- 31 Temmuz 2020
- 20.430
- 60.311
- 598
Ay onu sevmemSüperrr.
Adana’nın meşhur tatlısını bilemedim ne ki bici bici mi
Cnm acıkıyo muydun o ilk günler? Yoksa hep tok mu hissetiin?Sen bir de Dukan diyetini gör. Cayır cayır göbek yakıyor valla. Bel falan incecik oluyor.Ahhhh içim gitti bir an.
Hİç açlık çekmiyorsun çünkü istediğin zaman istediğin kadar protein (et, süt ürünüleri, yumurta) yiyebilirsin. Hiçbir sınır yok. Proteinli gıdalar acıktırmıyor insanı zaten saatlerce tok durabiliyorsun.Cnm acıkıyo muydun o ilk günler? Yoksa hep tok mu hissetiin?
4 bin kaloriye kadar yolu varAy onu sevmemşam tatlısı var ,çok iyi şöbiyetçileri var bi tatlıcı büfesi var oraya bayılıyorum bikaç çeşit yicem yine
Muzlu süt de meşhur bakalım napıcam
Darasız tartılmak nedirO kadar çok güldüm ki anlatamam, mutfağa gittim, orada da kıkırdadım aklıma geldikçe. Bundan sonra hem kendim her tartıldığımda hem de mutfak tartısıyla bir şeyler tarttığımda seni ve bu lafını hatırlayacağım.
Ben de senin gibiyim canım. Sporumu hiç aksatmıyorum ama. Diyeti bırakıp normal yemeklere dönsem yine kilo alırım düşüncesiyle yemek biçimini pek değiştirmedim. Porsiyon az yiyorum, karbonhidrat az alıyorum ve de abur cubur nadiren tüketiyorum. Akşam çayın yanında birşey yemiyorum. İşe yaradı ki 15.5 kilo gitti.Ben diyet yapamıyorumher şey yiyorum ama az .Hiç şunu kisayim şunu yemiyeyim demiyorum.Fakat bende ek olarak spor yapmak istiyorum.Bakalim ne zaman başlarım işte onu bilmiyorum
MaşallahBen de senin gibiyim canım. Sporumu hiç aksatmıyorum ama. Diyeti bırakıp normal yemeklere dönsem yine kilo alırım düşüncesiyle yemek biçimini pek değiştirmedim. Porsiyon az yiyorum, karbonhidrat az alıyorum ve de abur cubur nadiren tüketiyorum. Akşam çayın yanında birşey yemiyorum. İşe yaradı ki 15.5 kilo gitti.
Keşke daha fazla girebilseydin tatlım. Gerçekten hepimizin neşelenmeye ihtiyacı var bu aralar.çok vaktim olmuyır daha çok girebilsem siteye daha çok güldürürüm sizleri ama vakit sıkıntısı
Bugün tartı hoşuma gitmedi. 68.1 çıktım
Ay gerçekten aynı gün katılmışıızMerhaba iyi bayramlar. Mümkünse bende katılmak isterim aranıza. Tek başıma yeterli motivasyonu bulamıyorum. Boyum 1.75 kilom 87
Tartı neden hoşuna gitmedi kilo vermiş görünüyorsunçok vaktim olmuyır daha çok girebilsem siteye daha çok güldürürüm sizleri ama vakit sıkıntısı
Bugün tartı hoşuma gitmedi. 68.1 çıktım
Denedin mi cnm? H.cevizi yağı saçların içinDeneyeyim canım. Yoksa kel kalacağım.
Günaydınlaaaaar, tünaydınlaaaar, her ne zaman diliminde okuyor ve okutturuluyorsanız, Reha muhtar kaçtı içime
Kilom 72 ama bir sorun üzgün müsünDeğilim, çünkü dün regl oldum, yani bu demektir ki 72nin içinde ödem de var
2-3 güne sanırım asıl kilomu görebilirim.
Hedef60kgolmak anam, bacım, yavrum, kuzum, guzum nettin sen Haftada 1,5 kilooooo vallahi gözüm seğirdi bak Hani diyetin başındasın, o yüzden olur desem, değilisin, ne ettin sen
Bu arada kızlar bir şey soracağım, siz kıyafetli mi tartılıyorsunuz? Ben öyle tartılıyorum, yoksa çamaşırla mı tartılsam bilemedim.
Bu hafta ben yine Karatay ekmeği yaptım, kahvaltı için çok pratik oluyor.
Hedef60kgolmak canım senin dediğin o vitamini aldım, dilerim işe yarar. A Asya-Hedef 65 kilo yararsa sen de alırsın istersen.
Sudem_mmm seni üzen ne bilmiyorum, sormak, deşmek istemiyorum, buraya yazıp kalıcı olmasını, 1 hafta 10 gün sonra denk gelip tekrar üzmesini de istemiyorum. Dilerim en kısa sürede geçer, hayal meyal hatırlayacağın bir anı olarak kalır.
Cnm şimdi gördüm.Ben bu ay low impact gidicem sonra aşamalı olarak artırmak istiyorum.Meyve de zaten sıkıntı yok canım ekmek normalde yok biliyorsun ama yapmanı kolaylaştıracaksa ekle tabii
Ben hafta içi ekmek yemiyorum zaten ama hafta sonu hafta içini telafi ediyorum bu hafta farklı olarak hafta sonu da yemiycem
Peki chloe yapacak mısınçok zormuş diye duydum ben birazdan yapıcam deneyimimi yazarım buraya
Aynen öyle bir şeylerden kısarak kilo verince .Kistigin şeyleri tekrar yiyince tekrar kilo alıyorum.Sonucta bir şekilde canımız istiyor yiyoruz.Ben de hiç bir şeyden kismadan önüme ne gelirse az da olsa yiyerek kilo veriyorum.Tamam uzun sürede kilo gidiyor ama en azından almıyorum .Ben de bu şekilde ilk olarak başladığımda 77 kiloydum .13 kilom gitti .Bir yılın üzerinde oldu .Ama hiç almadım kilo yavaş yavaş gidiyor .Bir 59 u görürsem daha iyi olucak Onu da bir seneye görürüm her hâldeBen de senin gibiyim canım. Sporumu hiç aksatmıyorum ama. Diyeti bırakıp normal yemeklere dönsem yine kilo alırım düşüncesiyle yemek biçimini pek değiştirmedim. Porsiyon az yiyorum, karbonhidrat az alıyorum ve de abur cubur nadiren tüketiyorum. Akşam çayın yanında birşey yemiyorum. İşe yaradı ki 15.5 kilo gitti.
Daha fazla girmeye çalışacağımKeşke daha fazla girebilseydin tatlım. Gerçekten hepimizin neşelenmeye ihtiyacı var bu aralar.
Yok kız nerdee geçen hafta 67.9 idim şimdi 68.1 ama inan bu yazdığın mesajı okuyunca aha yoksa kilo vermiş miyim ben diye bi sevindimTartı neden hoşuna gitmedi kilo vermiş görünüyorsun
bunu bende merak ediyorum almışmıydı kullanmaya başlamışmıydıCanım prebiyotik işe yaradı mı? Tuvalete çıkıyo musun
Bu güzel tabloyu her hafta üşenmeden bizim için hazırlıyorsun eline emeğine sağlık canım. Senin bu emeğini boşa çıkartmayacağım haftaya cuma ben 1. Olacağım bunu da buraya yazıyorum tam buraya yazıyorum
Canım sen süper gidiyorsun.Valla ben senin kiloda olsam daha neChloe 1. Günü tekrar yaptım bitirebildim ama olw impact modunda
Ona rağmen her yerim ağrıyor kalori sayımı da yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?