- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.091
- 598
Evet devam edeceğim canım. Hazır mide de uyum sağlıyorken bırakmayayım diyorumMaşallahsana hayranım zaten. Cumartesi ye kadar aynı şekilde devam edeceksen üç gün bende katılayım sana tekrar. Birisine söz verince tutmak zorunda hissediyorum çünkü. Tartıya kadar biraz inerim belki.
Merhaba. Ben programdan bakmıyorum. Mutfak terazim var yediklerimi ölçüp ona göre hesaplıyorum. Mesela 1 dilim kaşar 28 kalori yazıyor ya 28 kalori olabilmesi için o dilimin 10 gram olması gerekiyor mesela. Beyaz peynir 93 kalori yazmışsın bu da yaklaşık 30 grama denk geliyor gibi. Yediklerinin içindeki malzemeleri tek tek hesaplayarak yazarsan daha doğru olur. Son olarak kaşar peynirli omlet 240 kalori olabilmesi için 30 gram kaşar, 10 gram tereyağ ve 1 yumurta katılarak yapılmış olması gerekir. Malzeme miktarları değişince kaloride değişecektir haliyle. Bu şekilde malzemeleri gramajıyla hesaplamak daha doğru sonuç verirÖrnek olarak yediklerimi attım.ben yalnız bişey yapmıyorum degilmi bu hespalama doğrudur,
Tşkler cevap için ben yediklerimi icindekini nasıl hespalayalabilirim acaba nasıl doğru sonucu alırım.mutfak terazim yokMerhaba. Ben programdan bakmıyorum. Mutfak terazim var yediklerimi ölçüp ona göre hesaplıyorum. Mesela 1 dilim kaşar 28 kalori yazıyor ya 28 kalori olabilmesi için o dilimin 10 gram olması gerekiyor mesela. Beyaz peynir 93 kalori yazmışsın bu da yaklaşık 30 grama denk geliyor gibi. Yediklerinin içindeki malzemeleri tek tek hesaplayarak yazarsan daha doğru olur. Son olarak kaşar peynirli omlet 240 kalori olabilmesi için 30 gram kaşar, 10 gram tereyağ ve 1 yumurta katılarak yapılmış olması gerekir. Malzeme miktarları değişince kaloride değişecektir haliyle. Bu şekilde malzemeleri gramajıyla hesaplamak daha doğru sonuç verir
Merhaba hoşgeldin.Ben çok içini dışını hesaplamiyorum ama mutfak terazisi mutlaka olmalı .Bende ne yesem terazi de tartıp öyle fatsecret diye bir program var onu kullanıyorum.1200 kaloriyi geçmiyorum.Ams ben 1200 de hep sabit kalıyorum.Her şey yiyorum.Fakat spor yapsam , karbonhidrat yerine protein sebze tuketsem tatlı yemesem daha çok kilo veririm.Bu şekilde çok çok yavaş gidiyor.Ama en azından vücut alışıyor kontrolü kaybetmiyorum.Mutfak tartısı kalori hesaplama da çok önemli .Tşkler cevap için ben yediklerimi icindekini nasıl hespalayalabilirim acaba nasıl doğru sonucu alırım.mutfak terazim yokşimdilik nasıl doğru kalori hesabı yapabilirim acaba
Kalori sayan arakadaslar sizler nasıl hesaplayarak yapıyorsunuz nasıl ayarliyorsunuz bu durumu
600 de çok az değil mi kuzum?600 kalori ve 6 bin adım kızlar
Cnm 3 günde 1 kez iki bin kalori yapıcam, diğer iki günün biri 600 kalori,diğeri de ya öyle ya 1200 yapıcam bakalm bi de böyle deneyeyim dedim600 de çok az değil mi kuzum?
Yazdıktan sonra aklıma geldi canım bir plan dahilinde yaptığın. Bol bol eksiler olsunCnm 3 günde 1 kez iki bin kalori yapıcam, diğer iki günün biri 600 kalori,diğeri de ya öyle ya 1200 yapıcam bakalm bi de böyle deneyeyim dedim
Çok zorlanmayacaksan dene canım. Yoğurt limon pulbiber kürü de denedin mi hiçGünaydın kizlar.Aslinda bende şöyle bir ay sadece protein diyeti mi yapsam .Biraz da spor yapmam gerekiyor.Yok bu bu şekilde gitmiyor takıldı kaldı . Evet çok şükür kilo almıyorum ama bir 64 bir 65 artık bu sayılar beni sinir ettiBari 62 olsam geçtim 59 lari
Eğer küçükse o kadar değildir muhtemelen. Geçenlerde bende pastaneden almıştım. Küçük 25 gram kadardı tanesi. O da yaklaşık 80-90 kalori kadar ediyorMrb kizlar ben 1700 kalori deyim
Anacim 4 adet elmalı kurabiye yedim.atom bombası gibiymis küçücük ev yapımı dün kendim yaptım taptaze minicik Hiyir hiyir700 kalori tuttu doğru olabilirmi
Tşkler minicik bişey satilanalr gibi kocaman yağlı degilEğer küçükse o kadar değildir muhtemelen. Geçenlerde bende pastaneden almıştım. Küçük 25 gram kadardı tanesi. O da yaklaşık 80-90 kalori kadar ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?