Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kalorim 1300lerde.1450 hedefimi yapamadım ama bugünkü 150 kalorimi yarına aktarıp yarın 1600 yapabilirim
Hergun ayni kaloriyi tuturmak zor oluyor....haftalik ortalama tutturmak daha kolay gibi...sende durum nasil eski beslenme aliskanliklarin zorluyor mu bende oldugu gibi...ben aksamdan sonra abur cuburu cok yer oldum gene

Hergun ayni kaloriyi tuturmak zor oluyor....haftalik ortalama tutturmak daha kolay gibi...sende durum nasil eski beslenme aliskanliklarin zorluyor mu bende oldugu gibi...ben aksamdan sonra abur cuburu cok yer oldum gene
Şöyle ki öğretmen olduğum için daha çalışmaya başlayamadım canım.Okullar açıkken sabah erkenden kahvaltı yap sonra okulda öğlen arası hep dışardan ye akşam bi de eve gel ye beni zorlayan hep buydu.Tatillerde kilo verir okullar açılınca alırdım.Şimdi malum pandemiden dolayı 4 aydır evdeyiz geç kahvaltı-erken akşam yemeği yapınca beni zorlamıyor asıl benim imtihanım eylülde başlayacak.
Özetle ben eski beslenme alışkanlıklarıma dönemedim dönsem çok zorlanırım biliyorum
Ayrıca haklısın her gün yerine haftalık denge ya da bir kaç günü kendi içinde dengelemek daha mantıklı

Bir de P Pelinitaly sen de yapıyorsundur belki artık kalorimi 1 gün önceden hesaplıyorum mesela yarın ne yiyeceğim bugünden belli oluyor.Onun dışına çıkmamaya çalışıyorum.Bir de senin dediğin gibi her akşam çayın yanında muhakkak az ya da çok abur cuburum oluyor onu da sırf sağlık için gün aşırı yapmak istiyorum.Bugün 4 gofret yedim mesela yarın sadece sağlıklı gıdalar yiycem sonraki gün yine abur cubur hakkım olacak.Çok iyi gözükmüyor biliyorum ama böyle yapmasam her gün bi şekilde tüketiyorum abur cuburu bu şekilde en azından birer gün arayla yapmış olucam keşke tamamen bırakabilsem

Günaydın kizlar .Biliyorsunuz regli olduğum iki gün fena yedim.Ama ben günlük kalorimi programda bir haftaya dağıtıyorum ,dengeliyorum.Su anda günlük kalorimde düşen sayı 1358 kalori olmuş .Sabah aç ve kiyafetsiz tartildim 64.40 geldim.Cok gitmemiş ama yinede fena değil.İstahim normale döndü yani artık canım çok yemek istemiyor.Hatta biraz da zorluyorum desem yeridir.Yavas yavaş 63 leri görmeye yaklaşıyorum.

Kızlar az önce çok acıktım.Yemek yemeden önce üşenmedim çıkarttım kıyafetleri bir daha tartıldım.63.95 göründü kaçtı tam 64 geldim .Şişkinlikler de iniyor sanırım yavaş yavaş.Kesin kilomu pazartesi görürüm artık.

sen de benim gibi tartıdan inmeyenlerdensin. Çok seviyorum çok tartılmayı

Aynen yine bubsiralar biraz ara verdim .Günde belki 10 defa tartilirim.Tartilmadigim zaman sanki eksik olan bir şeyler var gibi geliyor.
kimisi olumsuz etkilediğini söylüyor ama ben de olumlu etki yapıyor canım. ben kilo almaya başlayınca tartılmayı bırakıyorum genelde

İki ay 6 günde toplam 6 kilo vermişim .Evet az gitmiş ama spor yapsaydım eminim daha fazla olurdu. İnşallah işlerimi hallettikten sonra spora da başlarım.En azından sıkılaşma olur.
Ya canım neresi az
tam tersi harika tam olması gerektiği gibi doğru yoldasın

Benim menuler belli olmuyor..sabah 8 den aksam 6-7 lere kadar isteyim oglen sirkette cikan yemeklerden seciyorum...arada meyve yada abur cubur..aksam yemek sonrasinda meyveyle tamamlamaya calisiyorum ama aksamdan sonraki abur cubur tum duzeni bozuyor

Selamlar kızlar, ben geldim. Bir süre sanırım yeme içme olayıma dikkat edemeyeceğim.
Gastronomiye meraklı kuzenim geldi Refika hanım var, yemek yapıyor hani, onun konsepti var ya meşhur yerlerin yiyeceklerini yapıyor, atıyorum Burger King'in whopper menüsü gibi, hah işte o tarz şeylere merak salmış, eyvah eyvah ki ne eyvah eyvah. Mesela dün 1,5 saat tempolu yürümek zorunda kaldım, ama kurtaracağını sanmıyorum Yine de elimden geleni yapmaya çalışacağım ama buna kendim bile inanmıyorum ki sizi inandırayım

Neyse avuntum şu, 2 aydır diyetteydi bu vücut, biraz kandırayım, metabolizmam hızlansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…