- 29 Nisan 2020
- 463
- 1.002
- 63
- 35
Teşekkür ederim cnm
Hemen pes etme cnm çok iyi gidiyordun birkaç kaçamaktan sonra pes etmek olmazSelamlar ben geçen p.tesi tartıda 100 ü gördüm ve moralim çok bozuk ne yaptıysam olmadı. Ben de bir süre ara vermeye karar verdim. Herkese bol eksiler diliyorum
Lütfen vazgeçmeyin,sadece bir gün molası verin. Bende de oluyor. Ya ödemdir o, ya da kaçamak kaynaklıdır . Kaçamak kaynaklı ise de kolayca veriliyor. Zaten kilo verme konusunda dirençlere, ödemlere ve bu ufak gel gitlere karşı ısrarla ve kararlılıkla devam ettiğinizde başarılı oluyorsunuz. Not : Dışarıdan müdahale ettiğim için kusura bakmasın lütfen arkadaşlar.Selamlar ben geçen p.tesi tartıda 100 ü gördüm ve moralim çok bozuk ne yaptıysam olmadı. Ben de bir süre ara vermeye karar verdim. Herkese bol eksiler diliyorum
Gayet güzel bir açıklama olmuşLütfen vazgeçmeyin,sadece bir gün molası verin. Bende de oluyor. Ya ödemdir o, ya da kaçamak kaynaklıdır . Kaçamak kaynaklı ise de kolayca veriliyor. Zaten kilo verme konusunda dirençlere, ödemlere ve bu ufak gel gitlere karşı ısrarla ve kararlılıkla devam ettiğinizde başarılı oluyorsunuz. Not : Dışarıdan müdahale ettiğim için kusura bakmasın lütfen arkadaşlar.
Pes etme kuzum ya bir sürü yol kat etmişsin, bazen duygu durumumuza göre bile ağır geliyoruz, yeme isteğimiz değişiyorSelamlar ben geçen p.tesi tartıda 100 ü gördüm ve moralim çok bozuk ne yaptıysam olmadı. Ben de bir süre ara vermeye karar verdim. Herkese bol eksiler diliyorum
Süpersin canım.. Dışarıdan müdahale etmek ne demek.tecrubelerini ve fikirlerini hep bekliyoruz.Hep gel olur muLütfen vazgeçmeyin,sadece bir gün molası verin. Bende de oluyor. Ya ödemdir o, ya da kaçamak kaynaklıdır . Kaçamak kaynaklı ise de kolayca veriliyor. Zaten kilo verme konusunda dirençlere, ödemlere ve bu ufak gel gitlere karşı ısrarla ve kararlılıkla devam ettiğinizde başarılı oluyorsunuz. Not : Dışarıdan müdahale ettiğim için kusura bakmasın lütfen arkadaşlar.
Muhteşem tebrikler tatlım.neredeyse 2 kilo mu56.7 kg kızlar
1000-1200 kalori civarı yiyorum cnm hergün yürüyüş ve leslieMuhteşem tebrikler tatlım.neredeyse 2 kilo mu
Spor çok onemli gerçekten.gecen seneler 68 den 56 ya kadar inmistim spor destekli...canım hic spor yapmak istemiyor zorluyorum bazen kendimi.1000-1200 kalori civarı yiyorum cnm hergün yürüyüş ve leslie
Teşekkürler canım 80 de takılmıştım direnç kırılınca biraz hızlandı nihayet
Çok teşekkür ederim Canım. Sevgilerimle Süpersin canım.. Dışarıdan müdahale etmek ne demek.tecrubelerini ve fikirlerini hep bekliyoruz.Hep gel olur mu
Ayy çok sevindiiimBenden de 1 kilo daha gitti. 78.9 oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?