Kalori sayarak zayıflıyoruz

Çok güzel olmuş ilk zamanlar buradan yapıyordum sonra 10 kişiyi geçince excelden yapmaya başladım.10 kişinin altına düştük ama ben excelde kaldım.Böyle de çok güzel olmuş.Ellerine sağlık

Çok güzel olmuş ilk zamanlar buradan yapıyordum sonra 10 kişiyi geçince excelden yapmaya başladım.10 kişinin altına düştük ama ben excelde kaldım.Böyle de çok güzel olmuş.Ellerine sağlık
Rica ederim cnm alıntı yapıp düzenleyebilirsin
Kizlar günlük belli bir kaloriniz var mı?Ben 950-1000 kalori arası alıyorum.Bir de okulda Çok aktifim.o yüzden eskisi gibi spor da yapamıyorum.
1200-1300 cnm şu aralar
Ellerine sağlık tatlım
Rica ederim cnm 5.takımda böyle yapıyoruz da

Kizlar günlük belli bir kaloriniz var mı?Ben 950-1000 kalori arası alıyorum.Bir de okulda Çok aktifim.o yüzden eskisi gibi spor da yapamıyorum.
Kolay gelsin güzel destekçim. Kendi topiğimden çıkıp biraz dolaşayım dedim bugün. Baktım arkadaşım da buradaymış. Kolay gelsin demek istedim Tüm gruba sağlıkla ve güzellikle çok kolay incelmeler diliyorum

Canım hoşgeldin..çok mutlu oldum gerçekten.her zaman destekcinim
Kararlılığına bayıldım.Tavrin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu hissettirdi bana.bu kararlılıkla inanılmaz bir kadına dönüşeceğinden hiç kuşkum yok.Ben seni takip ettikçe motive oluyorum

Çookk teşekkür ediyorum güzel kalpli arkadaşım. Kararlı olmadan olmuyor bu işler malum. İnşAllah kararlılıkla, sağlıkla devam yollarımıza. Tekrar teşekkür ederim güzel desteklerin için Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…