- 31 Temmuz 2020
- 20.425
- 60.299
- 598
gözün aydın cnm :)64 kg
Hastamız şükür düzeliyor kızlar
Ben de artık spora başlıycam
2 haftayı geçti ihmal edeli
Nerelerdesin kuzu nasılsın.Kimler var eskilerden tam bakamadım ama yeni arkadaşlarımiza da selamlar
Ben aynı geldim canım. Koruma iyi gidiyor şükürHanımlar ben bugün sabah tartılmayı unuttum.Benim gibi unutmayan varsa yazsın.
Ben yarın sabah tartılırım artık
Tatlım okulda çok yogundum hatırlarsan.o yoğunlukta maalesef öğrencilerden covit kaptimNerelerdesin kuzu nasılsın.
Ben de Kasım sonunda oldum canım. Benim de ağrılarım henüz devam ediyor maalesef. Dönmene çok sevindim. Ben epey kilo verdim. O zamandan beri hala yürüyorum. Korumadayım.Tatlım okulda çok yogundum hatırlarsan.o yoğunlukta maalesef öğrencilerden covit kaptimcok hastalandım.uzun sürdü toparlanmam.ustune babam yakalandi.onunla ilgilendim.
Çok şükür iyiyim.arada sırt ağrım oluyor.
Çok geçmiş olsun canım.Evet gördüm epey kilo vermişsin.tebrikler.Ben de Kasım sonunda oldum canım. Benim de ağrılarım henüz devam ediyor maalesef. Dönmene çok sevindim. Ben epey kilo verdim. O zamandan beri hala yürüyorum. Korumadayım.
çok aktiflik yok canım. Ben kalori de saymadığım için öğün paylaşmıyorum.Paylaşımlara baktım.sanirim çoğunlukla tartı günleri paylaşım yapılıyor.ya da hafta sonu diye mi oyle
hoşgeldin canıımBen geldiiiim
oy çok geçmiş olsun ya, en son sizin okulda bi öğretmen hastaymış gizlemişti sonra kaybolmuştun kuzumTatlım okulda çok yogundum hatırlarsan.o yoğunlukta maalesef öğrencilerden covit kaptimcok hastalandım.uzun sürdü toparlanmam.ustune babam yakalandi.onunla ilgilendim.
Çok şükür iyiyim.arada sırt ağrım oluyor.
tabiki de vericeksiinŞimdi serum ve vitaminlerden aldığım kiloları vermek için yine yaninizdayim
olsun canım sağlığın daha önemliHedef60kgolmak teşekkür ederim tatlim.hosbuldum.Nasil da hatirliyorsun herseyi.
57 den 62 ye çıktım.ama hedefim 54 tü.yani 8 kilo fazla var.aslinda 57 iken inanılmaz zayıf görünüyorsun.bakalim ilk hedef 57 olsun diyorum
aynenBu arada profil ismin değişmiş.yoksa gözümden kaçmazdin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?