Kalori sayarak zayıflıyoruz

Bana da önceki hafta olmuştu aynısı 2 -3 gün sonra 1 kg eksik çıkmıştım tartıda
hiç canını sıkma sen devam et düşecek birkaç güne
Aynen dediğin gibi oldu bugün regli oldum.Uc gün önce oldum.Bu sabah 64.50 geldim.Ayrica hafta sonu hiç kalori hesaplamadim ve çok yedim .Regliden kaynaklandığına sevindim . İnşallah Reglim bitince daha iyi olur.

Sabah 290 kaloi aldım kızlar. Bugünü 1000-1200 bandında tamamlamayı planlıyorum. Hafta sonu saymadım. Ama abartmadım da. Bakalım kasım ayı bize bol eksiler getirsin inşallah
Hafta sonu hem saydım hem de abarttım Bugün bende 1000 kaloride bırakıcam haftasonunu dengelemek için.

Kızlar bugün yine pek başarılı olamadım. 2 bin kaloriye ulaştım. 7 bin adım yürüdüm. Bu hafta eşimin yaptığı yemekler beni çok sabote etti. İki gündür saat 17 ye kadar 1300 kalori alıp dişlerimi fırçaladım. Bugünlük bitti dedim. Sonra eşimin yemek yapası tuttu. Benimde bugünlerde iradem bir hayli zayıf, dayanamayıp yedim. Haftaya onu şehir dışına yolluyorum, yalnız kalınca daha kolay olucak

Bak kızacağım ama ben gayet iradeliyim 2 gündür

Hep eşlerin gazabına uğruyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…