- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim.Duzelen bir şey yok .Bende zamana bıraktım ve kötü şeyleri unutmaya çalışıyorum.Afiyet olsun cnm vücudun şaşırmıştır :)
Aile sorunları nasıl? Biraz düzelme var mı cnm mutluluktan yemişsindir belki :)
Valla inşallah yarın sabah gorucem artıkİnşallah almamışsındır canım. Çok yüksek değil 1300 kalori
Geçmiş olsun canım aynıyız benim de reglim kapıda dün tatlıları götürdümTeşekkür ediyorum
BravoBugün 800 kalori,
8200 adım 30 dk leslie
İnşallah adana cicilerini biraz götürürüm yarına
1300 çok değil khidrat fazla olunca yine de tartıyı etkileyebilir ama kalıcı olmaz sonuçta kalori sınırını aşmamışsınValla inşallah yarın sabah gorucem artık
Geçmiş olsun canım aynıyız benim de reglim kapıda dün tatlıları götürdüm
Büyük ihtimalle regliden kaynaklanıyor.Bir 59 lari gorsek ne güzel olur dimiBen de aynı kiloyum 67.7dün regl oldum ondan mı acaba biraz daha dikkatli olacağım bu hafta
ah keşkeeeeeBüyük ihtimalle regliden kaynaklanıyor.Bir 59 lari gorsek ne güzel olur dimi
E harika normalde alman lazım ama bi yarım kilo fark var ki dengelenmiş öyle düşündüümBen de aynı kiloyum 67.7dün regl oldum ondan mı acaba biraz daha dikkatli olacağım bu hafta
E harika daha iyi hissediyo musunGünaydın hanımlar .Dediğiniz gibi oldu .Kilo almamışım sabah tartı 64.30 u gösterdi.Gecen haftaya göre -200 bu da güzel
Haarika cnm dene tabikiii sonunda zafer hepimiziinGünaydınlar. Benim kilomda 81.5. Geçen haftadan 1 kilo eksik ama ama iki hafta önceyle aynı. 79 ‘a yaklaşamadım bile. Gelecek hafta yine deniycem
inşallah öyledir canım. Pazartesiden itibaren tekrar kalori sayımına başlayacağım inşallahE harika normalde alman lazım ama bi yarım kilo fark var ki dengelenmiş öyle düşündüüm
He he heinşallah öyledir canım. Pazartesiden itibaren tekrar kalori sayımına başlayacağım inşallah
15 kiloyu da inşallah almam hemen yaHe he he. Ben demiştim vücut en son hafızaya aldığı kiloya dönmeye çalışırmış diye.Ben bir hafta bıraksam hemen 87 olurum Gülerim ağlanacak halime.
Ayyyy Allah korusun. 15 kilo dile kolay15 kiloyu da inşallah almam hemen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?