Kalori sayarak zayıflıyoruz

Hoş geldin canım boyunu da yazar mısın taböoya ekleyeyim seni

Canım benim de başlarda terazim yoktu ama genel olarak bir porsiyon mantığıyla hesap yapıyordum.Şu an terazim var ama ayda yılda bir kullanıyorum.Bence terazi şart değil evdeki ortalama bir çorba kasesini bir porsiyon kabul ederek hayatıma devam ediyorum.
Kızlar tartıyor onlara bravo ama ben onunla uğraşamıyorum böyle de tartısız da olabilir yani

Herkese günaydın.Ben aslında Tartilmadan da olucak .Zaten rakam belli 64 veya 65 .Yine de birazdan tartılrim .Bu sıralar kabızlık sorunu var bende .Umarım daha fazla rakamları görmem.

Kızlar güncelleme
bu kiloyu yazdıktan sonra uyuyup uyandım bir daha tartıldım inanamadım çocuğu tarttım dambıl koyup tarttım tekrar tartıldım derken özetle son kilom 51.7
Ben inanırım tatlım. Çünkü bu durumu bende kendimde defalarca gözlemledim. Sabah erken saatte tartıldıktan sonra uyuyup tekrar tartıldığımda kilomun azaldığını defalarca gördüm. Hatta şu sonuca varmıştım. Vücut sabah saatlerinde uykudayken yağ yakıyor.

Şaka gibi 65.40 geldim yok bu böyle olmuycak ben 1 ay çok iyi bir diyet ve spor yapmalıyım.1 kilo al 1 kilo ver.Bu sadece koruma gibi oldu .
Gerçekten karbonhidrattan kısmayınca koruma gibi oluyor.Ben geçen hafta fazla çıktım diye bu hafta khidratı minimuma indirdim kaloriyi de 1300lerde tuttum hemen sonuç aldım
Sen de Sudem_mmm çözümün farkındasın khidrata doyduk hep beraber o yüzden biraz kısarsan hatta bir kaç gün tamamen kesersen hızlı bir sonuç alacağına eminim

Ben de karbonhidrattan mümkün mertebe uzak duruyorum. Gıdım gıdım gidiyor işte

Kanalın birinde yeni bir programın reklamını gördüm az önce. İsmi “kilolarım senin yüzünden”. İyi valla. Ye ye sonra başkasını suçla. Bazen bende eşimi suçluyorumkıyamam.
Ben de soranlara eşime rağmen kilomu koruyorum diyorum benim asıl mücadelem ona karşı
A Asya-Hedef 65 kilo canım gerçekten bazen yanımızdaki insanlar işleri daha da zorlaştırabiliyor
Ben ne kadar abur cubur alma desem de akşam çayıyla döküyor önüme envai çeşit abur cuburu
Yer misin yemez misin oluyor sonra

Tşkler fikir için bende bu şekilde ilerleyeyim.sabit bir porsiyonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…