. Vücudumuzun geldiğimiz kiloyu hafızaya alabilmesi için 1 yıl aynı kiloda kalmak gerekiyormuş. Yoksa hep bir önceki hafızaya aldığı kiloya dönmeye çalışıyormuş
Hain vücutona o zevki tattırmayacağım
Harika cnm bnmBugünkü performansım gelsin
1400 kalori, 55 birim karbonhidrat ve 5 bin adım tempolu yürüyüş
İnşallah almamışsındır canım. Çok yüksek değil 1300 kaloriArkadaşlar ben bu hafta ne bulduyssm yedim .Bunun içinde tatlısını varana dek .Ortalama günlük aldığım kalori 1300 civarı .Bu hafta öyle üstümü başımı çıkarıp tartı kontrolü bile yapmadım.Acaip merak ediyorum.Kilo verdim mi aldım mi yoksa aynımı valla aynıysa bile süper .
Afiyet olsun cnm vücudun şaşırmıştır :)Arkadaşlar ben bu hafta ne bulduyssm yedim .Bunun içinde tatlısını varana dek .Ortalama günlük aldığım kalori 1300 civarı .Bu hafta öyle üstümü başımı çıkarıp tartı kontrolü bile yapmadım.Acaip merak ediyorum.Kilo verdim mi aldım mi yoksa aynımı valla aynıysa bile süper .
Çok geçmiş olsun cnmKızlar bugün bende dikkat edemedim. Bugün diş tedavim vardı. Psikolojimi çok etkiledi çok mutsuz hissettim. Stresim geçsin diye tatlı birşeyler yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?