Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Yok canım ne kusuru sen öle diyince kafam karıştı o yüzden :)
Ayyy hadi inşallah duyarsın canım yaaa buna bile çok sevindim en azından elinden geleni yaptım diyeceksin olumsuz sonuclanirsa ama olumlu olursa senin adına çok mutlu olucam

7 haftalıkk olması gerekiyor dedi doktr 1 2 hafta faln

E bebeklerin 1-2 hafta ilerde olması kadar 1-2 hafta geride olması da çok normal. Sen dediğin gibi pazartesi bir daha git canım benim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bize de mutlaka yaz, ihmal etme.

E bebeklerin 1-2 hafta ilerde olması kadar 1-2 hafta geride olması da çok normal. Sen dediğin gibi pazartesi bir daha git canım benim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Bize de mutlaka yaz, ihmal etme.
Normalde senin dediğin şey bumu 10 gün önce 6 haftalık demişti hala 6 haftalik

1-2 hafta geriden gelebilir dedi bana doktor.Sonradan yakalıyr haftasıni.Allahım güzel hbrler duyursun ins.canım.

1-2 hafta geriden gelebilir dedi bana doktor.Sonradan yakalıyr haftasıni.Allahım güzel hbrler duyursun ins.canım.
İnsallh canım bnm yani o konuda bi sıkıntı yok demi tam emin oluyum 2 haftadr 6 . Haftada kalıp ilerlemeyup sonradan ilerleyebilirmi

Kızlar doktr kalp atışını gordum ama umut wermedı gelişmemiş dedi
Yaaa ay hadi insallah ya rabbim yuzunu guldursun insallah cok sevindim okuyunca bi mucize diyoduk insallah olcak o mucize cok iyi haber bu cok mutlu oldum

9+4 ama doktr 7 haftalık olması lazım dedi
Gec dollenmedir belki, bekleyin. Doktorlar hemen kurtaja yonlendiriyor, gerekce de enf riski diyorlar. Halbu ki o cok onemli degil, antibiyotikle geciyor ama kalp atisi gec duyulabiliyormus o yuzden bekle ve bence hemen dr degistir. Bir de bol booool su ic

bu ilk 3 aylik donemde yapilan hic bir olcume guvenmiyorum.

Sat a gore yapilan hesap gec dollenme olmasi durumunda yaniltiyor, benim sat a gore hesapladigimizda su an 33 filan olmam lazim ama 27 deyim...

Kese boyutuna ya da bebegin gore yapilan olcumlerde ise milimlik hatalar bile o hafta cok onemli oldugu icin yaniltiyor.

Ben o yuzden kanama baslamadigi surece ilk 12 hafta asla ama asla kurtajin gerekli olmadigina inaniyorum.

Kurtaj bu aralikta sadece kalp atimi alinmis ama sonrasinda durmus olduguna emin olunan gebeliklerde yapilmali...

İnsallah gec dollenmedir konuyu takip ediyorum:)

Çok doğru diyosun canım bnm kalp atışını gordum salı günü insallhh duyarzz

Doktorlara guwenemiyormda zaten doktrumu degstrdim salı günü bi başka doktrada gdecm bakalım o ne diyeck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…