- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Çok geçmiş olsun canim Allah korumuş..kızlar selam..Dün ufak bir trafik kazası geçirdik.Çok şükür hiç birimizde birşey yok.Bugün sabah arabayı göturdük ve trafik raporu için uğraştik.Tartılamadım.Bu haftayı aynı yaz istersen fee fi fo tatlim
Çok çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş şükürler olsunkızlar selam..Dün ufak bir trafik kazası geçirdik.Çok şükür hiç birimizde birşey yok.Bugün sabah arabayı göturdük ve trafik raporu için uğraştik.Tartılamadım.Bu haftayı aynı yaz istersen fee fi fo tatlim
Evet bende de oluyor .. ben haftaici daha dusuk gordugum oluyor...yedigimiz seyler etkiliyor..aslinda haftalik ortalama birsey yazmak lazim ...3 4 gun ayni rakami gormek o kiloda olmak demek gunluk tarti dogru sonuc olmayabiliyorGünaydın kizlar.Bugun tartı gunumuz aslında ayın 17 sinde 63.95 görmüştüm.Ama bugün tartıda 64.40 i gördüm.Sanirim o gün şu kaybı falan mı oldu ya da bugün ödem mi var bilmiyorum.Sonuc olarak 64.40 ve yinede kilo vermiş görünüyorum.Bu hafta elimden geldigince 800 kaloriyi gecmemeye özen gostericem.Bakalim haftaya pazartesi sabahı kaç kilo olucam
Gecmis olsunkızlar selam..Dün ufak bir trafik kazası geçirdik.Çok şükür hiç birimizde birşey yok.Bugün sabah arabayı göturdük ve trafik raporu için uğraştik.Tartılamadım.Bu haftayı aynı yaz istersen fee fi fo tatlim
Aaaa çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın verilmiş sadakanız varmış demekkızlar selam..Dün ufak bir trafik kazası geçirdik.Çok şükür hiç birimizde birşey yok.Bugün sabah arabayı göturdük ve trafik raporu için uğraştik.Tartılamadım.Bu haftayı aynı yaz istersen fee fi fo tatlim
Ben cuma zayiflama yarismasina katıldım canim gelemiyecembeybigirll WitcherGirl Raportor35 @Elisa01 echoo Sadelikherseydir @ctncng_a K kavunkokusu hanımlar bildirim yapmadınız
Çok geçmiş olsun canımkızlar selam..Dün ufak bir trafik kazası geçirdik.Çok şükür hiç birimizde birşey yok.Bugün sabah arabayı göturdük ve trafik raporu için uğraştik.Tartılamadım.Bu haftayı aynı yaz istersen fee fi fo tatlim
Haber verdiğin için sağol @Elisa01 inş istediğin kiloya ulaşırsın canımBen cuma zayiflama yarismasina katıldım canim gelemiyecem
evet tatlim verilmiş sadakamiz varmış.Şükür...Aaaa çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın verilmiş sadakanız varmış demekYine de sadaka verin kuzum
tebrikler tatlımHanımlar ilk sayfada tablomuzu güncelledim.Bu haftanın birincisi C Capanin Gururu Teyom
800 g verdi.Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?