Kalori sayarak zayıflıyoruz

Selamlar ben geçen p.tesi tartıda 100 ü gördüm ve moralim çok bozuk ne yaptıysam olmadı. Ben de bir süre ara vermeye karar verdim. Herkese bol eksiler diliyorum
Lütfen vazgeçmeyin,sadece bir gün molası verin. Bende de oluyor. Ya ödemdir o, ya da kaçamak kaynaklıdır . Kaçamak kaynaklı ise de kolayca veriliyor. Zaten kilo verme konusunda dirençlere, ödemlere ve bu ufak gel gitlere karşı ısrarla ve kararlılıkla devam ettiğinizde başarılı oluyorsunuz. Not : Dışarıdan müdahale ettiğim için kusura bakmasın lütfen arkadaşlar.

Gayet güzel bir açıklama olmuş

Selamlar ben geçen p.tesi tartıda 100 ü gördüm ve moralim çok bozuk ne yaptıysam olmadı. Ben de bir süre ara vermeye karar verdim. Herkese bol eksiler diliyorum
Pes etme kuzum ya bir sürü yol kat etmişsin, bazen duygu durumumuza göre bile ağır geliyoruz, yeme isteğimiz değişiyor

Süpersin canım.. Dışarıdan müdahale etmek ne demek.tecrubelerini ve fikirlerini hep bekliyoruz.Hep gel olur mu

yaklaşık bir haftadır kalori sayarak zayıflamaya çalışıyorum, sağlığımı tehlikeye atmadan çoğunlukla yağdan olmak üzere bir haftada 3 kilo verdim. Gerçekten çok etkili bir yöntem. Kalori saymak için kullandığım uygulamayı aşağı bırakıyorum. Belki sizin de işinize yarar. Sevgilerle.
myfitnesspal | myfitnesspal.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…