- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
2 gündür saymıyorum. Yürüyüşümü yapıyorum canım. Bakalım sabah ne olacakBugün 1500 kalori ve 4 bin adım
Hoş geldin canım boyunu da yazar mısın taböoya ekleyeyim seniSlm bayanlar
Bende dün ilk defa bu kalori sayma işini kesfettim.programi yükledim teline yediklerimi yazdım ve geçmedim kalori sinirimi.yalniz bu iş çok hoşuma gitti.
Ben hem doyuyorum hemde alamıyorumacaba ben bir yerde yalnismi yapiyorum kizlar.acemi olduğum için şaşırdım bu duruma.yediklerimi hiç atlamadan yazıyorum
Ve sizle devam edicem.
Benimde alın aranıza
65 kg yum
Hedef 54
İdeal kilom bu
Yalnız gurme gibiyim evde lezzetli şeyler yaparım .çok başarılı yım mutfakta ve iki çocuğum var onalr için pişiriyorum
Artık dayanmam lazım yemek yememeye
.kizlar bu programda yazılan kaloriler doğru hesaplaniyordur degilmi
Canım benim de başlarda terazim yoktu ama genel olarak bir porsiyon mantığıyla hesap yapıyordum.Şu an terazim var ama ayda yılda bir kullanıyorum.Bence terazi şart değil evdeki ortalama bir çorba kasesini bir porsiyon kabul ederek hayatıma devam ediyorum.Tşkler cevap için ben yediklerimi icindekini nasıl hespalayalabilirim acaba nasıl doğru sonucu alırım.mutfak terazim yokşimdilik nasıl doğru kalori hesabı yapabilirim acaba
Kalori sayan arakadaslar sizler nasıl hesaplayarak yapıyorsunuz nasıl ayarliyorsunuz bu durumu
Kızlar güncellemeGünaydınlar
Kilom 52.4
Aslında bir ara yoğurt, zerdeçal ve zencefil kuru yapıyordum iyi de geliyordu.Tekrar başlayayım .Belki kabızlığa da iyi gelirÇok zorlanmayacaksan dene canım. Yoğurt limon pulbiber kürü de denedin mi hiç
Ben inanırım tatlım. Çünkü bu durumu bende kendimde defalarca gözlemledim. Sabah erken saatte tartıldıktan sonra uyuyup tekrar tartıldığımda kilomun azaldığını defalarca gördüm. Hatta şu sonuca varmıştım. Vücut sabah saatlerinde uykudayken yağ yakıyor.Kızlar güncelleme
bu kiloyu yazdıktan sonra uyuyup uyandım bir daha tartıldım inanamadım çocuğu tarttım dambıl koyup tarttım tekrar tartıldım derken özetle son kilom 51.7
Gerçekten karbonhidrattan kısmayınca koruma gibi oluyor.Ben geçen hafta fazla çıktım diye bu hafta khidratı minimuma indirdim kaloriyi de 1300lerde tuttum hemen sonuç aldımŞaka gibi 65.40 geldimyok bu böyle olmuycak ben 1 ay çok iyi bir diyet ve spor yapmalıyım.1 kilo al 1 kilo ver.Bu sadece koruma gibi oldu .
Ben de karbonhidrattan mümkün mertebe uzak duruyorum. Gıdım gıdım gidiyor işteGerçekten karbonhidrattan kısmayınca koruma gibi oluyor.Ben geçen hafta fazla çıktım diye bu hafta khidratı minimuma indirdim kaloriyi de 1300lerde tuttum hemen sonuç aldım
Sen deSudem_mmm çözümün farkındasın khidrata doyduk hep beraber o yüzden biraz kısarsan hatta bir kaç gün tamamen kesersen hızlı bir sonuç alacağına eminim
Ben de soranlara eşime rağmen kilomu koruyorum diyorum benim asıl mücadelem ona karşıKanalın birinde yeni bir programın reklamını gördüm az önce. İsmi “kilolarım senin yüzünden”. İyi valla. Ye ye sonra başkasını suçla.Bazen bende eşimi suçluyorum kıyamam.
165 boyumHoş geldin canım boyunu da yazar mısın taböoya ekleyeyim seni
Tşkler fikir için bende bu şekilde ilerleyeyim.sabit bir porsiyonlaCanım benim de başlarda terazim yoktu ama genel olarak bir porsiyon mantığıyla hesap yapıyordum.Şu an terazim var ama ayda yılda bir kullanıyorum.Bence terazi şart değil evdeki ortalama bir çorba kasesini bir porsiyon kabul ederek hayatıma devam ediyorum.
Kızlar tartıyor onlara bravo ama ben onunla uğraşamıyorum böyle de tartısız da olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?