Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
merhaba kizlar dun aksam deli oldum gozum doymadi bir turlu aksama kadar 790 kal filan olmustu aksamda bir tost ezogelin corbasi bir kase ve 1 adet izgara et yedim yarim ekmekle 1300leri buldum galiba dun bugun ise menum:

Elma 1 ADET 60
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[4] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[5] Helva 5 GRAM 31
[6] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5

toplam:410 ogle yemeginden sonraki kal.

aksam yemegi ve ara ogunlerimle 1000 e tamamlamayi dusunuorum:96:

tatlım sende çok güzel şeyler yemişsin ve oldukçada düşük kalorili çıkmış listen:34:valla süper hem bu kadar lezzetli hemde az kalorili akşama daha 600 kalorin varmış:46:

afiyet olsun tatlım bugün bol bol peynir yemişsin maşallah.bende çok severim helede kaşarı ama gerçekten çok kalorili şu kaşar ya:50: ama hafta sonu omlet yaptım üstünede bolca kaşar rendeledim ımmm hepsini yedim valla:1:

oooh afıyet olsunnnn:))) bende yagsız tuzsuz peynır yıyemem , barı onun tadını alarak yıyımm :)))) beyaz peynırlerı yaarken gramalrın yazıyorum am adogru bılmıyorum. :)))

tatlım sende çok güzel şeyler yemişsin ve oldukçada düşük kalorili çıkmış listen:34:valla süper hem bu kadar lezzetli hemde az kalorili akşama daha 600 kalorin varmış:46:

merhaba kizlar dun aksam deli oldum gozum doymadi bir turlu aksama kadar 790 kal filan olmustu aksamda bir tost ezogelin corbasi bir kase ve 1 adet izgara et yedim yarim ekmekle 1300leri buldum galiba dun bugun ise menum:

Elma 1 ADET 60
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[4] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[5] Helva 5 GRAM 31
[6] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5

toplam:410 ogle yemeginden sonraki kal.

aksam yemegi ve ara ogunlerimle 1000 e tamamlamayi dusunuorum:96:

bence cok basarııllı :)) benımde canım gunlerdır un helvası cekıyorrr .. ama mart ayında cok sıkı tutcamm yemek olayını 3 4 kılo vermem lazım kesınlıkle...

bence cok basarııllı :)) benımde canım gunlerdır un helvası cekıyorrr .. ama mart ayında cok sıkı tutcamm yemek olayını 3 4 kılo vermem lazım kesınlıkle...

benimde 2-3 ay bırakmaya niyetim yok:20:işi çok sıkı tutacam inşallah emeğimin karşılığını alırımda yaza fıstık gibi girebilirim:65:en son bikini giydiğimde daha nişanlıydım:50:bu yaz giyecem kararlıyım:34:

ooo bugün menüler harika kızlar bravo :42: umarım akşama kadar kaçamaklarınız olmaz listelere sadık kalınır yoksaa :57:

buda benim listem yemeğimi yaptım daha yemedim 6 gibi yer sonrada spora çıkarım ondan sonrasında sadece 1 portakal hakkım var sonrasında da yeşilçay form çayı falan içerim :54:

KAHVALTI
domates 1 ad. 14 cal.
maydanoz 10 gr. 4 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 30 gr. 97 cal.
zeytin (siyah) 15 gr. 30 cal.
süt (tam yağlı) - inek 200 gr. 124 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.

1. ARA ÖĞÜN
lahana çorbası 0.5 por. 25 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
poğaça 1 ad. 180 cal.
diet kola 1 bard. 1 cal.

2. ARA ÖĞÜN
yeşil çay - şekersiz 1 kupa 0 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
tavuk göğsü (haşlanmış) 50 gr. 75 cal.
mantar güveç 0.5 por. 95 cal.
çavdar ekmeği 2 dilim 126 cal.
salata 40 cal
portakal 1 ad. 50 cal.

toplam ________1041 cal.

mantarlı tavuk sote yaptım ama onu bulamadığımdan bu şekilde hesaplattım az yağ koydum kalorisi 100 ü geçmez sanırım ...

ooo bugün menüler harika kızlar bravo :42: umarım akşama kadar kaçamaklarınız olmaz listelere sadık kalınır yoksaa :57:

buda benim listem yemeğimi yaptım daha yemedim 6 gibi yer sonrada spora çıkarım ondan sonrasında sadece 1 portakal hakkım var sonrasında da yeşilçay form çayı falan içerim :54:

KAHVALTI
domates 1 ad. 14 cal.
maydanoz 10 gr. 4 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
poğaça 1 ad. 180 cal.
diet kola 1 bard. 1 cal.

2. ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ
tavuk göğsü (haşlanmış) 50 gr. 75 cal.
mantar güveç 0.5 por. 95 cal.
çavdar ekmeği 2 dilim 126 cal.
salata 40 cal
portakal 1 ad. 50 cal.

toplam ________1041 cal.

mantarlı tavuk sote yaptım ama onu bulamadığımdan bu şekilde hesaplattım az yağ koydum kalorisi 100 ü geçmez sanırım ...

afiyet olsun canım.geçen hafta mantarlı tavuk sote vardı menümde bende mantar sotenin kalorisine tavuğu ekleyip öyle hesaplamıştım:44:

afiyet olsun canım.geçen hafta mantarlı tavuk sote vardı menümde bende mantar sotenin kalorisine tavuğu ekleyip öyle hesaplamıştım:44:

şimdi ben kilotakibinden yapıyorum hesaplamalarımı hem böyle ayrıntılı oluyor ara öğünleride ayrıntılı anlaşılır şekilde yazabiliyorum ve burada da yayınladığım zaman daha anlaşılır oluyor ama orada ne tavuk sote nede mantar sote vardı aslında kilo takibinde daha çok yemek ayrıntısına girilmiş ama onlar yok senin hesaplamanda ne çıkmıştı ben doğrumu yaptım acaba :44:

1983 cok tesekkur ederim canım, harikasın:16::16::16::16::16::16::16:

Not: Sana msj atamadım burdan yazdım:54:

rica ederim canım :)

kızlar bu arada bir adet marul yaprağı en içteyse 1 kalori, en dıştaysa 5 kaloriymiş. iki yaprak roka da sadece 1 kaloriymiş.

bugünkü menümü yazayım çıkmadan

sabah;
100 kkallık tam buğday ekmeği, 30 gr peynir, 1 domates 200 kkal.

öğle;
14 tane etli yaprak sarma, 1,5 kaşık yoğurt 420 kkal.

ara;
2 tane yulaflı bisküvi 80 kkal.

akşam;
ton balıklı roka salatası 200 kkal., 2 dilim beyaz ekmek 200 kkal.

ara;
yarım muz, iki tane yulaflı bisküvi, şekersiz bitki çayı 150 kkal.

toplam 1250 kkal. 40 dakika tempolu yürüyüş yaptım.

görüşürüz kızlar. :3:

2011-03-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[2] zeytinyağlı bamya 1 1 porsiyon 139
[3] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[4] Puding (muzlu) 1 PORSİYON 163
[5] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[6] Portakal 1 ADET 50
Toplam : 924.875 kal.

bugün bu kadr başka bir şey yemiyecegim

Başlık epey ilerlemiş, hepiniz harikasınız hanımlar :)

Ben bu aralar istediğim gibi diyet yapamıyorum, nefsimle mücadele evresindeyim :101:

Bugün yediklerimde bir abartı yok şu ana kadar ama yine de beğenmiyorum, içimde bir yerlerde her an ortaya çıkmaya hazır bir yemek canavarının olduğunu hissediyorum :125:

Uzun zamandır böyle hissetmemiştim, öncelikle beynimi hazırlamam gerek sanırım :)
Hepinizi ilgiyle, merakla takip ediyorm.
Böyle güzel listelere aynen devam :109:

Son düzenleme:

Ben bu aralar istediğim gibi diyet yapamıyorum, nefsimle mücadele evresindeyim :101:

Bugün yediklerimde bir abartı yok şu ana kadar ama yine de beğenmiyorum, içimde bir yerlerde her an ortaya çıkmaya hazır bir yemek canavarının olduğunu hissediyorum :125:

Uzun zamandır böyle hissetmemiştim, öncelikle beynimi hazırlamam gerek sanırım :)
Böyle güzel listelere aynen devam :109:

canım kesin bir duygusal motivasyon zayıflığı söz konusu. geçen 10 gün boyunca ben de sorunlar yüzünden sürekli abarttım yemeyi. motivasyonunu ne bozuyorsa onun senden önemli olmadığını düşün. her şeyi bir kenara bırakırsak sağlığımız için devam ettirmeliyiz düzgün beslenmeyi. ve hiçbir şey toplamda senden, senin sağlığından önemli değil, unutma.

bu arada aydasu burada, serap burada. selam kızlar. şimdi çıkmam lazım ama ben bu forumdaki siz, tüm arkadaşları çok seviyorum ya, iyi ki varsınız :)

1 yaprak için 5 çok değilmiii, yada ben saçmalıyormuyum :)))))))))

canım çok güvenilir bir site olan nutrition datadan baktım. orda bir baş marul içinse 600 küsür gr gelir diyor. sanırım büyükçe bir marulun dış yaprağı. belki lahana kadar :)) ama zaten yediğin porsiyon salatada öyle dış yaprak olarak taş çatlasın 3 tane vardır.

1983 Selam canım :3:

Ya burdayım da yazamıyorum ya yoğunluktan...
Şu aralar 24 saat az gelıyor :(
Yoruldum...

