Kalp atisi yokkk çok kotuyum..

Kızlar az önce idrar testi yaptım kop koyu çıktı bebek cansiz olsa çıkarmı bole
Malesef çıkabilir. Zaten bhcg düşse kanaman olur. Gebelik endometiyumu dökülür.Geçen hafta bi arkadaşım yaşadı ilaç ile sonlandırdılar gebeliği.Kimyasal ayrı bişey onda hiç kese oluşmuyor tutunma esnasında düştüğü için bhcg düşmeye başlıyor. Sıfıra yaklaşınca kanama başlıyor.

Anladım hiç bu ihtimal yok o zmn

Kimyasal da kese hiç oluşmaz beta yükselir ve düşer

Konu sahibi arkadaşım allah yardımcın olsun içinde bulunduğun durum gerçekten zor bir durum
Ama burda ki tesellileri ben yanlış buluyorum bunlar seni yeniden umutlandırıp doktora gittiğin zaman sıfırdan aynı acıları yaşamana sebep olur doktoruna güvenmelisin güvenmiyorsan başka bir doktora daha gidip emin olabilirsin ama burda hiç kimse doktor değil
Birisi gönderdiğin keseye bebek yaşıyor bu kese çok iyi gibi yorumlar yapılmış amaç seni teselli ama dediğim gibi bunlar sana daha çok acı verir
İnşallah bir mucize yaşarsın senin için yapabileceğim tek şey dua etmek

Bn umutlanmamaya çalışıyorum da bugün ki test çok koyu çıkınca çok sewinmistim o yüzdn yine hayal kırıklığı oldu arkadaşlarda kendi fikrini söylüyor sendende Allh razi olsun insallhhh mucize olurda bebeğim bnmde olur hayatım alt üst oldu hiç birseydn zevk alamıyorum sen ne düşünüyorsun atmayacak gbimi kalbi ultrasonlara göre flan

Canım benim bunu bilemem ki okuyoruz mucizeler çok ama ultrasona bakıp yorum yapmak Ne haddime
Bence sen en iyisi başka bir doktora daha gidip emin olabilirsin

YaKaMoZz-z cnm katılıyorum yorumlarına. İnşallah iyi sonuçlar alır arkadaşımız ama koyuluk varsa tamam saglıklı diyip ümit vermek te çok yanlış. @Esr02 cnm İnan buraya yazdıgından beri dua ediyorum sana. Ama bukdr hayatı karartma kendine. Şurda kaç yorum okuyoruz insanlar neler yaşıyor. Doktorunu dinle olabilir bekle diyosa bekle dua et ama ümit az diyosa kendini fazla kaptırma. Hamile kalabiliyosun çok şükür. Bilimsel bi gerçekki ilk haftalardaki kayıpların çoğu kromozom anomalisinden kaynaklanır. Rabbim en sağlıklı en hayırlısından tez zamanda versin. İnşallah seninki geç duyulandandır bi mucize olur ve bu üzüntülerin hepsini boşuna yaşamış olursun

Ewt aynı dedi ama Bn inanamıyorum niyeyse hiç kurtaj olasım yok
Bende istememiştim senin gibi doktora bir hafta daha bekleyelim dedim sen bilirsin ama ümit yok dedi 10 haftalıktim kürtaj oldum dikkat et kendine seni tehlikeye atacak birşey olmasın senin canın şuan daha onemli

Bende istememiştim senin gibi doktora bir hafta daha bekleyelim dedim sen bilirsin ama ümit yok dedi 10 haftalıktim kürtaj oldum dikkat et kendine seni tehlikeye atacak birşey olmasın senin canın şuan daha onemli
Bilmiyomki canım bi sorun olsaydı söylerdi heralde 1 hafta daha bekleyebilirz dedi

İçinde bu his varsa başka bi doktor yorumu imkanın varsa iki doktor yorumu al. Yoksa acb kalır hep içinde. Rabbim yüzünü güldürsün
Bakıcam cnm içimde umut yok aslında ama hmn kopup peşini bırakamıyorum da önceden elime karnımdan çekmezdim şimdi ise üstüne bile goturemiyorum ölmüş diye çok zor bi durum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…