Benim de uğrayacak yüzüm yokKızlar misafirlerimle bayağı meşgulüm.Surekli dışarılardayız ve gece geliyorum eve.Buraya uğrayamıyorum.Accık izin bana
Teolog8579 ilk bastan beri hic bozmadan istikrarli bir sekilde devam ediyorsun tebrikler valla...gurupta en az kacamak yapan sensin...sporuda hergun yapiyorsun bence verdigini almayacagini dusunuyorum yavas ve emin adimlarla veriyorsun1300 kalori kızlar. Spor ve yürüyüşümü yaptım.
Beden olarak çok inceldim ama tartı istediğim sonucu vermiyor canım. Bu süre zarfında spor hiç fire vermedim. Yemeklerde de sağlıksız şeyler yemiyorum. Abur cubur, çerez vs hiç yemiyorum. Umarım dediğin gibi olur. En azından kalıcı olur canımTeolog8579 ilk bastan beri hic bozmadan istikrarli bir sekilde devam ediyorsun tebrikler valla...gurupta en az kacamak yapan sensin...sporuda hergun yapiyorsun bence verdigini almayacagini dusunuyorum yavas ve emin adimlarla veriyorsun
Bence olacak🖒Beden olarak çok inceldim ama tartı istediğim sonucu vermiyor canım. Bu süre zarfında spor hiç fire vermedim. Yemeklerde de sağlıksız şeyler yemiyorum. Abur cubur, çerez vs hiç yemiyorum. Umarım dediğin gibi olur. En azından kalıcı olur canım
800 kalori çok az canım. Versen de dönüşü hızlı olur.Günaydın kizlar.Bugun tartı gunumuz aslında ayın 17 sinde 63.95 görmüştüm.Ama bugün tartıda 64.40 i gördüm.Sanirim o gün şu kaybı falan mı oldu ya da bugün ödem mi var bilmiyorum.Sonuc olarak 64.40 ve yinede kilo vermiş görünüyorum.☺Bu hafta elimden geldigince 800 kaloriyi gecmemeye özen gostericem.Bakalim haftaya pazartesi sabahı kaç kilo olucam
Bu haftalık böyle yapmayı düşünüyorum.Cunku regli haftasında baya kaçırdım.800 diyorum ama inşallah öyle yapabilirim800 kalori çok az canım. Versen de dönüşü hızlı olur.
50 nin altındasın görüntün nasıl memnun musun nasıl senceBen bu sabah 49,6 geldim... bu ne demek arada çekirdek, dondurma kaçamakları yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?