Doğuma Hazırlık Kalp atis hizi ve cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

moonshine76

sabirsiz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
1.211
15
683
- Yurtdışı
Arkadaslar bebisin kalp atislari 140 tan yüksek olursa kiz,140 tan düsük olursa erkek olurmus dogrumu.
Sizlerde tutuyormu bu yöntem. Bana oglan demisti bu kez kiza benziyor emin degilim dedi ve ilk kez kalp ölcümü yapildi 160 cikti.
Ne dersiniz ?

Ya arkadaşlar hangi açılmış konuya baksam böyle olursa kız böyle olursa erkekmiş doğrumu gibi bi soruyla karşı karşıyayız. Kızlar niye bu kadar takıyosunuz bu bebeklerinizin cinsiyetine ; zaten zamanı gelince öğreneceksiniz.Allah herkese sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin

Bebislerimizin ve kendi sagligimizin disinda en cok merak edilen konu bu oldugu icindir. Yoksa dokuz ay nasil gecer bunlari konusup teoriler üretmesek canim ya :)

Tabiki öncelikle sağlıklı olsun... ama insanız işte.... acaba kız mı? erkek mi? demeden edemiyor insan... benimde yüksek ilk gittiğimde 164 , en son gittiğimde 167 çıkmıştı şuan cinsiyet nedir bilmiyoruz...kız ve erkek bebeklerin nabızları farklı olduğunu biliyorum belgeselde geçmişti ama hangisi hangisiydi onu unuttum...

benim 167 çıkmıştı ama dr. büyük ihtimalle erkek dedi.Yani doğru çıkmayabiliyor kızlar üzgünüm.CADIARZU

Benimde şimdi ilk duyduğumda yavaştı,şimdi hızlı .

Ben hep erkek olacak gibi düşünüyorum ama bilemem tabi sadece bi düşünce benimkisi.

Tabiki öncelikle sağlıklı olsun... ama insanız işte.... acaba kız mı? erkek mi? demeden edemiyor insan... benimde yüksek ilk gittiğimde 164 , en son gittiğimde 167 çıkmıştı şuan cinsiyet nedir bilmiyoruz...kız ve erkek bebeklerin nabızları farklı olduğunu biliyorum belgeselde geçmişti ama hangisi hangisiydi onu unuttum...

Olabilir böyle bir şey.Keşke uutmasaydın :))
Senin bebişin cinsiyeti ne zaman belli olcak.Yaz buraya belli olunca bekliyoruz.
Benim daha 2 ay var..

ya ben kalp atışını sormam gerektiğini bilmiyordum doktorda sormadıklarımı söylemio acaba ultrasyon kağıdında yazıyormudur bilgisi olan var mı ?

arkadaşlarnasıl iş anlamadım benim 33 haftalık kalpatış hızı 170 dr anormal oldugunu söyledi kardiologa gidecegiz :CüvCüv:

sudecim bende senle birlikte burdayım:) bende bir bakaym dedim sana yarar birşey çıkarmı diye ama kesin bişey yok gibi

bebeğimin kalp atış sesini bir cihaz aldım hem dinliyor hemde takip ediyorum sizede tavsiye ederim burdan bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X