Kalori sayarak zayıflıyoruz

dün 1000'de kaldım canım. Meyve yiyecektim. Yemeden uyumuşum. Bugün de 1200 kalori almayı planlıyorum. Yürüyüşe devamm.
Bende şu ana kadar 800 kalori aldım. 1200 de bırakacağım bende. Yürüyüşü gece yaparım. Onu da en az 6 bin adım planlıyorum. Planladığımız gibi devam.

Herkese günaydın kizlar.Bu hafta günlük kalorim 800 un uzerinde tutmadım.Sabah tartıda 64.15 i gördüm.Bunun yanında ekmek ve tatlıdan da uzak durdum.Evet kilo vermem bu şekilde devam ediyor.Ama 1200 veya 1300 lerde ne yazık kilo veremiyorum.Kilom hep sabit kalıyor.Biraz böyle 800 kaloriler de gitmeyi düşünüyorum.Tabi cumartesi günü hariç çünkü misafirlerim var.

Benimkide sürekli tepemde. Birşeyler atıaştırdığımı görsün yeter ki hemen başlıyor yazdın mı bunlarıda yazdın mı diye.
benim eşim kalıplı, bu aralar kilo da aldı. Aramızda 28 kilo var canım. O yüzden artık zayıflamamı istemiyor. Ben de 65e düşersem yürüyüşe devam edip korumaya geçmeyi planlıyorum

benim eşim kalıplı, bu aralar kilo da aldı. Aramızda 28 kilo var canım. O yüzden artık zayıflamamı istemiyor. Ben de 65e düşersem yürüyüşe devam edip korumaya geçmeyi planlıyorum
Benimki benimle yarışıyor resmen. Benim kalorimide hesapla diyor, hergün benimle yürüyor . 65 kilo senin boyuna göre gayet ideal. Sonuca ulaşmışsın ne harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…