Ay evet yaa tatlım biraz canlanmamiz gerek.Ya haftalik kilo kaybim az yaKızlar bu ne sessizlik
Hoşgeldin tatlım.Takipcinim unutmaKolay gelsin arkadaşlar. Aranıza katılmasam da takibinizdeyim. Arada uğrayıp halinizi hatırınızı sormak, verdiğiniz kiloları alkışlamak istiyorum. Sevgilerimle kolaylıklar diliyorum
Bu hafta regl oldum oruç tutamadım ama ağzımı tutmaya çalıştım ödem atmak için bitkisel karışımlar içtim etkisini gördüm ve deli gibi spor yaptım ki az önce eşimle sabah sporundan geldik spor olarak çok iyi bir hafta idi fakat yediklerime çok dikkat etmedim inşallah yarından itibaren oruç tutmaya başlayacağımAy evet yaa tatlım biraz canlanmamiz gerek.Ya haftalik kilo kaybim az yaRaportor35 cim birazcık motive olamıyorum.aslinda grubumuz ilk kurulduğunda ne kadar da aktifti.
Bakalım yarın neler olacak.
Tebrikler fıstıkGünaydın benim de geçen cumartesiden beri -800 oldu ne yaptıysam daha fazla olmadı kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Harika tebrik ederim canım.58.3 olmuşum kendimi tebrik ediyorum 1 kg daha gitti hadi bakalım darısı kalan yağların başına
Hoşbuldum Canım. Çok teşekkür ederim tabii ki biliyorum takipleştiğimiziHoşgeldin tatlım.Takipcinim unutmacok iyi gidiyorsun
Canım kutlarımBende 79.9 geldim. Geçen haftadan 500 gram eksik.
58.4 kg kızlar
Teşekkürler tatlım nihayet 80 li rakamlarla vedalaştımCanım kutlarım
Bravo tebrikler58.4 kg kızlar
olsun canım regl bitince hızlanırsın66.2 geldim regl sonrası hafta hep ağır geliyorum nedense
harikasııın bi daha gelmemeleri üzereTeşekkürler tatlım nihayet 80 li rakamlarla vedalaştım
çok sağol canımm karatay,yürüyüş ve leslieBravo tebriklereridin gittin resmen
Süper süper harikasın fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?