Kalori sayarak zayıflıyoruz

canım koruyamamak beni daha korkutuyor. Asıl iş korumaya geçtikten sonra sanki.
Ben doğuştan kilolu bir çocuktum. Liseyi bitirdiğimde de 80 kilolardaydım. Liseden sonra sürekli kilo vermeye çalıştım. Üniversite yıllarında da ilk üç yıl sürekli kilo alıp verdim. 70 e inip 80 e geri çıkıyordum sürekli. Sonra baktım olacak gibi değil 4. sınıftayken dedim ki kendime beslenme alışkanlığımı değiştirmem lazım. Önceden sürekli yemek aralarında atıştırma yapardım. Atıştırmaların tamamını kestim, düzenli yemek yedim sadece. 1 yılda 60 kiloya kadar indim, atıştırma huyumdan da vazgeçtim. Ben o kilomu yaklaşık 15 yıl korudum. 65-66 kilo olduğumda oldu ama tekrar indi. Ama 15 yıl boyunca hep şunu yaptım. Hergün istediğimi yedim ama haftada mutlaka 2 veya 3 günde yediklerimi kıstım ve dikkat ettim.

ben de aksine çöp gibiydim. Üniversiteden 54 kilo ile mezun oldum. Atanınca kilo almaya başladım. Sonra evlilik derken tedavi derken 83leri gördüm. İnşallah tekrar almam.

bu yöntemini uygulayacağım canım. Çok sağol

bu yöntemini uygulayacağım canım. Çok sağol
Haftalık kontrol çok önemli yoksa ipin ucu kaçıyor. Muzaffer Kuşhan vardı diyetisyen. O da öyle derdi fazla kaçırdınızmı hemen bir iki gün benim diyetimdeki gibi beslenin diye. Eskiden baya gündemdeydi tabi ben de onun diyetini bir süre yapmıştım.

Çok doğru canım ben de öyle yapmaya çalışıyorum.Haftasonları salıp hafta içleri az yemeye çalışıyorum tabii her zaman olmuyor ama genelde bu gerçekten en mantıklı yöntem.çünkü robot değiliz ki her gün aynı kaloride kalmak mümkün değil

Herkese günaydın.Dun baya bir yorulmuştum temizlik falan yaptım biraz dışarda da kosturdum.Sonra bir güzel sıcak banyo yaptım ve uyudum.Sabah tartıda 65.5geldim. Reglime 5 gün var .Acaba ödem falan mı .29 Ekim de 64.10 gelmiştim .Yani iki günde 1 kilo almamisimdir her hâlde.Bu güne kadar toplam günlük aldığım kalori 1000 kaloriyi geçmedi .Bu şekilde 65 ten dusemiycem ben

Bana da önceki hafta olmuştu aynısı 2 -3 gün sonra 1 kg eksik çıkmıştım tartıda
hiç canını sıkma sen devam et düşecek birkaç güne

Yine ben yazmış gibi hissrettim neden acaba
İki ileri bi geri yapıyoruz canım bu yüzden de sonuç böyle oluyor hep
Olsun kilo almaktan iyidir yine
Ama sen son iki haftadır daha iyiydin bırakma devam et kesinlikle ben de bu hafta aldım dikkat moduna geçicem mecbur

Ben ilk iki ayda olduğu gibi geçen ayda haftanın 2-3 günü 3 bin kaloriler civarında beslenmeye devam ettim. Ama maalesef ilk başlarda yüksek kalorilerle kilo verebiliyorken artık daha fazla veremediğimi görmüş oldum. Sorunun ne olduğunu biliyorum en azından şimdi çözüm zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…