Hergun ayni kaloriyi tuturmak zor oluyor....haftalik ortalama tutturmak daha kolay gibi...sende durum nasil eski beslenme aliskanliklarin zorluyor mu bende oldugu gibi...ben aksamdan sonra abur cuburu cok yer oldum geneKalorim 1300lerde.1450 hedefimi yapamadım ama bugünkü 150 kalorimi yarına aktarıp yarın 1600 yapabilirim
Şöyle ki öğretmen olduğum için daha çalışmaya başlayamadım canım.Okullar açıkken sabah erkenden kahvaltı yap sonra okulda öğlen arası hep dışardan ye akşam bi de eve gel ye beni zorlayan hep buydu.Tatillerde kilo verir okullar açılınca alırdım.Şimdi malum pandemiden dolayı 4 aydır evdeyiz geç kahvaltı-erken akşam yemeği yapınca beni zorlamıyor asıl benim imtihanım eylülde başlayacak.Hergun ayni kaloriyi tuturmak zor oluyor....haftalik ortalama tutturmak daha kolay gibi...sende durum nasil eski beslenme aliskanliklarin zorluyor mu bende oldugu gibi...ben aksamdan sonra abur cuburu cok yer oldum gene
sen de benim gibi tartıdan inmeyenlerdensin. Çok seviyorum çok tartılmayıKızlar az önce çok acıktım.Yemek yemeden önce üşenmedim çıkarttım kıyafetleri bir daha tartıldım.63.95 göründü kaçtıtam 64 geldim .Şişkinlikler de iniyor sanırım yavaş yavaş.Kesin kilomu pazartesi görürüm artık.
Aynen yine bubsiralar biraz ara verdim .Günde belki 10 defa tartilirim.Tartilmadigim zaman sanki eksik olan bir şeyler var gibi geliyor.sen de benim gibi tartıdan inmeyenlerdensin. Çok seviyorum çok tartılmayı
kimisi olumsuz etkilediğini söylüyor ama ben de olumlu etki yapıyor canım. ben kilo almaya başlayınca tartılmayı bırakıyorum geneldeAynen yine bubsiralar biraz ara verdim .Günde belki 10 defa tartilirim.Tartilmadigim zaman sanki eksik olan bir şeyler var gibi geliyor.
Aynen valla bende de çok olumlu etki ediyor.kimisi olumsuz etkilediğini söylüyor ama ben de olumlu etki yapıyor canım. ben kilo almaya başlayınca tartılmayı bırakıyorum genelde
Ya canım neresi azİki ay 6 günde toplam 6 kilo vermişim .Evet az gitmiş ama spor yapsaydım eminim daha fazla olurdu. İnşallah işlerimi hallettikten sonra spora da başlarım.En azından sıkılaşma olur.
Teşekkür ederim. İnşallah devam edicem.bugun aldığım kalori 985Ya canım neresi az
tam tersi harikatam olması gerektiği gibi doğru yoldasın
Benim menuler belli olmuyor..sabah 8 den aksam 6-7 lere kadar isteyim oglen sirkette cikan yemeklerden seciyorum...arada meyve yada abur cubur..aksam yemek sonrasinda meyveyle tamamlamaya calisiyorum ama aksamdan sonraki abur cubur tum duzeni bozuyorBir de P Pelinitaly sen de yapıyorsundur belki artık kalorimi 1 gün önceden hesaplıyorum mesela yarın ne yiyeceğim bugünden belli oluyor.Onun dışına çıkmamaya çalışıyorum.Bir de senin dediğin gibi her akşam çayın yanında muhakkak az ya da çok abur cuburum oluyor onu da sırf sağlık için gün aşırı yapmak istiyorum.Bugün 4 gofret yedim mesela yarın sadece sağlıklı gıdalar yiycem sonraki gün yine abur cubur hakkım olacak.Çok iyi gözükmüyor biliyorum ama böyle yapmasam her gün bi şekilde tüketiyorum abur cuburu bu şekilde en azından birer gün arayla yapmış olucam keşke tamamen bırakabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?