Kalori sayarak zayıflıyoruz

Cnm acıkıyo muydun o ilk günler? Yoksa hep tok mu hissetiin?
Hİç açlık çekmiyorsun çünkü istediğin zaman istediğin kadar protein (et, süt ürünüleri, yumurta) yiyebilirsin. Hiçbir sınır yok. Proteinli gıdalar acıktırmıyor insanı zaten saatlerce tok durabiliyorsun.

çok vaktim olmuyır daha çok girebilsem siteye daha çok güldürürüm sizleri ama vakit sıkıntısı
Bugün tartı hoşuma gitmedi. 68.1 çıktım

Ben diyet yapamıyorum her şey yiyorum ama az .Hiç şunu kisayim şunu yemiyeyim demiyorum.Fakat bende ek olarak spor yapmak istiyorum.Bakalim ne zaman başlarım işte onu bilmiyorum
Ben de senin gibiyim canım. Sporumu hiç aksatmıyorum ama. Diyeti bırakıp normal yemeklere dönsem yine kilo alırım düşüncesiyle yemek biçimini pek değiştirmedim. Porsiyon az yiyorum, karbonhidrat az alıyorum ve de abur cubur nadiren tüketiyorum. Akşam çayın yanında birşey yemiyorum. İşe yaradı ki 15.5 kilo gitti.

Maşallah

Canım prebiyotik işe yaradı mı? Tuvalete çıkıyo musun

Cnm şimdi gördüm.Ben bu ay low impact gidicem sonra aşamalı olarak artırmak istiyorum.
Aynen cnm 1 dilim de olsa eklicem

Aynen öyle bir şeylerden kısarak kilo verince .Kistigin şeyleri tekrar yiyince tekrar kilo alıyorum.Sonucta bir şekilde canımız istiyor yiyoruz.Ben de hiç bir şeyden kismadan önüme ne gelirse az da olsa yiyerek kilo veriyorum.Tamam uzun sürede kilo gidiyor ama en azından almıyorum .Ben de bu şekilde ilk olarak başladığımda 77 kiloydum .13 kilom gitti .Bir yılın üzerinde oldu .Ama hiç almadım kilo yavaş yavaş gidiyor .Bir 59 u görürsem daha iyi olucak Onu da bir seneye görürüm her hâlde

Chloe 1. Günü tekrar yaptım bitirebildim ama olw impact modunda
Ona rağmen her yerim ağrıyor kalori sayımı da yapmadım

Keşke daha fazla girebilseydin tatlım. Gerçekten hepimizin neşelenmeye ihtiyacı var bu aralar.
Daha fazla girmeye çalışacağım
Tartı neden hoşuna gitmedi kilo vermiş görünüyorsun
Yok kız nerdee geçen hafta 67.9 idim şimdi 68.1 ama inan bu yazdığın mesajı okuyunca aha yoksa kilo vermiş miyim ben diye bi sevindim haftanın 1. Olsam bu kadar sevinemezdim kısa süreli de olsa
Canım prebiyotik işe yaradı mı? Tuvalete çıkıyo musun
bunu bende merak ediyorum almışmıydı kullanmaya başlamışmıydı mesela
ben tuvalete hergün çıkıyorum ama içimdekiler benden çıkmıyor malesef. Ama bunun sebebini buldum sanırım yemeği çok severek yiyorum aramızda bir elektrik oluşuyor benden ayrılamıyorlar
Bu güzel tabloyu her hafta üşenmeden bizim için hazırlıyorsun eline emeğine sağlık canım. Senin bu emeğini boşa çıkartmayacağım haftaya cuma ben 1. Olacağım bunu da buraya yazıyorum tam buraya yazıyorum
Haftaya 1. BENim haftayaa benim kilom kırmızı kutuda olacak
Bunun için sizler napıyorsunuz bu hafta abur cubur ödül haftası yapıp hergün 3000 kalori alıyorsunuz ki ben haftaya 1. Olabileyim
Benim 1. Olmam sizin elinizde isterseniz beni 1. Yapabilirsiniz güveniyorum size kızlar

Teologcuğum seni de Tebrik ediyorum

Chloe 1. Günü tekrar yaptım bitirebildim ama olw impact modunda
Ona rağmen her yerim ağrıyor kalori sayımı da yapmadım
Canım sen süper gidiyorsun.Valla ben senin kiloda olsam daha ne Ben zaten bir 62 yi görsem hah tam diycem yok bir 64 oluyorum bir 65 bir 63.85 bir türlü göremedik.65 yapıştı bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…