Doğuma Hazırlık Kalp atım sayısı ve cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lemon-yellow

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
115
39
18
32
Kızlar şöyle bişey duydum ne kadar doğru bilemiyorum 140 ve üzeri için kız olduğu söyleniyormuş. Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anneler, acaba sizin kalp atım sayınızla cinsiyet Hakkı'nda söylenen bu konu doğru çıktı mı ? Yani 140 ve üzeri kızınız oldu mu? Yada altı olanlar erkek bebeğiniz mi oldu ??

bende tam tersini duymustum diue hatirliyorum sanki kalp atimi fazlaysa erkek diye ama emin degilim.benim oglum olcak kalp atimida 150 lerde cikiyo

140 üzeri kız derler ve 12.haftada bebişimin kalbi 168 atıyordu çok şükür ki kız gerçekten

Bende bugün ilk ultrasonuma girdim de 7 haftalık 140 çıktı çok merak ediyorum

eger hatlari net belliyse bacaklarinin ayrimi kollarinin uzunlugu erkekdir. cunku erkek bebekler 40 gunlukken bile belli olur derler kizlar et parcasi seklinde sonradan sekilleniyo derler. allah gonlunuze gore versin insallah hayirlisiyla

eger hatlari net belliyse bacaklarinin ayrimi kollarinin uzunlugu erkekdir. cunku erkek bebekler 40 gunlukken bile belli olur derler kizlar et parcasi seklinde sonradan sekilleniyo derler. allah gonlunuze gore versin insallah hayirlisiyla
Aminnn Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah. İlk gebeliğim olduğu için anlayamadım öyle hatlarını sanki et gibiydi ama bilemiyorum insan çok meraklanıyo :)

Aminnn Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah. İlk gebeliğim olduğu için anlayamadım öyle hatlarını sanki et gibiydi ama bilemiyorum insan çok meraklanıyo :)

ben bi dusuk yaptim o kizmis ama topacik biseydi 14. haftada tam bebek gibi oldu demistik oncesinde eli kolu cok kisa vucudu kafaya gore biraz daha buyukdu ama bu seferki erkek 10. haftada bile ayrimlari belliydi annem direk bu erkek cok belorgin demisti zaten 12. haftada doktorda buyuk ihtimal erkek defi zaten

Ultrason görüntüsünün fotoğrafını verdilerse yükle bi istersen bakıp tahmin yürütelim :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Can'ım benim

benim de ilk sefer de 134'dü, sonra 160 gibi bir rakamdı. erkek dedi doktorumuz

Kizlar ultrason kagidinda kalp atisinin sayisi nerde yazar biliyo musunuz bn tam anlayamadim

Bnmm doktor normal dio ama hic sayisini soylemedi ultrasonda yaziodur die tahmin ediyorum

Doğru söylediğiniz peki düşükten kaç ay sonra hamile oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…