Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bu iş sporsuz hareketsiz olmuycak .Ancak böyle aynı kilo bir eksik bir fazla gidip geliyor.Koruma gibi bir şey oldu bu bende
vücutta kafayı yiyor artık. Spor şart gibi canım. İstisnasız günde 10bin adım attığım halde artık çok az gidiyor. Ben tekrar kalori saymaya başladım

Bu sabah tartıldım 65,45 geldim .Şaka gibi yarın sabah bakalım kaç gelicem.Tartiya yeni pil aldım başka şeylerde tarttim doğru .Ama daha öncede doğruydu .Anlamadım gitti .Yani şu anda 65,45
Bir endokrin uzmanına görünmende fayda var bence. Ben de en son 2 yıl önce gitmiştim. Biraz kilo verip tekrar görünmek istiyorum.

Bende yarından itibaren tartıya kadar 3 gün 1200 kalori planlıyorum. Bu haftada sana takılayım iyisi mi Sen benide sıkıla biraz olur mu İki gündür evden uzaktayım yeme düzenim tam istediğim gibi olamadı. Kilo almayacak kadar yiyorum. Ben de 3-4 yıl oldu mutfak terazisi kullanalı. O yanımda olmayınca kalorisinden tam emin olamıyorum yiyeceklerin.

tamam canım.

Bir endokrin uzmanına görünmende fayda var bence. Ben de en son 2 yıl önce gitmiştim. Biraz kilo verip tekrar görünmek istiyorum.
Geçen yıl tahlil yaptırmıştım.Hic bir şey çıkmamıştı.Vu süre içinde bir degidiklik olmuş olabilir mi ? Bilmiyorum.Ama sanırım her şey yemek ve 1200 kalori bana çok geliyor yani sadece kilom sabit kalıyor gibi geliyor.Aslinda biraz daha protein ,sebze ağırlıklı yesem ve spor yapsam bir ayda çok rahat 5 kilo gider diye düşünüyorum.

Yaptırdıysan iyi o zaman. Hani geçen haftalarda 800 kalori kadar alıyorum yazmıştın ya o yüzden aklıma geldi. Çok az yemene rağmen kilon sabit kaldığı için. Dediğin gibi bu beslenme sana uygun olmayabilir. Bir süre protein ağırlıklı deneyip test edebilirsin.

A Asya-Hedef 65 kilo canım 1000 kalori aldım toplamda. 1200e tamamlarım sanırım. Sen de durum nedir?
Benim bugün biraz fazla oldu. Evden uzaktayım o yüzden biraz hesabım şaştı. Yarından itibaren sana katılacağım bende 1200 kalori alacağım cumartesiye kadar.

Kızlar şifrem sıfırlanmıştı yorumlarınızı okuyup hiç bir şey yazamamak çok kötüydü.Şükür hatırladım da girdim.Hepinizi çok hırslı ve planlı gördüm ben de hafta sonumu mahvettim ama 2 gündür kontrollü gitmeye çalışıyorum başarıcaz başka yolu yok

Günaydın hanımlar.Bu sabah yine tartıldım bu defada eksik geldim 64.85 çok tuhaf.Reglime 8 gün var acaba dalgalanmalar mi oluyor.Yavda bu 65 kiloda ben uzun yıllar kalmıştım ondan mı takılıyor.Bir uzun yıllar daha kalmak istemiyorum Bari 5 kilocuk gitseydi.

Dün istanbula ablamgile geldik kızlar bugün de doğumgünü kutladık yarın dönüş ve regl geliyor yakında cumaya artı gelicem napim
Sen biraz dur zaten benim inmem lazım artık Tartıyı Cumartesi yaptık bu arada. Cumartesi’ye tekrar indirirsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…