- 4 Kasım 2015
- 115
- 39
- 18
- 32
- Konu Sahibi Lemon-yellow
-
Bende bugün ilk ultrasonuma girdim de 7 haftalık 140 çıktı çok merak ediyorum
Aminnn Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah. İlk gebeliğim olduğu için anlayamadım öyle hatlarını sanki et gibiydi ama bilemiyorum insan çok meraklanıyo :)eger hatlari net belliyse bacaklarinin ayrimi kollarinin uzunlugu erkekdir. cunku erkek bebekler 40 gunlukken bile belli olur derler kizlar et parcasi seklinde sonradan sekilleniyo derler. allah gonlunuze gore versin insallah hayirlisiyla
Aminnn Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah. İlk gebeliğim olduğu için anlayamadım öyle hatlarını sanki et gibiydi ama bilemiyorum insan çok meraklanıyo :)
Ultrason görüntüsünün fotoğrafını verdilerse yükle bi istersen bakıp tahmin yürütelim :)Aminnn Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah. İlk gebeliğim olduğu için anlayamadım öyle hatlarını sanki et gibiydi ama bilemiyorum insan çok meraklanıyo :)
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Can'ım benimben bi dusuk yaptim o kizmis ama topacik biseydi 14. haftada tam bebek gibi oldu demistik oncesinde eli kolu cok kisa vucudu kafaya gore biraz daha buyukdu ama bu seferki erkek 10. haftada bile ayrimlari belliydi annem direk bu erkek cok belorgin demisti zaten 12. haftada doktorda buyuk ihtimal erkek defi zaten
Çok küçük ama anlaşılır mı ki karaltı gibi sadece :)Ultrason görüntüsünün fotoğrafını verdilerse yükle bi istersen bakıp tahmin yürütelim :)
benim de ilk sefer de 134'dü, sonra 160 gibi bir rakamdı. erkek dedi doktorumuzKızlar şöyle bişey duydum ne kadar doğru bilemiyorum 140 ve üzeri için kız olduğu söyleniyormuş. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anneler, acaba sizin kalp atım sayınızla cinsiyet Hakkı'nda söylenen bu konu doğru çıktı mı ? Yani 140 ve üzeri kızınız oldu mu? Yada altı olanlar erkek bebeğiniz mi oldu ??
benimkini doktor söylemişti canım, yazıyor mu, nerdee yazıyor bilmiyorumKizlar ultrason kagidinda kalp atisinin sayisi nerde yazar biliyo musunuz bn tam anlayamadim
Bnmkinde 90 yazioFetal Hr yazıyo onun karşısında yazıyo benim ki sağ üst köşeye doğru bi bak istersen
eger hatlari net belliyse bacaklarinin ayrimi kollarinin uzunlugu erkekdir. cunku erkek bebekler 40 gunlukken bile belli olur derler kizlar et parcasi seklinde sonradan sekilleniyo derler. allah gonlunuze gore versin insallah hayirlisiyla
O zaman 90 olabilir benimkine 140 demişti ultrasonda da görmüştüm çünkü ölçümden sonra çıktı o yazı fotoğrafta da yazıyo 140 diyeBnmkinde 90 yazio
3 ay sonra deneyin demisti doktorum dinledik de dedigini cok sukur denedigimiz ay da hamike kaldimDoğru söylediğiniz peki düşükten kaç ay sonra hamile oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?