Kalori sayarak zayıflıyoruz

Maşallah sana hayranım zaten. Cumartesi ye kadar aynı şekilde devam edeceksen üç gün bende katılayım sana tekrar. Birisine söz verince tutmak zorunda hissediyorum çünkü. Tartıya kadar biraz inerim belki.
Evet devam edeceğim canım. Hazır mide de uyum sağlıyorken bırakmayayım diyorum

Slm bayanlar
Bende dün ilk defa bu kalori sayma işini kesfettim.programi yükledim teline yediklerimi yazdım ve geçmedim kalori sinirimi.yalniz bu iş çok hoşuma gitti.
Ben hem doyuyorum hemde alamıyorumacaba ben bir yerde yalnismi yapiyorum kizlar.acemi olduğum için şaşırdım bu duruma.yediklerimi hiç atlamadan yazıyorum
Ve sizle devam edicem.
Benimde alın aranıza
65 kg yum
Hedef 54
İdeal kilom bu
Yalnız gurme gibiyim evde lezzetli şeyler yaparım .çok başarılı yım mutfakta ve iki çocuğum var onalr için pişiriyorum
Artık dayanmam lazım yemek yememeye
.kizlar bu programda yazılan kaloriler doğru hesaplaniyordur degilmi

Örnek olarak yediklerimi attım.ben yalnız bişey yapmıyorum degilmi bu hespalama doğrudur,
Merhaba. Ben programdan bakmıyorum. Mutfak terazim var yediklerimi ölçüp ona göre hesaplıyorum. Mesela 1 dilim kaşar 28 kalori yazıyor ya 28 kalori olabilmesi için o dilimin 10 gram olması gerekiyor mesela. Beyaz peynir 93 kalori yazmışsın bu da yaklaşık 30 grama denk geliyor gibi. Yediklerinin içindeki malzemeleri tek tek hesaplayarak yazarsan daha doğru olur. Son olarak kaşar peynirli omlet 240 kalori olabilmesi için 30 gram kaşar, 10 gram tereyağ ve 1 yumurta katılarak yapılmış olması gerekir. Malzeme miktarları değişince kaloride değişecektir haliyle. Bu şekilde malzemeleri gramajıyla hesaplamak daha doğru sonuç verir

Tşkler cevap için ben yediklerimi icindekini nasıl hespalayalabilirim acaba nasıl doğru sonucu alırım.mutfak terazim yokşimdilik nasıl doğru kalori hesabı yapabilirim acaba
Kalori sayan arakadaslar sizler nasıl hesaplayarak yapıyorsunuz nasıl ayarliyorsunuz bu durumu

Merhaba hoşgeldin.Ben çok içini dışını hesaplamiyorum ama mutfak terazisi mutlaka olmalı .Bende ne yesem terazi de tartıp öyle fatsecret diye bir program var onu kullanıyorum.1200 kaloriyi geçmiyorum.Ams ben 1200 de hep sabit kalıyorum.Her şey yiyorum.Fakat spor yapsam , karbonhidrat yerine protein sebze tuketsem tatlı yemesem daha çok kilo veririm.Bu şekilde çok çok yavaş gidiyor.Ama en azından vücut alışıyor kontrolü kaybetmiyorum.Mutfak tartısı kalori hesaplama da çok önemli .

Günaydın kizlar.Aslinda bende şöyle bir ay sadece protein diyeti mi yapsam .Biraz da spor yapmam gerekiyor.Yok bu bu şekilde gitmiyor takıldı kaldı . Evet çok şükür kilo almıyorum ama bir 64 bir 65 artık bu sayılar beni sinir etti Bari 62 olsam geçtim 59 lari

Çok zorlanmayacaksan dene canım. Yoğurt limon pulbiber kürü de denedin mi hiç

Mrb kizlar ben 1700 kalori deyim
Anacim 4 adet elmalı kurabiye yedim.atom bombası gibiymis küçücük ev yapımı dün kendim yaptım taptaze minicik Hiyir hiyir700 kalori tuttu doğru olabilirmi
Eğer küçükse o kadar değildir muhtemelen. Geçenlerde bende pastaneden almıştım. Küçük 25 gram kadardı tanesi. O da yaklaşık 80-90 kalori kadar ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…