Ara ara takıp edıyorum sızlerı...
Masallah cok guzel ılerlıyorsun sen... :nazar:

Benı sorarsanız kılo hala aynı fakat ıncelme devam edıyor :52:

şimdi ben kilotakibinden yapıyorum hesaplamalarımı hem böyle ayrıntılı oluyor ara öğünleride ayrıntılı anlaşılır şekilde yazabiliyorum ve burada da yayınladığım zaman daha anlaşılır oluyor ama orada ne tavuk sote nede mantar sote vardı aslında kilo takibinde daha çok yemek ayrıntısına girilmiş ama onlar yok senin hesaplamanda ne çıkmıştı ben doğrumu yaptım acaba :44:

valla canım ben 250 kalori diye hesaplamışım onu ama belki fazladan birkaç kalori yazmışta olabilirim şuan hatırlıyamadım.ama mantar sotenin kalorisi var kalorisepetinde.çünkü ben bugün öğlen yedim mantar soteyi listemde de var 98 kalori olarak geçiyor üstüne tavuğuda ekleyip öyle hesaplayabilirsin

canım kesin bir duygusal motivasyon zayıflığı söz konusu. geçen 10 gün boyunca ben de sorunlar yüzünden sürekli abarttım yemeyi. motivasyonunu ne bozuyorsa onun senden önemli olmadığını düşün. her şeyi bir kenara bırakırsak sağlığımız için devam ettirmeliyiz düzgün beslenmeyi. ve hiçbir şey toplamda senden, senin sağlığından önemli değil, unutma.

bu arada aydasu burada, serap burada. selam kızlar. şimdi çıkmam lazım ama ben bu forumdaki siz, tüm arkadaşları çok seviyorum ya, iyi ki varsınız :)

canım evet benim pc bu sayfada hep açık , kızımı uyuttum, çamaşır astım oyuncakları topladım geldim topik hemen ilerlemiş ne güzel bende seviyorum hepinizi kalp kalbe karşıdır :69: buradaki samimiyet çok güzel herkes aynı şeyin mücadelesinde ve yardım sever bende hepinizi çok çok seviyorum :54::71::13::16:
uruz -

Ben bu aralar istediğim gibi diyet yapamıyorum, nefsimle mücadele evresindeyim

Bugün yediklerimde bir abartı yok şu ana kadar ama yine de beğenmiyorum, içimde bir yerlerde her an ortaya çıkmaya hazır bir yemek canavarının olduğunu hissediyorum

Böyle güzel listelere aynen devam

uruz umm motivasyonunu ne bozduysa uzaklaşmanı öneririm ve güzel şeyler düşün, yazı düşün, rahat rahat her kalıba girmeyi düşün, bir yere gittiğinde arkadaş ortamında oturup kalkarken ama oram fırlıcak buram çıkıcak diye korkmayacağın o yakın olan günü düşün ....... zayıflık sağlık tabii abartısız ben verdiğim 7 kiloyla üzerimden sanki yük indirmiş gibiyim hareketlerim oturuş kalkışım hafifledi bu kilolarıda burada sayenizde verdim iyi ki varsınız :42:

menülerde gayet güzel kızlar :7:

mavis81 -

valla canım ben 250 kalori diye hesaplamışım onu ama belki fazladan birkaç kalori yazmışta olabilirim şuan hatırlıyamadım.ama mantar sotenin kalorisi var kalorisepetinde.çünkü ben bugün öğlen yedim mantar soteyi listemde de var 98 kalori olarak geçiyor üstüne tavuğuda ekleyip öyle hesaplayabilirsin
teşekkür ederim canım ben çok az yağ koydum mantarları sotelerken tavuğunda sadece göğüs kısmını ayrı olarak kendi suyunda kavurdum yağsız ve tuzsuz sonrada mantara ekledim bana göre tamamen light bir yemek oldu :1: mantara 100 dersem tavuğa da 100 diyim hadi 200 olsun :61:

KAHVALTI

çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
maydanoz 10 gr. 4 cal.
poğaça 1 ad. 180 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
poğaça 1 ad. 180 cal.
diet kola 1 bard. 1 cal.

2. ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ
[1] Mantar Sote 0.5 PORSİYON 49 49
[2] Tavuk Sote 0.5 PORSİYON 115 115
[3] pirinç pilavı 30 gr kadar 50 cal
Toplam : 164 kal.

portakal 1 ad. 50 cal.

toplam ________1050 cal.

menümde değişiklikler yaptım çavdar ekmeğini ve salatayı yemedim onun yerine bir çorba kaşığı pilav yedim pek bişey oynamadı sanırım...

benim motivasyonum düştü itice :59::59: aburcuburdan alamıyorum kendimi:59:
rengli öncesinde iştahım çok açılıyor yaa:18::18:
1] Fıstık 1.3 AVUÇ 195 195
[2] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[3] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5 27.5
[4] Mercimek Çorbası 1.5 KASE 405 405
[5] kuru incir 1 adet 51 51
[6] Süt 0.2 LİTRE 136 136
[7] Elma 1 ADET 60 60
[8] Grissini (kepekli) 3 ÇUBUK(6.2GR) 77.04 77.04
[9] Susamlı Çubuk Kraker 10 GRAM 45.3 45.3
[10] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05 31.05