- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Bende şu ana kadar 800 kalori aldım. 1200 de bırakacağım bende. Yürüyüşü gece yaparım. Onu da en az 6 bin adım planlıyorum. Planladığımız gibi devam.dün 1000'de kaldım canım. Meyve yiyecektim. Yemeden uyumuşum. Bugün de 1200 kalori almayı planlıyorum. Yürüyüşe devamm.
Kız pazartesiye geliyor yavaştan heeSen biraz dur zaten benim inmem lazım artıkTartıyı Cumartesi yaptık bu arada. Cumartesi’ye tekrar indirirsin sen
Ben de tempolu 8 bin gerisi de evde sporla 10 bini geçtim. 1200 kalori aldım. Bravo canım6 bin adım tempolu yürüyüşümüde yaptım.
Aynen. Tüm günleri deneye deneye geliyoruzKız pazartesiye geliyor yavaştan hee
Sayende şekerim bu hafta senden feyz alıyorum.Ben de tempolu 8 bin gerisi de evde sporla 10 bini geçtim. 1200 kalori aldım. Bravo canım
Bakalım cumartesi tartıda ne kadar eksi göreceğiz canımSayende şekerim bu hafta senden feyz alıyorum.
Bakalım cumartesi tartıda ne kadar eksi göreceğiz canımSayende şekerim bu hafta senden feyz alıyorum.
Günaydın kızlar. Sabah 370 kalori aldım. Bugün de 1200 hedefimEşim sabah diyor senin tartı günün değil mi
benim eşim kalıplı, bu aralar kilo da aldı. Aramızda 28 kilo var canım. O yüzden artık zayıflamamı istemiyor. Ben de 65e düşersem yürüyüşe devam edip korumaya geçmeyi planlıyorumBenimkide sürekli tepemde. Birşeyler atıaştırdığımı görsün yeter ki hemen başlıyor yazdın mı bunlarıda yazdın mı diye.
Benimki benimle yarışıyor resmen. Benim kalorimide hesapla diyor, hergün benimle yürüyorbenim eşim kalıplı, bu aralar kilo da aldı. Aramızda 28 kilo var canım. O yüzden artık zayıflamamı istemiyor. Ben de 65e düşersem yürüyüşe devam edip korumaya geçmeyi planlıyorum
canım koruyamamak beni daha korkutuyor. Asıl iş korumaya geçtikten sonra sanki.Benimki benimle yarışıyor resmen. Benim kalorimide hesapla diyor, hergün benimle yürüyor. 65 kilo senin boyuna göre gayet ideal. Sonuca ulaşmışsın ne harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?