- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.093
- 598
Birinciye bak birinciye
Bravo tatlım. Gerektiği zaman kısmayı beceriyorsun. Bu ay bende biraz daha sıkı tutacağım işi.600 kalori aldım,7000 adım kızlar
Aynen yola devam kuzumBravo tatlım. Gerektiği zaman kısmayı beceriyorsun. Bu ay bende biraz daha sıkı tutacağım işi.
Aynen dediğin gibi oldu bugün regli oldum.Uc gün önce oldum.Bu sabah 64.50 geldim.Ayrica hafta sonu hiç kalori hesaplamadim ve çok yedim .Regliden kaynaklandığına sevindim . İnşallah Reglim bitince daha iyi olur.Bana da önceki hafta olmuştu aynısı 2 -3 gün sonra 1 kg eksik çıkmıştım tartıda
hiç canını sıkma sen devam et düşecek birkaç güne
Hafta sonu hem saydım hem de abarttımSabah 290 kaloi aldım kızlar. Bugünü 1000-1200 bandında tamamlamayı planlıyorum. Hafta sonu saymadım. Ama abartmadım da. Bakalım kasım ayı bize bol eksiler getirsin inşallah
Ben de yürüyüşümü yaptım. Eve geçeceğim. 10bin adımı geçtimHafta sonu hem saydım hem de abarttımBugün bende 1000 kaloride bırakıcam haftasonunu dengelemek için.
Dedi ve bırakamadı galibaHafta sonu hem saydım hem de abarttımBugün bende 1000 kaloride bırakıcam haftasonunu dengelemek için.
Dedi ve bırakamadı galiba
Bugün 1200 kalori ve 7200 adım yürüyüş + 200 kalorilik spor yaptım canlar
Olur olurMaalesef öyle oldu. Bugün olcak ama.
Ben de ankaraKızlar ben Ankara’da yaşıyorum. Hava baya soğudu burada. Geçen hafta 1200 kalori aldığım 3 gün boyunca çok üşüdüm ben. Siz üşümüyormusunuz?
ben de üşüyorum canım. Hem havalar soğudu hem de az yemek de üşütüyor sankiKızlar ben Ankara’da yaşıyorum. Hava baya soğudu burada. Geçen hafta 1200 kalori aldığım 3 gün boyunca çok üşüdüm ben. Siz üşümüyormusunuz?
Ağustosta bile üşürüm benKızlar ben Ankara’da yaşıyorum. Hava baya soğudu burada. Geçen hafta 1200 kalori aldığım 3 gün boyunca çok üşüdüm ben. Siz üşümüyormusunuz?
Bak kızacağım amaKızlar bugün yine pek başarılı olamadım. 2 bin kaloriye ulaştım. 7 bin adım yürüdüm. Bu hafta eşimin yaptığı yemekler beni çok sabote etti. İki gündür saat 17 ye kadar 1300 kalori alıp dişlerimi fırçaladım. Bugünlük bitti dedim. Sonra eşimin yemek yapası tuttu. Benimde bugünlerde iradem bir hayli zayıf, dayanamayıp yedim. Haftaya onu şehir dışına yolluyorum, yalnız kalınca daha kolay olucak
Hep eşlerin gazabına uğruyoruz zatenKızlar bugün yine pek başarılı olamadım. 2 bin kaloriye ulaştım. 7 bin adım yürüdüm. Bu hafta eşimin yaptığı yemekler beni çok sabote etti. İki gündür saat 17 ye kadar 1300 kalori alıp dişlerimi fırçaladım. Bugünlük bitti dedim. Sonra eşimin yemek yapası tuttu. Benimde bugünlerde iradem bir hayli zayıf, dayanamayıp yedim. Haftaya onu şehir dışına yolluyorum, yalnız kalınca daha kolay olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?