- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Wuhuuuu
tebrikler canımWuhuuuuteşekkürler herkese bol eksileeeerrrr
kuzu ben senin 3 mislini yiyorum. Yine iyi zayıflamışım bu şekildeBugün ki listem
Yürümek zayıflamak için birebir bende evde yürümeye başladım bir haftadır gün oluyor 5000 adım gün oluyor 10000 adım atıyorum bu hafta evden çalıştığım için fırsat bulabildim ama önümüzdeki hafta yine işteyim 10 metrekarelik bir yerde nasıl hareket edebilirim ki o yüzden hareketsizlikten kilo kaybı az oluyorkuzu ben senin 3 mislini yiyorum. Yine iyi zayıflamışım bu şekildehaftasonu köye gittik saymayı bıraktım yine. Tek yapabildiğim aksatmadan yürüyorum
Çok iyi gidiyorsun canım, inşallah karşılığını alacaksınYürümek zayıflamak için birebir bende evde yürümeye başladım bir haftadır gün oluyor 5000 adım gün oluyor 10000 adım atıyorum bu hafta evden çalıştığım için fırsat bulabildim ama önümüzdeki hafta yine işteyim 10 metrekarelik bir yerde nasıl hareket edebilirim ki o yüzden hareketsizlikten kilo kaybı az oluyor
Açıkçası ben aşağı yukarı aynı şeyleri yiyorum diye yazmadım.Kızlar bu ne sessizlik
Bende abarttığım içinAçıkçası ben aşağı yukarı aynı şeyleri yiyorum diye yazmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?