Malesef çıkabilir. Zaten bhcg düşse kanaman olur. Gebelik endometiyumu dökülür.Geçen hafta bi arkadaşım yaşadı ilaç ile sonlandırdılar gebeliği.Kimyasal ayrı bişey onda hiç kese oluşmuyor tutunma esnasında düştüğü için bhcg düşmeye başlıyor. Sıfıra yaklaşınca kanama başlıyor.Kızlar az önce idrar testi yaptım kop koyu çıktı bebek cansiz olsa çıkarmı bole
Anladım hiç bu ihtimal yok o zmnMalesef çıkabilir. Zaten bhcg düşse kanaman olur. Gebelik endometiyumu dökülür.Geçen hafta bi arkadaşım yaşadı ilaç ile sonlandırdılar gebeliği.Kimyasal ayrı bişey onda hiç kese oluşmuyor tutunma esnasında düştüğü için bhcg düşmeye başlıyor. Sıfıra yaklaşınca kanama başlıyor.
Malesef çıkabilir. Zaten bhcg düşse kanaman olur. Gebelik endometiyumu dökülür.Geçen hafta bi arkadaşım yaşadı ilaç ile sonlandırdılar gebeliği.Kimyasal ayrı bişey onda hiç kese oluşmuyor tutunma esnasında düştüğü için bhcg düşmeye başlıyor. Sıfıra yaklaşınca kanama başlıyor.[/Q
kimyasal nasil oluyor.benim adetim 10 gun gecikti.dun sabah kahve leke vardi.bugun bu saate kadar bisey yoktu.yeni basladi kirmizilar.test yapsam simdi kimyasalsa pozitif cikarmoi
Kimyasal da kese hiç oluşmaz beta yükselir ve düşertamam yavrumda şöyle düşünürsen kese oldugu halde beta düşüyor kimyasali düşün.ben mesela kimyasalda parca dusurmeden betam dusmeye basladi parca beta 50 yi görünce düştü.yani beta azalsa vucudunda olsun kipkirmizi degil silik bi pembe olur.baska dr a git baska hastaneye git mumkunse usg si yeni olsun ve cok bekleme ne olur ne olmaz.
Canim yani köyü çıkabilir normal oylemiKimyasal da kese hiç oluşmaz beta yükselir ve düşer
Çıkabilir canım sadece gebelik belirtilerin varsa onlar yok olur kalp durursa Kendini daha fazla üzme arkadaşımCanim yani köyü çıkabilir normal oylemi
Bn umutlanmamaya çalışıyorum da bugün ki test çok koyu çıkınca çok sewinmistim o yüzdn yine hayal kırıklığı olduKonu sahibi arkadaşım allah yardımcın olsun içinde bulunduğun durum gerçekten zor bir durum
Ama burda ki tesellileri ben yanlış buluyorum bunlar seni yeniden umutlandırıp doktora gittiğin zaman sıfırdan aynı acıları yaşamana sebep olur doktoruna güvenmelisin güvenmiyorsan başka bir doktora daha gidip emin olabilirsin ama burda hiç kimse doktor değil
Birisi gönderdiğin keseye bebek yaşıyor bu kese çok iyi gibi yorumlar yapılmış amaç seni teselli ama dediğim gibi bunlar sana daha çok acı verir
İnşallah bir mucize yaşarsın senin için yapabileceğim tek şey dua etmek
Canım benim bunu bilemem ki okuyoruz mucizeler çok ama ultrasona bakıp yorum yapmak Ne haddimeBn umutlanmamaya çalışıyorum da bugün ki test çok koyu çıkınca çok sewinmistim o yüzdn yine hayal kırıklığı olduarkadaşlarda kendi fikrini söylüyor sendende Allh razi olsun insallhhh mucize olurda bebeğim bnmde olur hayatım alt üst oldu hiç birseydn zevk alamıyorum sen ne düşünüyorsun atmayacak gbimi kalbi ultrasonlara göre flan
Anladım cnm gdecm bi kaç gün sonraCanım benim bunu bilemem ki okuyoruz mucizeler çok ama ultrasona bakıp yorum yapmak Ne haddime
Bence sen en iyisi başka bir doktora daha gidip emin olabilirsin
Canım yine aynımı dedi doktorAnladım cnm gdecm bi kaç gün sonra
Ewt aynı dedi ama Bn inanamıyorum niyeyse hiç kurtaj olasım yokCanım yine aynımı dedi doktor
İçinde bu his varsa başka bi doktor yorumu imkanın varsa iki doktor yorumu al. Yoksa acb kalır hep içinde. Rabbim yüzünü güldürsünEwt aynı dedi ama Bn inanamıyorum niyeyse hiç kurtaj olasım yok
Bende istememiştim senin gibi doktora bir hafta daha bekleyelim dedim sen bilirsin ama ümit yok dedi 10 haftalıktim kürtaj oldum dikkat et kendine seni tehlikeye atacak birşey olmasın senin canın şuan daha onemliEwt aynı dedi ama Bn inanamıyorum niyeyse hiç kurtaj olasım yok
Bilmiyomki canım bi sorun olsaydı söylerdi heralde 1 hafta daha bekleyebilirz dediBende istememiştim senin gibi doktora bir hafta daha bekleyelim dedim sen bilirsin ama ümit yok dedi 10 haftalıktim kürtaj oldum dikkat et kendine seni tehlikeye atacak birşey olmasın senin canın şuan daha onemli
Bakıcam cnm içimde umut yok aslında ama hmn kopup peşini bırakamıyorum da önceden elime karnımdan çekmezdim şimdi ise üstüne bile goturemiyorum ölmüş diye çok zor bi durum yaİçinde bu his varsa başka bi doktor yorumu imkanın varsa iki doktor yorumu al. Yoksa acb kalır hep içinde. Rabbim yüzünü güldürsün
Bekle bakalım inşallah senin iyi olur sonu dua ediyorum sana bebeğine Allah sağlık versinBilmiyomki canım bi sorun olsaydı söylerdi heralde 1 hafta daha bekleyebilirz dedi
İnsallhhh canım rabbim sanada hayrlisindan evlat nasip etsin yok heralde anladığım kadriylaBekle bakalım inşallah senin iyi olur sonu dua ediyorum sana bebeğine Allah sağlık versin
Yok canım işte iki yıl geçti üstünden bekliyoruz nasipseİnsallhhh canım rabbim sanada hayrlisindan evlat nasip etsin yok heralde anladığım kadriyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?