vücutta kafayı yiyor artık. Spor şart gibi canım. İstisnasız günde 10bin adım attığım halde artık çok az gidiyor. Ben tekrar kalori saymaya başladımBu iş sporsuz hareketsiz olmuycak .Ancak böyle aynı kilo bir eksik bir fazla gidip geliyor.Koruma gibi bir şey oldu bu bende
Bu sabah tartıldım 65,45 geldim .Şaka gibi yarın sabah bakalım kaç gelicem.Tartiya yeni pil aldım başka şeylerde tarttim doğru .Ama daha öncede doğruydu .Anlamadım gitti .Yani şu anda 65,45
Bir endokrin uzmanına görünmende fayda var bence. Ben de en son 2 yıl önce gitmiştim. Biraz kilo verip tekrar görünmek istiyorum.Bu sabah tartıldım 65,45 geldim .Şaka gibi yarın sabah bakalım kaç gelicem.Tartiya yeni pil aldım başka şeylerde tarttim doğru .Ama daha öncede doğruydu .Anlamadım gitti .Yani şu anda 65,45
Bende yarından itibaren tartıya kadar 3 gün 1200 kalori planlıyorum. Bu haftada sana takılayım iyisi miSabah kahvaltım 270 kalori kızlar. 1200 kalori almayı planlıyorum bugün. Yürüyüşümü sabah üstü yaptım bugün. 10bin adım attım. Bir de mutfak terazisi aldım kendime. 2 gündür tartıyorum yiyecekleri
tamam canım.Bende yarından itibaren tartıya kadar 3 gün 1200 kalori planlıyorum. Bu haftada sana takılayım iyisi miSen benide sıkıla biraz olur mu İki gündür evden uzaktayım yeme düzenim tam istediğim gibi olamadı. Kilo almayacak kadar yiyorum. Ben de 3-4 yıl oldu mutfak terazisi kullanalı. O yanımda olmayınca kalorisinden tam emin olamıyorum yiyeceklerin.
Geçen yıl tahlil yaptırmıştım.Hic bir şey çıkmamıştı.Vu süre içinde bir degidiklik olmuş olabilir mi ? Bilmiyorum.Ama sanırım her şey yemek ve 1200 kalori bana çok geliyor yani sadece kilom sabit kalıyor gibi geliyor.Aslinda biraz daha protein ,sebze ağırlıklı yesem ve spor yapsam bir ayda çok rahat 5 kilo gider diye düşünüyorum.Bir endokrin uzmanına görünmende fayda var bence. Ben de en son 2 yıl önce gitmiştim. Biraz kilo verip tekrar görünmek istiyorum.
gayretle olur canım. 2 ay var önünde.Kızlar ben bu 1 Ocak 2021 i 5 li rakamlar ile karşılamak istiyorum.Kisacasi 5 li rakamla 2021 e girmek istiyorum.
Yaptırdıysan iyi o zaman. Hani geçen haftalarda 800 kalori kadar alıyorum yazmıştın ya o yüzden aklıma geldi. Çok az yemene rağmen kilon sabit kaldığı için. Dediğin gibi bu beslenme sana uygun olmayabilir. Bir süre protein ağırlıklı deneyip test edebilirsin.Geçen yıl tahlil yaptırmıştım.Hic bir şey çıkmamıştı.Vu süre içinde bir degidiklik olmuş olabilir mi ? Bilmiyorum.Ama sanırım her şey yemek ve 1200 kalori bana çok geliyor yani sadece kilom sabit kalıyor gibi geliyor.Aslinda biraz daha protein ,sebze ağırlıklı yesem ve spor yapsam bir ayda çok rahat 5 kilo gider diye düşünüyorum.
Benim bugün biraz fazla oldu. Evden uzaktayım o yüzden biraz hesabım şaştı. Yarından itibaren sana katılacağım bende 1200 kalori alacağım cumartesiye kadar.A Asya-Hedef 65 kilo canım 1000 kalori aldım toplamda. 1200e tamamlarım sanırım. Sen de durum nedir?
Tamam canımBenim bugün biraz fazla oldu. Evden uzaktayım o yüzden biraz hesabım şaştı. Yarından itibaren sana katılacağım bende 1200 kalori alacağım cumartesiye kadar.
Sen biraz dur zaten benim inmem lazım artıkDün istanbula ablamgile geldik kızlar bugün de doğumgünü kutladık yarın dönüş ve regl geliyor yakındacumaya artı gelicem napim
dün 1000'de kaldım canım. Meyve yiyecektim. Yemeden uyumuşum. Bugün de 1200 kalori almayı planlıyorum. Yürüyüşe devamm.Sen biraz dur zaten benim inmem lazım artıkTartıyı Cumartesi yaptık bu arada. Cumartesi’ye tekrar indirirsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?