Güldürdün beniDaha fazla girmeye çalışacağım
Yok kız nerdee geçen hafta 67.9 idim şimdi 68.1 ama inan bu yazdığın mesajı okuyunca aha yoksa kilo vermiş miyim ben diye bi sevindimhaftanın 1. Olsam bu kadar sevinemezdim kısa süreli de olsa
bunu bende merak ediyorum almışmıydı kullanmaya başlamışmıydımesela
ben tuvalete hergün çıkıyorum ama içimdekiler benden çıkmıyor malesef. Ama bunun sebebini buldum sanırım yemeği çok severek yiyorum aramızda bir elektrik oluşuyor benden ayrılamıyorlar
Bu güzel tabloyu her hafta üşenmeden bizim için hazırlıyorsun eline emeğine sağlık canım. Senin bu emeğini boşa çıkartmayacağım haftaya cuma ben 1. Olacağım bunu da buraya yazıyorum tam buraya yazıyorum
Haftaya 1. BENimhaftayaa benim kilom kırmızı kutuda olacak
Bunun için sizler napıyorsunuz bu hafta abur cubur ödül haftası yapıp hergün 3000 kalori alıyorsunuz ki ben haftaya 1. Olabileyim
Benim 1. Olmam sizin elinizde isterseniz beni 1. Yapabilirsiniz güveniyorum size kızlar
Teologcuğum seni de Tebrik ediyorum
Ben de merak ettim bekliyorum onu cnm :)bunu bende merak ediyorum almışmıydı kullanmaya başlamışmıydımesela
ben tuvalete hergün çıkıyorum ama içimdekiler benden çıkmıyor malesef. Ama bunun sebebini buldum sanırım yemeği çok severek yiyorum aramızda bir elektrik oluşuyor benden ayrılamıyorlar
Harikasın canımHu huuu haftasoncularr
Dün de bugün de karatay menüsü oldu bugün de 1200 kalorifee fi fo cnm
6000 arım 15 dk da leslie yansın yağlar
Allah iyiliğinizi versin. İkinizde alemsinizBen de merak ettim bekliyorum onu cnm :)
Hahahabence sosyal mesafe koy ayrılsın
Çok güzel geçmiş gününBugünü 1500 kalori, 50 birim karbonhidrat ve 6 bin adımla tamamladım kızceler. Hergün bu performansı gösterebilsem keşke ama nerdeeeeee
Tamam şeker. Yarın da aynen devam.Çok güzel geçmiş gününBenim de bugün iyi geçti.Bizim sorunumuz sabır dağıtmak.Günübirlik düşünsek daha başarılı olbiliriz. Yarın da sıfırdan bsşlangıç yapalım ve aynı azimle devam edelim
Seninde gayet güzel olmuş şekerim. Sen zaten iradelisin maşallah. Adana’ya yarınmı gidiyorsun?Ben de 1000 kalori aldım 4 kaşık yulaf ve 2 porsiyon meyve ile :) 6 bin adım ve 30 dk leslie
Bu hafta senden de iyi bir performans bekliyoruz tatlım.Daha fazla girmeye çalışacağım
Yok kız nerdee geçen hafta 67.9 idim şimdi 68.1 ama inan bu yazdığın mesajı okuyunca aha yoksa kilo vermiş miyim ben diye bi sevindimhaftanın 1. Olsam bu kadar sevinemezdim kısa süreli de olsa
bunu bende merak ediyorum almışmıydı kullanmaya başlamışmıydımesela
Bu güzel tabloyu her hafta üşenmeden bizim için hazırlıyorsun eline emeğine sağlık canım. Senin bu emeğini boşa çıkartmayacağım haftaya cuma ben 1. Olacağım bunu da buraya yazıyorum tam buraya yazıyorum
Haftaya 1. BENimhaftayaa benim kilom kırmızı kutuda olacak
Bunun için sizler napıyorsunuz bu hafta abur cubur ödül haftası yapıp hergün 3000 kalori alıyorsunuz ki ben haftaya 1. Olabileyim
Benim 1. Olmam sizin elinizde isterseniz beni 1. Yapabilirsiniz güveniyorum size kızlar
Teologcuğum seni de Tebrik ediyorum
Harika azminden bize de bulaştırBen de 1000 kalori aldım 4 kaşık yulaf ve 2 porsiyon meyve ile :) 6 bin adım ve 30 dk leslie
Kebap künefe yeme hakkı içinHarika azminden bize de bulaştır
Eveet çok heyecanlıyıımSeninde gayet güzel olmuş şekerim. Sen zaten iradelisin maşallah. Adana’ya yarınmı gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?